Dzień dobry

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:Witajcie porannie. Młodemu lepiej, jeszcze śpi więc ja przy kompie.
A na co kociambry czekają
Bolkowa pisze:Jak fajnie siedzieć w domuObiad ugotowałam, koty wyczesałam, przy miau siedzę, gdy komp zajęty czytam zaległe czasopisma.
Co wchodzę na wątki to o fryzurach ktoś coś pisze. Powoli dojrzewam do myśli by zmienić też coś na swej głowie czyli podciąć włosy.
Bolkowa pisze:Jak fajnie siedzieć w domuObiad ugotowałam, koty wyczesałam, przy miau siedzę, gdy komp zajęty czytam zaległe czasopisma.
Co wchodzę na wątki to o fryzurach ktoś coś pisze. Powoli dojrzewam do myśli by zmienić też coś na swej głowie czyli podciąć włosy.
Chat pisze:Witanko po przerwie technicznej. Musze sie troche potarzac na lonie miau, nie ma nic lepszego na melancholie
trawa11 pisze:
oj ja tam bym wolala do pracy, juz mi się nudzi to siedzenie w domu
. ale w sumie nie mam szans tego zmienic, no chyba tylko praca za darmo
Chat pisze:Bolkowa pisze:Jak fajnie siedzieć w domuObiad ugotowałam, koty wyczesałam, przy miau siedzę, gdy komp zajęty czytam zaległe czasopisma.
Obys w zla godzine nie wymowila!Ja siedze w domu od miesiaca. Samochod szlag trafil, do blacharza kolejka na szesc tygodni, chata swieci, a ja z nudow laze na jakies spacery po okolicznych chechach
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:
oj ja tam bym wolala do pracy, juz mi się nudzi to siedzenie w domu
. ale w sumie nie mam szans tego zmienic, no chyba tylko praca za darmo
A na umowę zlecenie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 183 gości