piękna szylkretka Sisi już w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 18:09 Re: 3 śliczne szylkretki szukają pilnie DS -całkiem nowe zdjęcia

Hmm-a ja znów mam zapytanie o Nadię-to co-ta druga dziewczynka nadal do wzięcia jest-bo Mimeta napisała,że Piorunka będzie miała siostrę w stolicy 8O 8O 8O

O kurczę-szkoda,że Effi nie pojedzie-myślałam ,że Pani Mariola jest poważną osobą :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto sty 25, 2011 18:19 Re: 3 śliczne szylkretki szukają pilnie DS -całkiem nowe zdjęcia

Cóż, ludzie są różni :?:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Wto sty 25, 2011 18:27 Re: 3 śliczne szylkretki szukają pilnie DS -całkiem nowe zdjęcia

Oleńko-wysłałam do tej osoby maila z linkiem-Ten Ktoś jest z Szyldaka koło Ostródy,więc gdyby się ta osoba zdecydowała,to pojechałyby jednym transportem,czekajmy na odpowiedż-ja czuwam cały czas 8)
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto sty 25, 2011 18:28 Re: 3 śliczne szylkretki szukają pilnie DS -całkiem nowe zdjęcia

Dzięki :D

olafen

Post » Wto sty 25, 2011 19:18 Re: 3 śliczne szylkretki szukają pilnie DS -całkiem nowe zdjęcia

Pani Olu - rozpuszczam "wici" gdzie mogę. Jest jeszcze trochę czasu, może za jednym kursem pojadą we trzy, bo wcześniej uda się nam wspólnymi siłami znaleźć domek także dla Effi i Cichaczki :) Bardzo bym chciała :)
W każdym razie my czekaMY na Piorunkę :piwa:

Mimeta

Od: Pon sty 24, 2011 18:20

Post » Wto sty 25, 2011 19:20 Re: 3 śliczne szylkretki szukają pilnie DS -całkiem nowe zdjęcia

kropkaXL pisze:Oleńko-wysłałam do tej osoby maila z linkiem-Ten Ktoś jest z Szyldaka koło Ostródy,więc gdyby się ta osoba zdecydowała,to pojechałyby jednym transportem,czekajmy na odpowiedż-ja czuwam cały czas 8)

Ach, ta Kasiula - jak rękę do czegoś przyłoży, to na pewno się uda!!!! :ok:
Jestem żywym przykładem (...nie chwaląc się wcale :lol: )

Mimeta

Post » Wto sty 25, 2011 19:29 Re: 3 śliczne szylkretki szukają pilnie DS -całkiem nowe zdjęcia

Widocznie to nie był dom dla Effi
lepiej że rozmyśliła się teraz niż mając już kotkę u siebie :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto sty 25, 2011 19:31 Re: 3 śliczne szylkretki szukają pilnie DS -całkiem nowe zdjęcia

Mimeta pisze:
kropkaXL pisze:Oleńko-wysłałam do tej osoby maila z linkiem-Ten Ktoś jest z Szyldaka koło Ostródy,więc gdyby się ta osoba zdecydowała,to pojechałyby jednym transportem,czekajmy na odpowiedż-ja czuwam cały czas 8)

Ach, ta Kasiula - jak rękę do czegoś przyłoży, to na pewno się uda!!!! :ok:
Jestem żywym przykładem (...nie chwaląc się wcale :lol: )

Elu-no niestety- z Effi się nie udało :(
Ale zawalczymy-póki będą zapytania o Nadusię!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto sty 25, 2011 19:38 Re: 3 śliczne szylkretki szukają pilnie DS -całkiem nowe zdjęcia

kropkaXL pisze:Hmm-a ja znów mam zapytanie o Nadię-to co-ta druga dziewczynka nadal do wzięcia jest-bo Mimeta napisała,że Piorunka będzie miała siostrę w stolicy 8O 8O 8O

heheheh, miałam na myśli "siostrzyczkę" Meliski od Conchity :ryk:

Mimeta

Post » Wto sty 25, 2011 19:42 Re: 3 śliczne szylkretki szukają pilnie DS -całkiem nowe zdjęcia

Aaaa!-nie zaskoczyłam :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto sty 25, 2011 19:45 Re: 3 śliczne szylkretki szukają pilnie DS -całkiem nowe zdjęcia

Elu-no niestety- z Effi się nie udało :(
Ale zawalczymy-póki będą zapytania o Nadusię!!!![/quote]

Właśnie dowiedziałam się dzisiaj od pani Oli, niestety... :(
Ale nie ma co rąk załamywać - wszystko może się odmienić! :D

Poza tym Annaa ma rację - lepiej teraz, niż gdyby dziołcha przygarnęła, a potem pogoniła.
Nie ma tego złego - domki się znajdą :ok:

Mimeta

Post » Wto sty 25, 2011 19:50 Re: 3 śliczne szylkretki szukają pilnie DS -całkiem nowe zdjęcia

Annaa pisze:Widocznie to nie był dom dla Effi
lepiej że rozmyśliła się teraz niż mając już kotkę u siebie :ok:

dokładnie :? po co kici kolejna trauma

beateczka

Od: Nie lut 07, 2010 21:30

Post » Wto sty 25, 2011 19:58 Re: 3 śliczne szylkretki szukają pilnie DS -całkiem nowe zdjęcia

Też tak myślę, a poza tym, Effi taką już traumę na dworze przeżyła, ze dla niej tylko na prawdę bardzo dobry potrzebny :)

A jak się nie znajdzie, ............ nie wyrzucimy jej na pewno :)

olafen

Post » Wto sty 25, 2011 20:07 Re: 3 śliczne szylkretki szukają pilnie DS -całkiem nowe zdjęcia

znajdzie się, znajdzie to jest taka śliczna koteczka :1luvu: prawie jak moja :kotek:

beateczka

Od: Nie lut 07, 2010 21:30

Post » Wto sty 25, 2011 20:07 Re: 3 śliczne szylkretki szukają pilnie DS -całkiem nowe zdjęcia

Myślę,że nikt nawet przez moment tak nie pomyślał!!!-to oczywiście odnosi sie do posta Oli ,a nie Twojego Beateczko! :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]