Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 14:58 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Ale ja jednego nie rozumiem - po co ona zbiera te zwierzęta? 8O
Czy liczy na wsparcie finansowe fundacji???
Czy, że tu na miau zacznie zbierać kasę niby na koty?
Nie umiem sobie wyobrazić, co ona kombinuje. Bo gdyby to było tylko takie pisanie dla dodania sobie ważności, to pal sześć, ale ona przecież wzięła niewidzącego psa!
Czy to znaczy, że razem z psem dostawała przez jakiś czas pomoc finansową?
PO CO ona to robi?
To choroba, czy wyrachowanie?

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto sty 25, 2011 15:00 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

a zobaczcie to:

Katarzyna Stec Ludwikowice Kłodzkie 693 871 750 katarzyna34stec@wp.pl

z czarnej listy adopcyjnej http://www.kociezycie.pl/czarnalista/index.php

zgadzają się dane z tym ogłoszeniem o oddaniu kota
Obrazek Obrazek

Maria.S

Od: Pon maja 24, 2010 10:25

Post » Wto sty 25, 2011 15:01 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

pozytywka pisze:Ale ja jednego nie rozumiem - po co ona zbiera te zwierzęta? 8O
Czy liczy na wsparcie finansowe fundacji???
Czy, że tu na miau zacznie zbierać kasę niby na koty?
Nie umiem sobie wyobrazić, co ona kombinuje. Bo gdyby to było tylko takie pisanie dla dodania sobie ważności, to pal sześć, ale ona przecież wzięła niewidzącego psa!
Czy to znaczy, że razem z psem dostawała przez jakiś czas pomoc finansową?
PO CO ona to robi?
To choroba, czy wyrachowanie?

Może tak jak zbieracze - szuka w ten sposób poprawy samopoczucia i akceptacji otoczenia?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto sty 25, 2011 15:06 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

a to za mało?
"Jakiś czas temu doszło do sytuacji, że sąsiedzi chodzili po mieszkańcach Fabrycznej i zbierali podpisy popierające wysiedlenie rodziny Steców. - Chcieli mnie eksmitować, bo ja za dużo mówię - twierdzi p. Katarzyna. "
http://www.nowaruda.info/786.htm

jak ktos ma zdrowie - warto poczytac komentarze
słynna kasia wypowiada się tam jako Ania, wchodzi w polemikę z p. Marta z TOZ, która zarzuca jej brak opieki nad zwierzętami, wspomina o zabraniu zaropiałej kotki

włos się jeży 8O

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto sty 25, 2011 15:30 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Pani Stec (kach, JOOAŚKA) liczy na pieniążki.
Tak jak z Misterem z dzierżoniowskiego schroniska. Najpierw było pięknie. Potem hasło "potrzeba kasy" , a jak przyszło tylko 20 zł od dobrej duszy to Misterek był be!

AŚKO, KAŚKO, CZY ILE WAS TAM JEST,
NA CHOLERĘ CI ZBIERACZKO JEDNA KOLEJNE KOTY!!!!
PO CO CI ONE? ZA MAŁO KRZYWDY WYRZĄDZIŁAŚ ZWIERZĘTOM SWOJĄ CHCIWOŚCIĄ?
JESTEŚ PODŁĄ BEZDUSZNĄ EGOISTYCZNĄ ISTOTĄ, BO CZŁOWIEKIEM TO NA PEWNO NIE!

A te swoje kity to możesz sprzedać w przedszkolu, a następnie między bajki sobie włożyć!

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Wto sty 25, 2011 15:38 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

JOOAŚKA pisze::D właśnie dostałam esemeska od pocachontas,moja kolezanka wezmie jednego maluszka :ok: hura

o pocachontas wiadomo na pewno tyle, że się znają viewtopic.php?f=1&t=120590&start=30

i mieszka w tych okolicach

pocachontas pisze:Mieszkam na Dolnym Śląsku ta Pani mieszka blisko mnie Nowa Ruda okolice Wałbrzycha mam zdjęcia tych kotków będę kombinować żeby je wrzucić są dwie kotki i 6 kotów są szare i rudaski są to kotki z sierpnia.Nie wiem czy mogła bym też prosić o zorganizowanie pomocy dla tej Pani jakaś paczka z karmą?ja tu pierwszy raz jestem do tej pory zajmowałam się psami w fundacji schronisku i dogomanii.Proszę pomóżmy tej Pani to starsza Pani schorowana i pilnie musi wyjechać bo ojciec jej umiera wszystko na raz jej sie zawaliło na gwałt te maluchy trzeba gdzieś umieścić pomóżcie ja mam namiary adres telefon do tej pani pomóżcie proszę jak nie będę fotek umiała wrzucić może komuś na maila i ktoś by wrzucił ?jak mówiłam nowa jestem błagam pomóżcie

więc może to i ta sama osoba??
Obrazek Obrazek

Maria.S

Post » Wto sty 25, 2011 15:49 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Sposób pisania tak samo chaotyczny...

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto sty 25, 2011 15:53 Re:

...
Ostatnio edytowano Śro wrz 19, 2012 13:11 przez ka_towiczanka, łącznie edytowano 1 raz
ka_towiczanka

Post » Wto sty 25, 2011 15:55 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

zaznaczam bo 8O
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Wto sty 25, 2011 16:12 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

http://zwierzaki33.bloog.pl/

fundacja mrunio? WTF???

w necie mi pokazuje fundacja mrunio że to kłodzko... znają tą panią? źle to wygląda :/

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Wto sty 25, 2011 16:29 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

CZUJESZ SIĘ SAMOTNY? WEJDŻ NA MÓJ BLOOG I ZNAJDZ PRZYJACIELA! DAJ IM TROCHĘ MIŁOŚCI TAK JA TO ZROBIŁAM;) KATARZYNA STEC FUNDACJA MRUNIO;)

8O 8O 8O
Obrazek Obrazek

Maria.S

Post » Wto sty 25, 2011 16:33 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Czy ja dobrze rozumiem to co czytam? 8O Czy ona działa w fundacji?Chociaż może podszywa się raczej,aby skuteczniej zyskać zaufanie....

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto sty 25, 2011 16:35 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

ktoś z okolicy może ma namiary na ludzi z fundacji, oni w ogóle o tym wiedzą????

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Wto sty 25, 2011 16:39 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

viewtopic.php?p=6987685#p6987685
umasma pisze:Witam czy ktos moze pamieta kotki ktore byly do adopcji Trusia i Wegielek jeżeli tak to bardzo prosze o kontakt lub jakies zdjecia tych kotkow jak one sie czuja gdzie sie znajduja dziekuje z gory :lol:

Nie podoba mi się ten wpis... zwłaszcza w takim kontekście :?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto sty 25, 2011 16:43 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Fundacja Mrunio pomaga m.in. spalonemu Kubie.
http://allegro.pl/spalony-pies-kuba-i1425019248.html
Na stronie fundacji http://www.fundacjamrunio.org/ nie widzę odnośnika do blogu tej Katarzyny S., to raczej ona się pod nich "podpina". Strona "Mrunio" na pierwszy rzut oka robi dobre wrażenie.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

[poprzednia][następna]