DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 18:19 Re: DT SMARTI- SZREK UMIERA!!!!...POMOCY!!!

Dziewczyny - skoro już każdy się skontaktował to wykasujcie ze swoich postów telefon do smarti - to jest jej prywatny telefon, a wątek ma duzo wejść i pewnie czyta go wiele osób, ktore nic nie piszą.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sty 25, 2011 18:35 Re: DT SMARTI- SZREK UMIERA!!!!...POMOCY!!!

Nie daj sie , Malutki, walcz :cry: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 5 >>

Post » Wto sty 25, 2011 18:37 Re: DT SMARTI- SZREK UMIERA!!!!...POMOCY!!!

Szreku , wracaj do zdrówka !! trzymam kciuki :kitty:

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

Post » Wto sty 25, 2011 18:38 Re: DT SMARTI- SZREK UMIERA!!!!...POMOCY!!!

Grażynko-jesteś kochana!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dzięki Tobie już tyle kotków dostało szansę na ratunek,na dom!
Trzymajmy mocne :ok: :ok: :ok: :ok: -niech wygra ten maleńki kłębek nieszczęścia! :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto sty 25, 2011 18:43 Re: DT SMARTI- SZREK UMIERA!!!!...POMOCY!!!

Szreku, walcz malutki! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 25, 2011 18:47 Re: DT SMARTI- SZREK UMIERA!!!!...POMOCY!!!

Najnowsze wiesci. Szrek daje oznaki zycia. Dostaje wszystko co w jego stanie moze dostac. Na transfuzje krwi jest za slaby.smarti jedzie do lecznicy.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto sty 25, 2011 18:57 Re: DT SMARTI- SZREK UMIERA!!!!...POMOCY!!!

nam zostało tylko mocno trzymać kciuki za zdrowie koteńka :ok: i niech nikt się nie waży puścić :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Wto sty 25, 2011 19:09 Re: DT SMARTI- SZREK UMIERA!!!!...POMOCY!!!

Marzenia11 pisze:20 minut temu rozmawiałam ze smarti.
[b]Szrek w lecznicy - ma poawane wszystko co się da i co daje szansę że pobudzi się do życia. Wyniki krwi - cud boski zesłał Bette, gdyż sama zadzwoniła nie będąc na wątku - wskazują na bardzo silną niewydolność nerek (czego nie wiedzieliśmy) i takiż sam stan zapalny jelit - co było do przewidzenia, biegunki, robale...
Wszyscy są w szoku gdyż kocurek już naprawdę wczoraj czuł się zdecydowanie lepiej, a dzisiaj smarti - wchodząc zupełnie przypadkowo do niego - znalazła go leżącego w kuwecie i właściwie już nie oddychającego. Takie bezwładne ciałko zapakowała do wetki i w drodze jeszcze prosiła go, aby nie umierał, a on wtedy jedynie ruszył wąsikami..
...........

zesłał ...wyniki w koncu.... Fionka przyszła jak jeszcze byłam w pracy... przed 14ta.... potem pojechałam do wetów ze schorniska i wróciłam jescze do pracy i czekałam przy kompie az te badania zejda.... i jak zobaczyłam te wskaźniki nerkowe to mnie zatkało... a potem szok bo smarti odbira mój telefon i krzyczy że
że shrek umiera :(
..... brak mi słów ....boje sie strasznie....

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Wto sty 25, 2011 19:15 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

Betta a jakie sa te wyniki nerkowe? Pytam bo smarti nie wiedziala bo wetka dyktowala je przez telefon.

Marzenia11

Post » Wto sty 25, 2011 19:27 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

Marzenia11 pisze:Betta a jakie sa te wyniki nerkowe? Pytam bo smarti nie wiedziala bo wetka dyktowala je przez telefon.

BUN (bilirubina chyba)czyli mocznik 74,3 ...norma 5.7-13.5 ! kreatynina 309 norma: do 168 .... u mnie skomentowano te wyniki tak " cud że on żyje"

no to 3mamy za cud ...

smarti ... zbieramy dowody,....potrzebne zdjeice shreka z góry żeby szkielecik było widac....wiem ze to zupełnie durny moment ale jesli dacie rade....zróbcie...

wyniki fionki tez wetowi podałam na maila... 10 min później bo w tym wszystkim zapomniałam je wysłac
Ostatnio edytowano Wto sty 25, 2011 19:29 przez Betta, łącznie edytowano 1 raz

Betta

Post » Wto sty 25, 2011 19:28 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

zaglądam,myślę o was i trzymam kciuki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sty 25, 2011 19:31 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

Betta odbierz tel

Marzenia11

Post » Wto sty 25, 2011 19:37 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

SzrekusiuObrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto sty 25, 2011 19:45 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

Marzenia11 pisze:Betta odbierz tel

kurde.... czekaj !!! za 3 min dzwon ..

edit: juz powinnien byc sygnał ...wywale ten złom .. ps zaraz wstawie wyniki kociaków

Betta

Post » Wto sty 25, 2011 20:07 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

Cały czas myśle o Shreku i kciuki trzymam. Żeby się udało :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

[poprzednia][następna]