Zbyt bolesne ...
Moderator: Estraven
jozefina1970 pisze:A Mru tak się chyba obraziła o wirtualne koty, że prawie ze mną nie spała, nie przyszła na mizianki i potraktowała mnie ząbkami
Cześć
Cioteczki i wujkowie jesteście niemożliwi![]()
A Mru tak się chyba obraziła o wirtualne koty, że prawie ze mną nie spała, nie przyszła na mizianki i potraktowała mnie ząbkami

agnieszka1565 pisze:hej dziewczynki, jak dzionek, Mru jak tam twoje jedzenie
AYO pisze:Tak się obijamy o siebie na wątkach zaprzyjaźnionych, czarownicą już też zostałaś to zapraszamy do nas viewtopic.php?f=1&t=122467&start=0
maciejowa pisze:Dzień doberek dziewuszki!Byłam na sankach
andrzej780 pisze:widać że dziewczynka chce miec swoje własne futerko do przytulania w odpowiednim rozmiarze, Ty jesteś dla niej za duża![]()
agnieszka1565 pisze:...kofana Mru nie martw się tą inną karmą, mnie Duża musiał taką dodawać do tej prawidłowej dla kotków, bo w poprzednim domku tylko taka jadłam i jestem okrągła, a ty jesteś szczuplutka więc ci nie zaszkodzi...
Ola jadająca już zdrowo![]()
jozefina1970 pisze:Cześć Ciociu Edytko, dziewczynki i piesiu - Mesiu, chociaż ja nie wiem, kto to jest piesiu, nie znam żadnego. Ale, ale czy piesiu to jest taki ktoś jak piesie Cioci Ani, które Duża mi czasam przez okno pokazuje jak idą na spacer? Jeden jest mniejszy, brązowy a drugi duży bardzo i ma kolor biszkoptowy? Czasami też taki dziwny odgłos wydają i Duża jak wraca czasami to czymś takim innym, właśnie chyba psowatym pachnie?
Mru pytająca
Erin pisze:Mrusiu, a co Cię Twoja Pańcia tak molestuje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 11 gości