Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:hm, a może pogodziła by się nasza dama z równie stateczną drugą damą????
CatAngel pisze:Mam dwa DT jeden w Warszawie, drugi nie wiem gdzieWszystko ma Kamila. Jak coś próbujcie tu i tu
![]()
Gdzieś musi się udać.
CatAngel pisze:Ja dostałam bardzo sensowną wiadomość odnośnie bycia DT od tej dziewczyny. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok![]()
Te dwa nr tel są do niej.
Cammi pisze:CatAngel pisze:Ja dostałam bardzo sensowną wiadomość odnośnie bycia DT od tej dziewczyny. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok![]()
a ten drugi DT - "nie wiem gdzie" - gdyby się w poniedziałek okazało, że ten warszawski nie wypali?
CatAngel pisze:Cammi pisze:CatAngel pisze:Ja dostałam bardzo sensowną wiadomość odnośnie bycia DT od tej dziewczyny. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok![]()
a ten drugi DT - "nie wiem gdzie" - gdyby się w poniedziałek okazało, że ten warszawski nie wypali?
Jest jeden tylko, jak narazie. Wczoraj mi Karol napisał, że to są nr do tej samej osoby.
Ale szukam dalej.
Najgorsze jest to, że mi wczoraj usunęli konto na Fejsiei muszę wszystkie kontakty od nowa robić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 573 gości