Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 26, 2011 13:16 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Kolejny wątek i kolejna osoba nieuzywająca znaków przestankowych:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=123302

Może dmucham na zimne...
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Śro sty 26, 2011 13:31 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Nie popadajmy w paranoję... :mrgreen:

A swoją drogą - ja mam właśnie podobnego kota w DT, ale jeszcze nie do wydania... :kotek:

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

Post » Śro sty 26, 2011 15:04 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Ja np.zaczęłam po ludziach najpierw pytać,potem idę na przedadopcyjną.Zadaję pyt czy będzie problem bez zapowiedzi wpaść?czy tak jak ktos wspomniał dzwonię,że jestem w pobliżu i robię wizytę choć taka wizyta sama przedadopcyjna mało daje ,myślę że poadopcyjna jest ważniejsza bo po samym zwierzaku widzimy jak się to stworzenie czuje,czyż nie jest tak?

pocachontas

Od: Czw lis 25, 2010 13:14

Post » Śro sty 26, 2011 15:36 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Chatte ja myślę ,że nie popadasz w paranoję.ja odniosłam wrażenie,że baaaaaaaaaardzo podobny styl pisania do już przeczytanych postów pewnych osób :twisted:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro sty 26, 2011 16:28 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

J.D. pisze:Chatte ja myślę ,że nie popadasz w paranoję.ja odniosłam wrażenie,że baaaaaaaaaardzo podobny styl pisania do już przeczytanych postów pewnych osób :twisted:

I podobna agresja... :twisted:
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Śro sty 26, 2011 16:30 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

To teraz chyba wiecie już, o co mi chodziło z tymi nowymi NIEKTÓRYMI na miau? :oops:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Śro sty 26, 2011 16:31 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Chatte pisze:
J.D. pisze:Chatte ja myślę ,że nie popadasz w paranoję.ja odniosłam wrażenie,że baaaaaaaaaardzo podobny styl pisania do już przeczytanych postów pewnych osób :twisted:

I podobna agresja... :twisted:

A mnie się ten styl wydaje inny... A jako redaktor z zawodu - nie chwaląc się :wink: - mam oko.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro sty 26, 2011 16:54 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

dla mnie styl b.podobny.
w czy wydaje Ci się być różnym od stylu prześwietnej żurnalistki JOOAŚKI vel kachy :wink: ?
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Śro sty 26, 2011 16:56 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Zbyt bogate słownictwo jak na Joannę/Katarzynę moim zdaniem, dobrze kombinuję?
najszczesliwsza

Post » Śro sty 26, 2011 17:00 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Zapytajmy moda o IP.

Bo jednak inne miasta.

A wiadomo, że podobnych do bohaterki tego wątku nie brakuje...
najszczesliwsza

Post » Śro sty 26, 2011 17:01 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

najszczesliwsza pisze:Zbyt bogate słownictwo jak na Joannę/Katarzynę moim zdaniem, dobrze kombinuję?

Między innymi :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro sty 26, 2011 17:08 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

No dobra, styl może ciut inny: JOOASKA vel katarzyna vel coś-tam-cos-tam stosuje niektóre znaki przestankowe, z uporem maniaka unikając kropek kończących zdanie. Pani z watku drugiego nie stosuje żadnych znaków przestankowych - jej wypowiedzi to jedno dlugie całkowicie chaotyczne zdanie, wygladające jak zapis natłoku myśli. Wypowiedzi (zaznaczam, że moim zdaniem) formułowane są na cito, bez jakiejkolwiek redakcji czy przemyślenia sensu zdania.
Natomiast obie Panie reagują agresją na wszelkie sugestie o kontroli adresu IP... Dlaczego? Nie wiem.
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Śro sty 26, 2011 17:15 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Chatte pisze:Natomiast obie Panie reagują agresją na wszelkie sugestie o kontroli adresu IP... Dlaczego? Nie wiem.

eee... Gdyby mnie tak ktoś zaatakował, jak Wy tamtą kobietę w tamtym wątku, to bym się tak samo albo i bardziej broniła niż ona... Sorry, może ona ma coś na sumieniu, ale to, jak została potraktowana, w zupełności powinno wystarczyć by się nieźle wkurzyć.. I nie sądzę, że to JOOAŚKA itd. - zupełnie inny styl pisania, bardziej rozwinięte słownictwo, używanie niekiedy "trudnych" słów, brak krzyku, jednak znacznie mniejsza agresja, brak używania różnych epitetów, większa inteligencja i rozumienie słowa pisanego, i w ogóle.. jakoś mi nie pasuje do JOOAŚKI.. To wszystko już zaczyna trącić lekką paranoją..

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Śro sty 26, 2011 17:16 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Poczekamy na sprawdzenie, ja nic nie zgłaszam bo nie wiem do kogo w sumie.

A co do lekkiej paranoi jak się czy ta o Joannie/Katarzynie to się przestaje resztki zaufania mieć...
najszczesliwsza

Post » Śro sty 26, 2011 17:25 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

jhet pisze:
Chatte pisze:Natomiast obie Panie reagują agresją na wszelkie sugestie o kontroli adresu IP... Dlaczego? Nie wiem.

eee... Gdyby mnie tak ktoś zaatakował, jak Wy tamtą kobietę w tamtym wątku, to bym się tak samo albo i bardziej broniła niż ona... Sorry, może ona ma coś na sumieniu, ale to, jak została potraktowana, w zupełności powinno wystarczyć by się nieźle wkurzyć.. I nie sądzę, że to JOOAŚKA itd. - zupełnie inny styl pisania, bardziej rozwinięte słownictwo, używanie niekiedy "trudnych" słów, brak krzyku, jednak znacznie mniejsza agresja, brak używania różnych epitetów, większa inteligencja i rozumienie słowa pisanego, i w ogóle.. jakoś mi nie pasuje do JOOAŚKI.. To wszystko już zaczyna trącić lekką paranoją..

No, ja jej bynajmniej nie atakowałam. Ba, nawet napisałam wyjasniającego posta, dlaczego potencjalne domy są prześwietlane...
Zgadzam sie, że czasami zbyt napstliwie traktuje sie tu nowoprzybyłych i niedoświadczonych kociarzy, co zniechęca do dialogu. Ale mam wrazenie, że napastliwie wypowiadac sie zaczęła Good Girl...
Obrazek Obrazek

Chatte

[poprzednia][następna]