wtedy mogłyby byc tam psy i koty
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rybka_39 pisze:Doczytałam te posty na tym forum i jest mi po prostu przykro...czuję się tak jakby to tylko wolontariusze działający w Kociej Chatce zapieprzali, a reszta, czyli również ja się obijała.
Takie insynuacje, że my stajemy na drodze do szczęścia kotom z KCH sa nie na miejscu.
Łatwiej kopać leżącego, bo doskonale wiesz, że rzadko tu zaglądają osoby z SOSu.
Warto dokopać komuś, dla zasady, co by było na kogo zwalić całe zło tego świata.
MartynaP pisze:czy nie mozna dodac zakładki "w domach tymczasowych "
wtedy mogłyby byc tam psy i koty
Wszyscy zapieprzamy przy tym schronisku walcząc z ludzkim betonem i puszczają nam nerwy. Nie kłóćmy się,.
margoth82 pisze:Filomen,
mogę dać 20 strzykawek 2ml, 8 strzykawek 10ml, 20 igieł 6 i 20 igieł 8 i paczkę rękawiczek diagnostycznych rozmiaru M. Mieszkam w centrum Katowic zaraz obok Pałacu Młodzieży.Jutro jestem cały dzień w domu, bo pilnuję moją igłojadkę po operacji. W weekend będę w domu do południa - jak masz możliwość odbioru tych rzeczy ode mnie to zapraszam. Napisz tylko o której to spotkamy się pod Pałacem
Gosia
_bubu_ pisze:szukam kogos na wizyte przedadopcyjna dla kota w Dąbrowie G. - Trzebiesławice, ul św Sta. Kostki. Czy ktoś z Was może pomóc? To pilne, kotek końcem tygodnia ma trafić do schronu a jeśli dom okaże się dobry to tego uniknie.
Dorota Wojciechowska pisze:8O biedny Rudi,tyle wycierpial a nadal byl ufny i lagodny dla czlowieka. To wielka radosc ze trafil do domku pelnego milosci i zwierzat
Filomen pisze:nie wiem czy pamiętacie Rudaska taki z pogryziona dupką. ma wspanialy dom mieszka z pieskiem, kotem i fretką. Okazało się , ze to co mysłałam jest pogryzieniem to były wloty po śrucie. Biedak ma w ciele wiecej kulek, wczora mu wyciagnieto spod pachy, o milimetr przeszlo obok wezla chłonnego a na dupce koło kręgosłupa
takiego gnoja dorwaczrobiła bym mu śrutem z jaj sitko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Williamvow i 34 gości