Moderator: Estraven
OKI pisze:Od samego pobytu to pewnie, że nie. Ale kot powinien się wybudzać pod kontrolą weta, jak coś idzie nie tak, to można interweniować - a w domu? I w poprzedniej lecznicy i w obecnej wet dzwoni, jak zwierzak się wybudzi, że można odebraćTo wet mnie uczulił, żeby niewybudzonego zwierzaka nie odbierać nigdy, szkoda, że wcześniej się przekonałam na własnej skórze dlaczego

passa pisze:Test dotarł.
passa pisze:Wiem,że Boo też szuka transportu do W-wy,ale na cito. Jak by jej coś wpadło w ten sam weekend,to pewnie można połączyć siły.
Poker71 pisze:passa pisze:Wiem,że Boo też szuka transportu do W-wy,ale na cito. Jak by jej coś wpadło w ten sam weekend,to pewnie można połączyć siły.
Trzymaj kontakt z Boo, bo przy różnicy kilku dni któras stolyca zaopiekuje Wiki (ktoś tu się wprost oferował, co, OKI?); więc może uda się wspólny transport, łatwiej by było (np. ewentualna dopłata do paliwa jest wtedy dużo mniejszym problemem). Może też Boo znaleźć np. kilka opcji w różnych terminach, warto skorzystać z takich informacji.

passa pisze: to kwestia ukrytych gdzieś zabawek,których nawet ja nie potrafię namierzyć moim gps-em
Ostała się jedna mysz domowej produkcji - reszta zaginęła bez śladu![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości