Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Jutro do Kociej Chatki przybywają dwa koty - kotka ze schroniska przywiezie ją Marta, kotkę w czwartek rano Wiesiu zawozi na sterylkę w piatek zostanie odebrana z lecznicy - potem do adpcji.
Tak że jutrzejszy dyżur wieczorny proszony jest o zabranie całego jedzonka po dyżurze kotce.
Przyjedzie też niestety 8 letni domowy kocur podobież szczepiony, wykastrowany, facet chce oddać kota do schroniska bo podobnież alergiakot podobnież jest rudy. Już wyobrażam sobie jaką jutro przeżyje traumę i stres
mar_tika pisze:Fokus jest 9 letnim rudym i otyłym kocurem.Notabene całe życie był kotem wychodzącymPan twierdzi że szczepiony .Jest po dwóch zabiegach chirurgicznych rekonstrukcji wiązadeł tylnej łapy i wycięciu guza.
Pan odda kota z puszkami kitiketu ,mam nadzieję że nie przywiezie go w koszu na bieliznę ,bo jak pisał do tej pory nie dorobił się kontenerka
Nowy lokator KCH
mar_tika pisze:Fokus jest 9 letnim rudym i otyłym kocurem.Notabene całe życie był kotem wychodzącymPan twierdzi że szczepiony .Jest po dwóch zabiegach chirurgicznych rekonstrukcji wiązadeł tylnej łapy i wycięciu guza.
Pan odda kota z puszkami kitiketu ,mam nadzieję że nie przywiezie go w koszu na bieliznę ,bo jak pisał do tej pory nie dorobił się kontenerka
Nowy lokator KCH
gosiakot pisze:terenia1 pisze:Przyjedzie też niestety 8 letni domowy kocur podobież szczepiony, wykastrowany, facet chce oddać kota do schroniska bo podobnież alergiakot podobnież jest rudy. Już wyobrażam sobie jaką jutro przeżyje traumę i stres
To jest CHYBA kocur od pana który do mnie dzwonił , a ja go skierowałam do Ewy. Cóż pan ten mówi , że lekarze poinformowali ich że malutkie 11 miesięczne dziecko ma nawracające choroby górnych dróg oddechowych tak poważne że ląduje w szpitalu - z powodu alergii na kota, dlatego taka decyzja .Dobrze , że nie wyrzucili go po prostu z domu. Może jakoś to będzie- biedny kotek
Mara S pisze:Królisia ma jakiegoś strupa (?) na prawym żebrze nieopodal kręgosłupa - nie wymycałam dokładnie bo jak wiadomo to wariatka
Filomen pisze:Mara S pisze:Królisia ma jakiegoś strupa (?) na prawym żebrze nieopodal kręgosłupa - nie wymycałam dokładnie bo jak wiadomo to wariatka
trzeba zobaczyc czy nie grzybek po tylu antybiotykach to bym sie nie zdziwiła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 130 gości