Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 21:09 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Domyłam jej czarną wydzielinę z oczu,to zostało czerwone.
Trzeba wybrać się na wizyte kontrolną,moze wystarcza juz kropelki do oczek tylko.
Legnica

Post » Wto sty 25, 2011 21:10 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Carmen to ciepłolubny kotek ... okupuje telewizor i monitor, a że pod kocykiem - przecież wiadomo, że jak spać to pod kocykiem :ryk:
Wygląda jak duży pluszak taki do wyściskania. Ale przy oczkach widać jeszcze zaczerwienie chyba :|

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Wto sty 25, 2011 21:11 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

W kennelu mamy "nówkę".
Zła,fucha albo miaukliwie zawodzi.
Obawiam sie ze dzisiaj bedę musiała spać z nią w kuchni.
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Wto sty 25, 2011 21:13 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

demoniszcze :lol:

a z carmen to uroczy misiol się zrobił :1luvu:

shachownica

Od: Śro gru 22, 2010 19:28

Post » Wto sty 25, 2011 21:15 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Boska ... a te ciemniejsze uszku, łapki i ogonek - mniam :kotek:

Willow_

Post » Wto sty 25, 2011 21:29 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Carmen - cukiereczek.
A skąd ta "nówka"?
chyba coraz więcej kotów w typie i z pseudohodowli potrzebuje pomocy... viewtopic.php?f=10&t=123188
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Wto sty 25, 2011 21:43 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

ale śliczna kici :love: a

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto sty 25, 2011 21:46 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

O ludzie 8O , ale cudo. To jest kocur??

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Wto sty 25, 2011 21:50 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Marudka pisze:O ludzie 8O , ale cudo. To jest kocur??

po pysiolku wygląda na koteczkę, śliczna - jak Wiesia napisała zła, czyli jak ładna tak zła?

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto sty 25, 2011 21:57 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Koteczka.Płodna.

gabi.cezar koty z pseudo i od rozmnażaczy ZAWSZE potrzebowały i bedą potrzebować pomocy.Po 3-5 latach rodzenia,karmione odpadkami,zwyczajnie zaczynają marnieć w oczach.Jak widzę tekst-oddam 3/5 letnia kotkę rasy jakiejstam,to zawsze podejrzewam ze to kotka wcześniej wielokrotnie rodzaca.
Tylko rasy co parę lat sie zmieniają...jak moda...
Ludzie to jednak najgorszy,żyjacy gatunek na swiecie.
Legnica

Post » Wto sty 25, 2011 22:00 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Kota potrzebuje strzyzenia i kąpieli,bo to co na sobie ma,nie nadaje sie do rozczesania.Sterylki,szczepień.Nie ma nic.
Legnica

Post » Wto sty 25, 2011 22:54 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

PearlRain pisze:

po pysiolku wygląda na koteczkę, śliczna - jak Wiesia napisała zła, czyli jak ładna tak zła?

Bardziej do niej pasuje-jak ładna,tak problemowa.
Przekazano mi ze jadała wis... i to co z obiadu(w domysle-zostało-),surowego nie,bo lekarz powiedział ze będzie agresywna.
(A tego lekarza,to ja w końcu kiedyś wpisze w -nie polecanych-)
No takie nowalijki dzis usłyszałam.

Nowa mi przylała,grzebień to wróg,nie je,z kuwety nie korzysta,za to leje wszędzie poza kuwetą.
Wesolutka slinotka.
Legnica

Post » Wto sty 25, 2011 23:51 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Wiesiu, tak się zapatrzyłam w jej oczy, że nawet nie przeczytałam co napisałaś :ryk:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Śro sty 26, 2011 17:01 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Nowa nie załatwia sie do kuwety,w ogóle.Zaczełam od SPA(ogromne dzięki za pomoc i cierpliwosć do tego demona dla Pani od kociego SPA) i zmianie kuwety/żwiru.
Nowa ma ok.1 rok,jest niedotykalska,nie pozwala nic przy sobie robić.Poza tym lubi głaskanie.
Uszy do leczenia.

Kasia jest po wizycie kontrolnej,dostała kolejne leki,kolejny raz zasponsorowane przez lekarza.Ranka na szyi wygląda nieco lepiej.

Carmenowe oczka zakwalifikowały sie do leczenia.Gruczoły okołoodbytowe zostały oczyszczone.

Foresta rozwolnienie,jakby dziś zwolniło tempa,myśle ze jutro juz powinno być całkiem nieźle.

Tyle u nas.Troche sie dzieje.

Artemis i Hary mogą juz spokojnie szukać domów.Gdyby ktos mógł pomóc w ogłaszaniu,byłabym wdzieczna.
Legnica

Post » Śro sty 26, 2011 18:10 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Jak CatAngel ma już wolne moce przerobowe, to zasponsoruję ogłoszenia dla Harego i Artemisa :wink:
Będziesz musiała tylko podać namiary niezbędne do zatwierdzenia ogłoszeń i kontaktu :mrgreen:
viewtopic.php?f=27&t=117559

Willow_

[poprzednia][następna]