Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 22:50 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Pani z Fundacji Mrunio powiadasz?
Przecież Ty jesteś pani z fundacji...przynajmniej za taką się podajesz...
najszczesliwsza

Post » Wto sty 25, 2011 22:52 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

katarzyna.s pisze:oj witam elżunię..franek tak atakował kota,elżunia szukała mi domu dla burinki ale nie miałam papierku że burinka jest wysterylizowana,znalazłam jej dom tak super dom ale ela doniosła do toz wrocław że burinki nie ma ,konflikt powstał dzieki eli,bo burinka nie zgadzała sie z ślepym bokserem,umowa była z germaine że psa zabiera do płatnego domku tymczasowego,ale elu dmuchała dalej..wciagając w to fundacje mrunio,pani z fundacji nie potwierdził mi że rozmawiała z elżunią,tak samo było z misterem,grażyna napisała jak coś będzie nie tak,my zabieżemy mistera,a zaognione to było wojną z ela,myślę ze jak ma tyle odwagi do pisania to niech napisze prawdę,nigdy nie skrzywdziłam żadnego zwierzęcia,i ela wie dobrze o tym jestem zawsze zła bo mówię prawdę,kazdy popełnia błedy ale nie upowaznia to do tłamszenia innych,mam też wiele papierków do tego by wojny toczyć ,ale uważam ze niema sensu,napewno zwróce się do potwierdzenia wypowiedzi pokachontas czy ja psa wywaliłam czy oddałam do tymczasu płatnego,pani z czech gdzie przebywał burina też wyda oświadczenie do mediów,elu całe zamieszanie dzieki tobie bo chciałaś zemsty i taka jest prawda...

To się nazywa strumień świadomości :mrgreen:

Żeby to nie było straszne to by było śmieszne :?

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Wto sty 25, 2011 22:54 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

ZWRACAM SIE Z PROŚBA PISZCIE NA MOICH WĄTKACH,ZWRÓCIŁAM SIĘ DO MODA O ZAMKNIĘCIE TEGO,ŻAŁUJĘ ŻE WESZŁAM NA MRUNIO,,WIEM JEDNO ŻE NAPEWNO NIE SKRZYWDZONE ZOSTAŁO ŻADNE ZWIERZE U MNIE,KAŻDY NIECH SIĘGNIE DO SWEGO SUMIENA,ELA TY TEŻ,OGONEK ADA PAN STANISŁAW NAPEWNO UDA SIE DO DZIERŻONIOWA W CELU ZŁOŻENIA WYWIADU W TWOJEJ GAZECIE ,DZIAŁAJCIE POMAGAJCIE A JA ZEGNAM

katarzyna.s

Od: Nie sty 23, 2011 14:57

Post » Wto sty 25, 2011 22:57 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

katarzyna.s pisze:ZWRACAM SIE Z PROŚBA PISZCIE NA MOICH WĄTKACH,ZWRÓCIŁAM SIĘ DO MODA O ZAMKNIĘCIE TEGO,ŻAŁUJĘ ŻE WESZŁAM NA MRUNIO,,WIEM JEDNO ŻE NAPEWNO NIE SKRZYWDZONE ZOSTAŁO ŻADNE ZWIERZE U MNIE,KAŻDY NIECH SIĘGNIE DO SWEGO SUMIENA,ELA TY TEŻ,OGONEK ADA PAN STANISŁAW NAPEWNO UDA SIE DO DZIERŻONIOWA W CELU ZŁOŻENIA WYWIADU W TWOJEJ GAZECIE ,DZIAŁAJCIE POMAGAJCIE A JA ZEGNAM

Joasiu/Kasiu czy jak Ci tam naprawdę dali na chrzcie przeloguj się, bo to przez pierwsze 3 sekundy było śmieszne... Już nikt się nie śmieje...
najszczesliwsza

Post » Wto sty 25, 2011 22:57 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

najszczęsliwsza hi hi rozbawiłaś mnie,ja się podaję jako pani z fundacj?NIE ODPOWIADAM ZA JOOAŚKĘ,ONA ZA MNIE!!! JESTEŚMY DWIEMA OSOBAMI

katarzyna.s

Post » Wto sty 25, 2011 22:59 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

A z jakiego powodu mod ma zamknąć ten wątek 8O 8O 8O bo ty tego chcesz?nie bądż śmieszna bo jesteś żałosna :twisted:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto sty 25, 2011 23:00 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Czekaj- jeśli ona to nie a ty to nie ona to kto wreszcie miał Franka???????
Ostatnio edytowano Wto sty 25, 2011 23:01 przez J.D., łącznie edytowano 1 raz

J.D.

Post » Wto sty 25, 2011 23:01 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

JOOAŚKA tO INNA OSOBA,moja sąsiadka z ulicy,ja jestem ta zła co psy wywala dla kasy itd...jak to się wypowiedziała wolontariuszka która !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!żegnam panie pomagajcie a mnie usuncie

katarzyna.s

Post » Wto sty 25, 2011 23:01 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

żałosna to ty jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!

katarzyna.s

Post » Wto sty 25, 2011 23:02 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

J.D. pisze:A z jakiego powodu mod ma zamknąć ten wątek 8O 8O 8O bo ty tego chcesz?nie bądż śmieszna bo jesteś żałosna :twisted:

Wątek niewygodny to się chce zamknąć.
A poza tym o jakich swoich wątkach piszesz katarzyno.s?
Nie masz żadnego.
JOOAŚKA ma.

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Wto sty 25, 2011 23:07 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Wiecie co ?-zgłupiałam :roll:

J.D.

Post » Wto sty 25, 2011 23:11 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

o mamo, Kaśka, Joaśka, Joaśka, Kaśka, już się pogubiłam... To jak to dwie różne osoby to kto które zwierzęta miał...? :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Wto sty 25, 2011 23:15 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

ifciastu pisze:o mamo, Kaśka, Joaśka, Joaśka, Kaśka, już się pogubiłam... To jak to dwie różne osoby to kto które zwierzęta miał...? :evil:

Wszystkie te nicki to jedna osoba a koty i psy.........wszystkie przeszły przez ręce pani kasi.Daje sobie spokój dobranoc to chore co tu sie wyprawia jak wchodzi jedna osoba o kilku nickach i na milion procent JOOAŚKA katarzyna itp to jedna osoba

pocachontas

Od: Czw lis 25, 2010 13:14

Post » Wto sty 25, 2011 23:25 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Przeklejam z wątku Frygi viewtopic.php?f=13&t=117242&start=210 , o którą JOOAŚKA też pytała..

JOOAŚKA pisze::ok: my też na nią..jutro jedziemy naszemu panu jajka wyciąć,,a po nowym roku zaraz okno zabezpieczamy i na Frygę czekamy :D

i nawet gadałyśmy kilka razy przez telefon..
Pamietasz Kasiu? bo przecież takim imieniem mi się przedstawiłaś..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro sty 26, 2011 1:19 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

katarzyna.s pisze:JOOAŚKA tO INNA OSOBA,moja sąsiadka z ulicy,ja jestem ta zła co psy wywala dla kasy itd...jak to się wypowiedziała wolontariuszka która !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!żegnam panie pomagajcie a mnie usuncie

Odkryłam Amerykę. :mrgreen:

JOOAŚKA podaje się za Kaśkę.
A Kaśka za JOOAŚKĘ.

:ryk:

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

[poprzednia][następna]