Te dwa koty moim tez dzis puszczalam, bo lubia. W domu, w ktorym bede mieszkac, jest super fajna trikolorka i bede probowac moich zaprzyjaznic z nia.
Moderator: Estraven

Wiolaww pisze:znajdziesz kogoś odpowiedniegoWe wrześniu moja znajoma poszła do szpitala i zostawiła 8 kotów pod opieką 1 osoby
domyślasz się kto był tą osobą
Ona znalazła do 8 kotów, to Ty do jednego też.
SecretFire pisze:Te dwa koty moim tez dzis puszczalam, bo lubia. W domu, w ktorym bede mieszkac, jest super fajna trikolorka i bede probowac moich zaprzyjaznic z nia.
andrzej780 pisze:co dwa koty to nie jeden, same plusy, mają zabawe i towarzystwo kiedy chcą no i tak nie cierpią teskniąc za czlowiekiem, nic się nie marnuje - nawet żwirek

Wiolaww pisze:a trzy koty są jeszcze fajniejsze, ja to wiem![]()
![]()
![]()

shira3 pisze:jozefina1970 pisze: Już od dwóch dni pakuje się za mnie na krzesło komputerowe i nie wiem czy chce i przychodzi dlatego żebym z nią siedziała, czy żebym zeszła
A nie słyszałaś o rewelacyjnym wpływie kociej skórki na zdrowie nerek?Oczywiście najlepiej działa ta z kotem w środku
Dba dziewczynka, żebyś odzyskała ich pełną sprawność po tym bombardowaniu antybiotykami
sliver_87 pisze: swoją drogą mnie by to przerażało, mam kota, biega tuli sie jest ciepły. a potem tylko skórka i futerko...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości