Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
-Anula- pisze:jozefina1970 pisze:Nie znam się na tym ale skoro obie są z tej samej miejscowości (załóżmy, że to dwie różne osoby) to i możliwe, że skoro dostawca ten sam, to może te numery się jakoś w obrębie miejscowości czasami pokrywają?
Nie żartuj sobie.![]()
Katarzyna.s wysłała na tym forum 10 postów.
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 7:14
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 7:10
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 6:39
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 6:35
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 19:46
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 19:42
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 19:39
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 19:35
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 19:30
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 15:24
Logowała się pewnie tylko 3 razy: raz w poniedziałek i 2 razy w niedzielę.
Tu nie ma nawet co porównywać.![]()
Ostatnie wiadomości z wątku BoryskaJOOAŚKA pisze:Katarzyna S.jest moją sąsiadką i przychodziła prosić jakby ktoś szukał domu dla kici to ona weżmie i dlatago zna moje koty.
najszczesliwsza pisze:Czy ktoś już kontaktował się z Fundacją Mrunio?
najszczesliwsza pisze:najszczesliwsza pisze:Czy ktoś już kontaktował się z Fundacją Mrunio?
Czemu nie podają numeru telefonu?
jozefina1970 pisze:Czy wszystkich użytkowników, którzy są zalogowani widac na dole? Czy można tak zrobi, żeby ktoś mógł sobie to ukryć? I nie wyświetla się wtedy, że jest na forum?
pisiokot pisze: Strona "Mrunio" na pierwszy rzut oka robi dobre wrażenie.
A tak mi przyszło jeszcze do głowy? Czy wszystkich użytkowników, którzy są zalogowani widac na dole? Czy można tak zrobi, żeby ktoś mógł sobie to ukryć? I nie wyświetla się wtedy, że jest na forum?
jhet pisze:jozefina1970 pisze:Czy wszystkich użytkowników, którzy są zalogowani widac na dole? Czy można tak zrobi, żeby ktoś mógł sobie to ukryć? I nie wyświetla się wtedy, że jest na forum?
można tak zrobić, że się nie wyświetla na dole - w ustawieniach konta masz taką opcję
Szejbal pisze:Wiecie co? Popatrzcie na osoby, które niedawno się zarejestrowały, prześledźcie troszkę wpisy - mnie się to nie podoba... Nie będę wymieniać nickami, kogo można podejrzewać, zwróćcie uwagę proszęMoże przesadzam?
p. Ela to pocachontas, zalozyla konto na miau, zeby znalezc pomoc dla kotow jakiejs znajomej, ale to nie byla pomoc dla Kaśki. One raczej nie wspolpracuje ze soba
Użytkownicy przeglądający ten dział: MruczkiRządzą i 102 gości