zaadoptuje kota

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 26, 2011 15:43 Re: zaadoptuje kota

Agneska pisze:A odpowiedzi nie ma.

Jest, w tekście. Good Girl nie umie cytować.
Good Girl pisze:
Agneska pisze:
Koszmaria pisze:co oferujecie kotu?
okno na pewno bedzie zabezpieczone jest to mieszkanie
Czy mieszkanie w mieście czy dom wolnostojący? Czy okna są zabezpieczone przed wypadnięciem kota?
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Śro sty 26, 2011 15:47 Re: zaadoptuje kota

Koszmaria pisze:czy ktoś może sprawdzić IP?
a czemu chce mi pani sprawdzac ip czy ja robie cos złego?szukam kota matko co tu sie dzieje ja chciałabym kontakt do jakiegos administratora bo tu jakas afera sie rozkreciła

Good Girl

Od: Śro sty 26, 2011 11:42

Post » Śro sty 26, 2011 15:50 Re: zaadoptuje kota

Afery nie ma, zwykła ostrożność:)
Dziewczyny- nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora, a Good Girl nie irytuj się- dbamy o swoje zwierzęta i chcemy dla nich jak najlepiej, dlatego te wszystkie pytania i wątpliwości :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Śro sty 26, 2011 15:52 Re: zaadoptuje kota

nie ma afery,jest ostrożność,bo nie napisała Pani z jakiego jest miasta:)
i nie odpowiedziała na inne ważne pytania.widoczne na forum odpowiedzi byłyby pomocne dla kogoś,kto chciałby pani adoptować kotka.
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Śro sty 26, 2011 15:56 Re: zaadoptuje kota

Koszmaria pisze:nie ma afery,jest ostrożność,bo nie napisała Pani z jakiego jest miasta:)

Napisała na poprzedniej stronie ;)
Good Girl pisze:
-Anula- pisze:A skąd Pani jest?
U mnie w domu siedzi chyba kotek, jakiego Pani poszukuje... :mrgreen:

jestem z Warszawy
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro sty 26, 2011 15:57 Re: zaadoptuje kota

mea culpa :oops:
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Śro sty 26, 2011 15:58 Re: zaadoptuje kota

Koszmaria pisze:nie ma afery,jest ostrożność,bo nie napisała Pani z jakiego jest miasta:)
i nie odpowiedziała na inne ważne pytania.widoczne na forum odpowiedzi byłyby pomocne dla kogoś,kto chciałby pani adoptować kotka.

prosze doczytac kiedy Pani pokazała mi tego rudego kota i spytałą skad jestem napisałam z Warszawy powtarzam po raz setny zarejestrowałam sie rano nie umiem sie poruszac tutaj a dwa ja chce dac dom kotu natomiast co niektórzy traktuja mnie jak przestepce czy w regulaminie jest ze nowemu członkowi nalezy sprawdzac IP?i linczowac go bo jakiejs Pani sie wydaje ze ze mna rozmawiała?ludzie ja nie mam 15lat jestem dorosła kobieta to chyba cos nie tak ja rozumiem ze Panstwo sie znacie dobrze ale ja nie chce krzywdy zrobic

Good Girl

Post » Śro sty 26, 2011 15:59 Re: zaadoptuje kota

Good Girl pisze:

prosze doczytac kiedy Pani pokazała mi tego rudego kota i spytałą skad jestem napisałam z Warszawy powtarzam po raz setny zarejestrowałam sie rano nie umiem sie poruszac tutaj a dwa ja chce dac dom kotu natomiast co niektórzy traktuja mnie jak przestepce czy w regulaminie jest ze nowemu członkowi nalezy sprawdzac IP?i linczowac go bo jakiejs Pani sie wydaje ze ze mna rozmawiała?ludzie ja nie mam 15lat jestem dorosła kobieta to chyba cos nie tak ja rozumiem ze Panstwo sie znacie dobrze ale ja nie chce krzywdy zrobic

To proszę odpowiedzieć na pytania jakie zadałam wcześniej.
Oraz nasuwają mi się kolejne.
Czy to będzie pierwszy kot w Pani życiu?
No i o alergię u dzieci pytanie, czy coś Pani o tym wiadomo?
najszczesliwsza

Post » Śro sty 26, 2011 16:03 Re: zaadoptuje kota

najszczesliwsza pisze:
Good Girl pisze:

To proszę odpowiedzieć na pytania jakie zadałam wcześniej.
Oraz nasuwają mi się kolejne.
Czy to będzie pierwszy kot w Pani życiu?
No i o alergię u dzieci pytanie, czy coś Pani o tym wiadomo?

nie prosze Pani napisałam takze wczesniej ze jako młoda dziewczyna miałam kota ale został w macierzystym domu bo zaczał sie rzucac jak zaszłam w ciaze wiec go nie zabrałam ze soba dzieci miały do czynienia z kotami nie zaobserwowałam zadnych czynników alergicznych a jesli wystapi alergia to przeciez mamy XXI wiek sa leki przeciwalergiczne to raz a dwa tez napisałam mamy psa wiec czesto jest tak ze jak by były uczulone reagowały by tez na psa czyz nie?

Good Girl

Post » Śro sty 26, 2011 16:11 Re: zaadoptuje kota

Nie koniecznie-można byc uczulonym na kota a na psa nie.Ja tak mam :mrgreen: ale masz rację-są leki i jakoś żyję z tą moją alergią i z tymi moimi kotami :ok:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro sty 26, 2011 16:12 Re: zaadoptuje kota

Ludzie wyluzujcie. Chce kobieta kota, to dać jej namiary na potwory i niech ją już DT magluje. A ja tu widzę od razu teorie spiskowe i jakieś dziwne dopowiedzenia.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Śro sty 26, 2011 16:15 Re: zaadoptuje kota

skoro rzekomo Pani ze mna rozmawiała wiec skad zna Pani mnie ze słowa pisanego
i linczowac go bo jakiejs Pani sie wydaje ze ze mna rozmawiała

bo pisała pani do mnie maila, sms-a i dzwoniła Pani, nic mi się nie wydaje, mam 100% pewności
teraz to się nie przyzna nikomu, bo ja jej powiedziałam dlaczego kota nie dam i jest to powód ważniejszy nawet niż zabezpieczone okna, ta kobieta nie ma ani serca ani empatii dla zwierząt

dziewczyny, ale to chyba nie PEWNA OSOBA o stu twarzach? 8O no styl ma ten sam viewtopic.php?f=1&t=123167
AnielkaG

Post » Śro sty 26, 2011 16:28 Re: zaadoptuje kota

Satyr77 pisze:Ludzie wyluzujcie. Chce kobieta kota, to dać jej namiary na potwory i niech ją już DT magluje. A ja tu widzę od razu teorie spiskowe i jakieś dziwne dopowiedzenia.

dziekuje :D

Good Girl

Post » Śro sty 26, 2011 16:44 Re: zaadoptuje kota

satyr77, ta Pani rozmawiała z niemal wszystkimi DT z tego wątku :twisted: i kota dalej nie ma, dziwne nie?

raczej nie nie szukałam nigdzie

i jeszcze do tego Pani kłamie
AnielkaG

Post » Śro sty 26, 2011 16:48 Re: zaadoptuje kota

AnielkaG pisze:
skoro rzekomo Pani ze mna rozmawiała wiec skad zna Pani mnie ze słowa pisanego
i linczowac go bo jakiejs Pani sie wydaje ze ze mna rozmawiała

bo pisała pani do mnie maila, sms-a i dzwoniła Pani, nic mi się nie wydaje, mam 100% pewności
teraz to się nie przyzna nikomu, bo ja jej powiedziałam dlaczego kota nie dam i jest to powód ważniejszy nawet niż zabezpieczone okna, ta kobieta nie ma ani serca ani empatii dla zwierząt

dziewczyny, ale to chyba nie PEWNA OSOBA o stu twarzach? 8O no styl ma ten sam viewtopic.php?f=1&t=123167

ja na pewno tego tak nie zostawie administrator sie dowie o Pani szkalowaniu mojej osoby nie miałam zadnego boksera mój pies jest kundlem a przypisywanie mi nie prawdziwych zachowan godzi w moja osobe skoro przebija przez pania taka madrosc i wiedza na moj temat prosze mi podac namiary na tutejsza władze a pani paranoiczne zachowanie opiewa o jakies nieuzasadnione przezycia niestety nie z moja osoba i majac godnosc i bedac dobrze wychowana osoba z Pania juz zakonczyłam dyskusje w Pani sprawie bede tylko porozumiewac sie z administratorem

Good Girl

[poprzednia][następna]