Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 21:35 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

-Anula- pisze:Pocachontas, czyli nie znasz JOOAŚKI osobiście?

A wiesz coś o jej działalności w "Mruniu"?

wiem o całej współpracy, ale znam dwie wersje od MRUNIA i od JOOAŚKI .Mam maile i jedna pani ma inną wersję druga inną.Już raz byłam wmieszana w mieszanie,to było przed sprawą Mistera z Dzierżoniowa.Potem dostałam przeprosiny ale swoje wypłakałam.Długo nie było mnie nigdzie na forum w, w kotki weszłam jak pani z naszych terenów a raczej sąsiedzi tej pani poprosili o pomoc w znalezieniu domków dla kotków.Jeszcze raz przepraszam jak cos zamieszałam :ok: :ok: :ok:

pocachontas

Od: Czw lis 25, 2010 13:14

Post » Wto sty 25, 2011 21:37 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

-Anula- pisze:Pocachontas, to ja przepraszam, że Cię tu wciągnęłam, ale sama widzisz, że nieciekawie sprawa wygląda.

Zastanawiam się, kto umieścił wiadomą osobę na czarnej liście Kociego Życia.
Czy jest tam gdzieś uzasadnienie wpisu (bo nie mogę znaleźć)?

I uwaga: są różne osoby o tym samym imieniu i nazwisku.
Przed chwilą natknęłam się na dziennikarkę KS. :mrgreen:

Niestety nie wiem jak napisałam ja tu mało bywam.wiem o całej sytuacji (nie wiem czy dobrze nick napiszę )fiorsteinbock

pocachontas

Post » Wto sty 25, 2011 21:53 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

-Anula- nie wiem jakie wpisy mod usunął, jakiej osoby one dotyczyły i co było ich treścią, nie śledzę wszystkich wątków.
Doskonale was rozumiem, że nie po to dba się o kociaka, by wydać go na poniewierkę,skazać na zimno i być może głód. Dziwi mnie jednak fakt, że nikt wcześniej nie zainteresował się już samym tytułem wątku,mnie on po prostu sparaliżował, jak można poszukiwać kotka na gospodarkę , czy ma on zastąpić maszyny rolnicze.

I proszę abyście mnie też zrozumiały, nie czuję się komfortowo :(

elik246

Od: Śro gru 29, 2010 18:07

Post » Wto sty 25, 2011 21:57 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Ok, elik246.

Zajrzyjcie do księgi gości:

http://www.kociezycie.pl/?action=ksiega&page=2

Autor: katarzyna stec
E-mail: katarzyna34stec@wp.pl
Data: 2010-01-16

Witam jest to super stronka, ja czekam właśnie na kotkę z tej strony burinkę mam w domu 5letnią kotkę bellę i cieszę się że dziś przyjedzie do nas burinka.pozdrawiam

Gdzie są Bella, Burinka?

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

Post » Wto sty 25, 2011 22:07 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

-Anula- pisze:Ok, elik246.

Zajrzyjcie do księgi gości:

http://www.kociezycie.pl/?action=ksiega&page=2

Autor: katarzyna stec
E-mail: katarzyna34stec@wp.pl
Data: 2010-01-16

Witam jest to super stronka, ja czekam właśnie na kotkę z tej strony burinkę mam w domu 5letnią kotkę bellę i cieszę się że dziś przyjedzie do nas burinka.pozdrawiam

Gdzie są Bella, Burinka?

Bella jak się nie mylę ,to kotka uśpiona ,a Burinkę zabrała dziewczyna z TOZu

pocachontas

Post » Wto sty 25, 2011 22:09 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

A wiesz dlaczego uśpiona?

-Anula-

Post » Wto sty 25, 2011 22:11 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

-Anula- pisze:
elik246 pisze:
Szejbal pisze:Wiecie co? Popatrzcie na osoby, które niedawno się zarejestrowały, prześledźcie troszkę wpisy - mnie się to nie podoba... Nie będę wymieniać nickami, kogo można podejrzewać, zwróćcie uwagę proszę :? Może przesadzam?

Może więc warto wymienić te nicki bo poczułam się urażona.

Elik246, przecież to nie o Ciebie chodziło...
Szejbal pewnie miała na myśli te wpisy, które mod usunął z jednego z wątków (bo pewnie były wulgarne).

Przepraszam, że namieszałam, to niezamierzone było. Oczywiście, że nie chodziło mi o elik246. Elik246 - Ty jesteś w porządku, jak i większość. Ale były NIEKTÓRE nicki z podobnym stylem pisania i wprowadzanie zamieszania na wątku. I mi się teraz zawsze bęzie niestety lampka ostrzegawcza włączać. Przykre to...
Oczywiście niezawinione osoby niech nie czują się urażone, przepraszam, jeśli tak mogły mój post tak zrozumieć.
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Wto sty 25, 2011 22:14 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

-Anula- pisze:A wiesz dlaczego uśpiona?

ona miała jakiegoś guza,nie wiem czy był problemem ,ale w jeden dzień kot był ,a jak pojechałam następnym razem już kotka nie było.Był wet i uspał jak to wyglądało nie wiem nie byłam przy tym ,wiem tylko z opowieści JOOAŚKI

pocachontas

Post » Wto sty 25, 2011 22:17 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

A Burinkę dlaczego TOZ odebrał?

-Anula-

Post » Wto sty 25, 2011 22:23 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

-Anula- pisze:A Burinkę dlaczego TOZ odebrał?

Burinki historia jest długa moge tylko pobieżnie napisać,JOOAŚKA miała z fundacji naszej z bokserków psa-Franka,niestety Franek tez został oddany bo podobno ganiał kota(Burinkę)i zrzucił satelitę.My psa zabraliśmy Burinka trafiła do innego domu i został wzięty Mister.Dalej historia się poplątała i dziewczyna z TOZ jak się dowiedziała ,że Burinka zmieniła właściciela zażądała zwrotu kota,JOOAŚKA odebrała kota od nowych właścicieli i dziewczyna z TOZ po Burinkę przyjechała.To tak z grubsza

pocachontas

Post » Wto sty 25, 2011 22:29 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Pocachontas, dzięki za wyjaśnienia.

Znikam teraz z forum, bo muszę nakarmić koty.

-Anula-

Post » Wto sty 25, 2011 22:34 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

-Anula- pisze:Pocachontas, dzięki za wyjaśnienia.

Znikam teraz z forum, bo muszę nakarmić koty.

no i za prawdę kolejny raz dostaje sms od JOOAŚKI masakra za prawdę ?ale cóż,wygląda na to ,że nie można prawdy mówić?starałam się być miła,i na co?.,Był spokój ale jakoś nie może być chyba JOOAŚKA zajrzyj w siebie proszę cię

pocachontas

Post » Wto sty 25, 2011 22:44 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

oj witam elżunię..franek tak atakował kota,elżunia szukała mi domu dla burinki ale nie miałam papierku że burinka jest wysterylizowana,znalazłam jej dom tak super dom ale ela doniosła do toz wrocław że burinki nie ma ,konflikt powstał dzieki eli,bo burinka nie zgadzała sie z ślepym bokserem,umowa była z germaine że psa zabiera do płatnego domku tymczasowego,ale elu dmuchała dalej..wciagając w to fundacje mrunio,pani z fundacji nie potwierdził mi że rozmawiała z elżunią,tak samo było z misterem,grażyna napisała jak coś będzie nie tak,my zabieżemy mistera,a zaognione to było wojną z ela,myślę ze jak ma tyle odwagi do pisania to niech napisze prawdę,nigdy nie skrzywdziłam żadnego zwierzęcia,i ela wie dobrze o tym jestem zawsze zła bo mówię prawdę,kazdy popełnia błedy ale nie upowaznia to do tłamszenia innych,mam też wiele papierków do tego by wojny toczyć ,ale uważam ze niema sensu,napewno zwróce się do potwierdzenia wypowiedzi pokachontas czy ja psa wywaliłam czy oddałam do tymczasu płatnego,pani z czech gdzie przebywał burina też wyda oświadczenie do mediów,elu całe zamieszanie dzieki tobie bo chciałaś zemsty i taka jest prawda...

katarzyna.s

Od: Nie sty 23, 2011 14:57

Post » Wto sty 25, 2011 22:48 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Przepraszam to wreszcie kto ty jesteś-katarzyna.s czy JOOAŚKA? bo już przestaję rozumieć :?
masz pojęcie co robisz?była mowa o JOOAŚCE a odzywa się katarzyna.s-tym samym dajesz nam potwierdzenie,że obie jesteście tą samą osobą :twisted:
Ostatnio edytowano Wto sty 25, 2011 22:50 przez J.D., łącznie edytowano 1 raz

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto sty 25, 2011 22:49 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

katarzyna.s pisze:oj witam elżunię..franek tak atakował kota,elżunia szukała mi domu dla burinki ale nie miałam papierku że burinka jest wysterylizowana,znalazłam jej dom tak super dom ale ela doniosła do toz wrocław że burinki nie ma ,konflikt powstał dzieki eli,bo burinka nie zgadzała sie z ślepym bokserem,umowa była z germaine że psa zabiera do płatnego domku tymczasowego,ale elu dmuchała dalej..wciagając w to fundacje mrunio,pani z fundacji nie potwierdził mi że rozmawiała z elżunią,tak samo było z misterem,grażyna napisała jak coś będzie nie tak,my zabieżemy mistera,a zaognione to było wojną z ela,myślę ze jak ma tyle odwagi do pisania to niech napisze prawdę,nigdy nie skrzywdziłam żadnego zwierzęcia,i ela wie dobrze o tym jestem zawsze zła bo mówię prawdę,kazdy popełnia błedy ale nie upowaznia to do tłamszenia innych,mam też wiele papierków do tego by wojny toczyć ,ale uważam ze niema sensu,napewno zwróce się do potwierdzenia wypowiedzi pokachontas czy ja psa wywaliłam czy oddałam do tymczasu płatnego,pani z czech gdzie przebywał burina też wyda oświadczenie do mediów,elu całe zamieszanie dzieki tobie bo chciałaś zemsty i taka jest prawda...

ZAPLUŁAM MONITOR

JOOAŚKA chyba zapomniałaś się przelogować... :ryk:
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]