Schronisko KRK - najpilniej domek dla Maurycego i Daszki

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 17:25 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Zaznaczę sobie wątek, na wszelki wypadek.
Póki co, nie mogę w niczym pomóc, bo stan zakocenia nie pozwala mi na tymczasowanie.

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Wto sty 25, 2011 17:44 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Uf …… czarnobiały wyrzutek okazał się samczykiem waga raczej ciężka 3,5 kg
w wieku około 6 – 7 miesięcy i to niedawno kastrowanym ma na imię Felix
ma lekko dłuższe futerko i jest tłuściutki
pisze tak późno bo musiałem odreagować już wystraszyłem się niechcianego
dorobku
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Wto sty 25, 2011 18:39 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

markopolo00 pisze:Uf …… czarnobiały wyrzutek okazał się samczykiem waga raczej ciężka 3,5 kg
dorobku

czyli nie musimy go brać pod uwagę jako kotki na ostatnich nogach i dobrze. W takim razie zwalniam rezerwacje klatki na towarzystwo do ciachnięcia

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto sty 25, 2011 18:47 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Wto sty 25, 2011 19:07 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Straszne bidusie, tym bardziej że teraz mają kłopoty.
Mazowiecki inspektor weterynarii zamknął przytulisko z powodu złych warunków i duzej ilości zwierząt.
Oglądałam reportaż i uważam że nieczuły urzędas nic nie zrobił żeby im pomóc. Mówił o szybkich adopcjach jakby nie wiedział jak z tym ciężko.
Też gmina Otwock nie dawała do tej pory im pieniedzy bo to nie jej problem.
Przygnębiajace to wszysto co się ostatnio dzieje,

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Wto sty 25, 2011 19:25 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Strasznie biedne te koty...
Skoro zamknęli przytulisko, co się będzie teraz dziać z bezdomnymi zwierzętami z tych okolic? Przecież ten problem nie zniknie tak po prostu...
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

Post » Wto sty 25, 2011 19:55 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto sty 25, 2011 20:48 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Jutro w Prosto z Polski cała prawda "ponoć" o schronisku w Korabiewicach, prowadzonym przez OPP. Zajawka potwierdza tę dziko bronioną przez Arkę "sielankę" :evil: Ze 2-3 lata temu Viva tam walczyła, Aga_Mazury ich wspierała ale byli be. No, to wyhodowano kolejną umieralnię ....

Tweety

Post » Wto sty 25, 2011 21:21 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

na dogo też jest wątek o Wojtyszkach, horror

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Wto sty 25, 2011 21:26 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

bo mentalnie większość Polaków tkwi w Azji, nie w Europie
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto sty 25, 2011 22:39 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Nie miejmy złudzeń - w innych krajach europejskich jest tak jak u nas, albo dużo gorzej.
Nie będę siała przykładami.
Zbyt makabryczne.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Wto sty 25, 2011 22:43 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

to tak na zmianę tematu, kto idzie na warsztaty robienia domków
http://animalpedia.pl/gatunki-rasy-aktu ... osi//1292/

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Wto sty 25, 2011 22:46 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Tweety pisze:
markopolo00 pisze:Uf …… czarnobiały wyrzutek okazał się samczykiem waga raczej ciężka 3,5 kg
dorobku

czyli nie musimy go brać pod uwagę jako kotki na ostatnich nogach i dobrze. W takim razie zwalniam rezerwacje klatki na towarzystwo do ciachnięcia

Mnie nie chodziło o zamkniecie jej w klatce tylko w razie braku możliwości sterylizacji
godne urodzenie kociąt , klatkę na koty sterylizowane i kastrowane mam .
A swoją drogą to jest bezstresowy kot zjadł ,popił, odwiedził kuwetę ,przywitał się z psem
wlazł do łóżka i wyluzowany poszedł spać
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Wto sty 25, 2011 23:16 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Mruczeek pisze:to tak na zmianę tematu, kto idzie na warsztaty robienia domków
http://animalpedia.pl/gatunki-rasy-aktu ... osi//1292/

aaaa mam takie 2 + 1 duży drewniany obity wewnątrz karimatą :lol: bardzo fajna rzecz
dwa nawet sama zmajstrowałam

a jeśli chodzi o koty podwórkowe będę na gwałt potrzebowała klatki łapki na niedzielę/pon. mam nadzieję że będzie jakaś wolna w schronisku :kotek:

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Śro sty 26, 2011 0:05 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

markopolo00 pisze:
Tweety pisze:
dorobku

Mnie nie chodziło o zamkniecie jej w klatce tylko w razie braku możliwości sterylizacji
godne urodzenie kociąt
, klatkę na koty sterylizowane i kastrowane mam .
A swoją drogą to jest bezstresowy kot zjadł ,popił, odwiedził kuwetę ,przywitał się z psem
wlazł do łóżka i wyluzowany poszedł spać
Obrazek

sorry, ale pokoju do porodów to my nie mamy. Klatka, w której byłaby oddzielona od innych kotów, myślę, że w zupełności wystarczyłaby

Tweety

[poprzednia][następna]