pewnie niebawem jak Niusia odzyska siły będzie biegać za Amelką

Niusiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joluka pisze:cudownie Niusia wygląda w swojej kreacji!!!!!!!!!!u Kamari nie tylko sanatorium, ale spa exclusive z najnowszymi modelami haute couture w pakiecie
emkamara pisze:Urody Amelki może i na zdjęciach nie widać, ale po zdjęciach sądząc widzę, że musi mieć piękne futerko. Takie lśniace, i gęste!
kamari pisze:
Mam wrażenie, że Amelka trochę urosła
Lidka pisze:emkamara pisze:Urody Amelki może i na zdjęciach nie widać, ale po zdjęciach sądząc widzę, że musi mieć piękne futerko. Takie lśniace, i gęste!kamari pisze:
Mam wrażenie, że Amelka trochę urosła
No jak to nie widać, no jak???
Przeciez to piękny marmurek:))
A ogonek jaki sliczny, no i ta biała obrączka na koncu ogona. Na dodatek żywego:))
kamari pisze:Wszystko zresztą robi przepięknie, np kupiny do kuwety
kamari pisze:Amelka jest bardzo piękna, tylko żaden aparat nie wystarczająco dobry, żeby oddać jej urodę![]()
Sierść ma zabójczągęstą i lśniącą. I robi przepiękne miny
![]()
Wszystko zresztą robi przepięknie, np kupiny do kuwety
kamari pisze:sfilmować to ja umiem, tylko nie mam bladego pojęcia co dalej z tym filmem zrobićumiem zrzucić na komputer, ale nie umiem obrobić
Amelia Poulain pisze:kamari pisze:Amelka jest bardzo piękna, tylko żaden aparat nie wystarczająco dobry, żeby oddać jej urodę![]()
Sierść ma zabójczągęstą i lśniącą. I robi przepiękne miny
![]()
Wszystko zresztą robi przepięknie, np kupiny do kuwety
A może dałoby się ją sfilmować?
Intrygują mnie te jej miny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości