Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna.s pisze:oj witam elżunię..franek tak atakował kota,elżunia szukała mi domu dla burinki ale nie miałam papierku że burinka jest wysterylizowana,znalazłam jej dom tak super dom ale ela doniosła do toz wrocław że burinki nie ma ,konflikt powstał dzieki eli,bo burinka nie zgadzała sie z ślepym bokserem,umowa była z germaine że psa zabiera do płatnego domku tymczasowego,ale elu dmuchała dalej..wciagając w to fundacje mrunio,pani z fundacji nie potwierdził mi że rozmawiała z elżunią,tak samo było z misterem,grażyna napisała jak coś będzie nie tak,my zabieżemy mistera,a zaognione to było wojną z ela,myślę ze jak ma tyle odwagi do pisania to niech napisze prawdę,nigdy nie skrzywdziłam żadnego zwierzęcia,i ela wie dobrze o tym jestem zawsze zła bo mówię prawdę,kazdy popełnia błedy ale nie upowaznia to do tłamszenia innych,mam też wiele papierków do tego by wojny toczyć ,ale uważam ze niema sensu,napewno zwróce się do potwierdzenia wypowiedzi pokachontas czy ja psa wywaliłam czy oddałam do tymczasu płatnego,pani z czech gdzie przebywał burina też wyda oświadczenie do mediów,elu całe zamieszanie dzieki tobie bo chciałaś zemsty i taka jest prawda...
katarzyna.s pisze:ZWRACAM SIE Z PROŚBA PISZCIE NA MOICH WĄTKACH,ZWRÓCIŁAM SIĘ DO MODA O ZAMKNIĘCIE TEGO,ŻAŁUJĘ ŻE WESZŁAM NA MRUNIO,,WIEM JEDNO ŻE NAPEWNO NIE SKRZYWDZONE ZOSTAŁO ŻADNE ZWIERZE U MNIE,KAŻDY NIECH SIĘGNIE DO SWEGO SUMIENA,ELA TY TEŻ,OGONEK ADA PAN STANISŁAW NAPEWNO UDA SIE DO DZIERŻONIOWA W CELU ZŁOŻENIA WYWIADU W TWOJEJ GAZECIE ,DZIAŁAJCIE POMAGAJCIE A JA ZEGNAM
J.D. pisze:A z jakiego powodu mod ma zamknąć ten wątek![]()
![]()
bo ty tego chcesz?nie bądż śmieszna bo jesteś żałosna
ifciastu pisze:o mamo, Kaśka, Joaśka, Joaśka, Kaśka, już się pogubiłam... To jak to dwie różne osoby to kto które zwierzęta miał...?
JOOAŚKA pisze::ok: my też na nią..jutro jedziemy naszemu panu jajka wyciąć,,a po nowym roku zaraz okno zabezpieczamy i na Frygę czekamy
katarzyna.s pisze:JOOAŚKA tO INNA OSOBA,moja sąsiadka z ulicy,ja jestem ta zła co psy wywala dla kasy itd...jak to się wypowiedziała wolontariuszka która !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!żegnam panie pomagajcie a mnie usuncie
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, magnolia.bb i 56 gości