Schronisko KRK - najpilniej domek dla Maurycego i Daszki

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 26, 2011 8:15 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Tunisia pisze:a jeśli chodzi o koty podwórkowe będę na gwałt potrzebowała klatki łapki na niedzielę/pon. mam nadzieję że będzie jakaś wolna w schronisku :kotek:

Tunisiu, czy można łapkę wypożyczyć ze schroniska? Prawdopodobnie będę wkrótce potrzebowała łapki ale jeszcze nie wiem do kogo sie zwrócę o pomoc (w sensie o pożyczenie łapki).

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro sty 26, 2011 9:30 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

mahob pisze:
Tunisia pisze:a jeśli chodzi o koty podwórkowe będę na gwałt potrzebowała klatki łapki na niedzielę/pon. mam nadzieję że będzie jakaś wolna w schronisku :kotek:

Tunisiu, czy można łapkę wypożyczyć ze schroniska? Prawdopodobnie będę wkrótce potrzebowała łapki ale jeszcze nie wiem do kogo sie zwrócę o pomoc (w sensie o pożyczenie łapki).

w razie czego u nas chyba stoi jakaś wolna

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro sty 26, 2011 11:30 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Tweety pisze:
mahob pisze:

w razie czego u nas chyba stoi jakaś wolna

O, to chętnie skorzystam :)
Muszę tylko jeszcze przygotować, zanim się do tego zabiorę.

mahob

Post » Śro sty 26, 2011 11:53 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

zaznaczam
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro sty 26, 2011 14:48 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Dodałam kilka ogłoszeń na moich stronkach.
Kilka kotów wrzuciłam na zwierzakiwkrakowie.blox i na adopcjakota.pl

:ok:

mahob

Post » Śro sty 26, 2011 20:13 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Był w Faktach reportaż o Korabiewicach.Kierowniczka nie chciała wpuścić dziennikarzy z ka-
merami, więc konieczna była interwencja policji. Nie pokazali drastycznych zdjęć, ale, to, co
mozna było zobaczyć, to szokuje. Urzędnicy i kontrolerzy Niku podczas wcześniejszych kontro-
li nie zauważyli nic złego.
A coś optymistycznego, to jest akcja przedstawiania dobrych relacji ze zwierzakami. Można
posyłac zdjęcia swoich czworonogów na adres Uwagi TVN.

Lila_iwa

Od: Wto cze 01, 2010 14:29

Post » Śro sty 26, 2011 20:44 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Gwiazdą Magicznego jest Różyczka http://www.krakow.pl/informacje/4828,27 ... wany_.html
i Bobi

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Śro sty 26, 2011 22:28 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

noo 8O

Mruczeek

Post » Śro sty 26, 2011 22:28 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

nie do uwierzenia, że są jeszcze tacy, co wbrew faktom udają, że nie ma problemu :evil:
ObrazekObrazek

galos3max

Od: Sob lip 31, 2010 9:06

Post » Śro sty 26, 2011 22:29 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

a to u naszych sąsiadów ze Wschodu, dość optymistyczne http://fishki.net/commentall.php?id=82592
bezdomne koty przed i po

Mruczeek

Post » Czw sty 27, 2011 0:07 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

"Właścicielka" ewidentnie chora osoba, ale co można powiedzieć o tych weterynarzach
i prokuraturze. Brak słów.

Lila_iwa

Od: Wto cze 01, 2010 14:29

Post » Czw sty 27, 2011 0:27 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

galos3max pisze:

nie do uwierzenia, że są jeszcze tacy, co wbrew faktom udają, że nie ma problemu :evil:

a wśród nich ci, którzy określają się mianem obrońców praw zwierząt, to jest paranoja :evil:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw sty 27, 2011 8:09 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

galos3max pisze:

Ci weterynarze...i prokurator... 8O
Masakra...

mahob

Post » Czw sty 27, 2011 8:35 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Lila_iwa pisze:"Właścicielka" ewidentnie chora osoba, ale co można powiedzieć o tych weterynarzach
i prokuraturze. Brak słów.

alfabetyzacja kraju była błędem.Jesli ww wywodzą się ze srodowisk w których koty się topi lub zabija dla skórek na reumatyzm, a stare psy na smalec przerabia, to mnie wcale nie dziwi ich postawa.Nie widzą problemu bo inaczej musieliby się zmierzyć z winami srodowiska z którego wyszli.

Ale żeby nie było-
Trzeba siać, siać, siać
Mnie buduje to że się dało przejść z trybu-niedasię- w tryb-a jednak się da
w tym przypadku

http://www.tvn24.pl/-1,1690720,0,1,jedn ... omosc.html

22-latek, który zaprowadził swojego psa na tory kolejowe i pozwolił, by rozjechał go pociąg, jednak usłyszał zarzuty. Prokuratura w Białej Podlaskiej zarzuciła chłopakowi spowodowanie śmierci zwierzęcia ze szczególnym okrucieństwem. Do zdarzenia doszło na początku stycznia. Początkowo prokuratorzy nie widzieli powodu, by ścigać mężczyznę.
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

[poprzednia][następna]