Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pon sty 24, 2011 10:58 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki

Najczęstszym źródłem bazarkowych nieporozumień jest i tak źle ustawiony czas w kompie użytkownika ;)
Na to też trzeba zwracać uwagę, bo niektórzy nie aktualizują czasu letniego i zimowego, i potem są zdziwieni, że bazarek się skoczył, a u nich jeszcze godzina do końca została, albo odwrotnie, składają ofertę na minutę przed - tak im się zdaje - a potem okazuje się, że bazarek jeszcze trwał i przelicytowano ofertę. Ja tak straciłam pierwszego fanta ;) Potem dałam plamę, bo napisałam, że bazarek trwa 7 dni od pierwszej oferty, ale zapomniałam dodać, że do północy. I można było zinterpretować to tak, że do godziny, w której padła pierwsza oferta. Teraz nauczona doświadczeniem staram się pilnować tych szczegółów, osobiście sama nie musiałam rozstrzygać takiej kwestii, jak Iza, ale brałam udział w bazarkach, gdzie taki problem się pojawiał.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pon sty 24, 2011 11:30 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki

Hej Cioteczki
nie róbmy zamieszanie z głupich setnych sekundy, najważniejsze żeby kociszony miały kasę,
a Flige36
Fliege36 pisze:a swoja drogą po co się czai na ostatnią minutę i wprowadza zamieszanie
niech się nie wnerwia, licytacja to licytacja email wpłynąl po czasie
i nie ma sprawy pierścionek jest jej, tu nie chodzi przecież o fanty a o nasze kociska
a Flige36 jeszcze nie raz spotkamy się na ringu i :piwa:
pozdrawiam cieplutko wszystkie cioteczki Zocha

Zocha

Od: Pon wrz 18, 2006 13:33

Post » Pon sty 24, 2011 11:40 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki

Zocha. :D Wspaniale ze napisałaś. :1luvu: Walka była Piękna.Pierścionek oxydowany należy do Ciebie. :D Za chwilke wyślę pw. :wink: Poproszę też o Twoje dane do wysyłki. :D :1luvu:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon sty 24, 2011 11:48 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki

wildhoney pisze:Piękny wynik:) widzę, ze tu zaprawione w bojach licytatorki, gdzież mi tam do nich:/
Kocidła się na pewno ucieszą:)

Tak. :D :1luvu: Akcja byla rzeczywiście. Jak burza. :lol: Ty też przecież długo z nami byłaś. :1luvu: Trwałaś i walczyłaś. :1luvu: Tak będzie jedzonka dla kociaków. :D Bardzo Bardzo sie cieszę. :1luvu:

iza71koty

Post » Pon sty 24, 2011 16:26 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

Dajcie pierścionek Zosi.

Fliege36

Od: Śro wrz 01, 2010 16:32

Post » Pon sty 24, 2011 23:12 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki

Afatima pisze:Najczęstszym źródłem bazarkowych nieporozumień jest i tak źle ustawiony czas w kompie użytkownika ;)
Na to też trzeba zwracać uwagę, bo niektórzy nie aktualizują czasu letniego i zimowego, i potem są zdziwieni, że bazarek się skoczył, a u nich jeszcze godzina do końca została, albo odwrotnie, składają ofertę na minutę przed - tak im się zdaje - a potem okazuje się, że bazarek jeszcze trwał i przelicytowano ofertę. Ja tak straciłam pierwszego fanta ;) Potem dałam plamę, bo napisałam, że bazarek trwa 7 dni od pierwszej oferty, ale zapomniałam dodać, że do północy. I można było zinterpretować to tak, że do godziny, w której padła pierwsza oferta. Teraz nauczona doświadczeniem staram się pilnować tych szczegółów, osobiście sama nie musiałam rozstrzygać takiej kwestii, jak Iza, ale brałam udział w bazarkach, gdzie taki problem się pojawiał.

dobrze piszesz, cioteczko, sluszne uwagi, mam podobne doswiadczenia

Zosia, skorzystasz z propozycji Fliege36 i kupisz pierscionek? pytam nie bez kozery, czekam na odpowiedz

viola005

Od: Nie sty 02, 2011 23:36

Post » Wto sty 25, 2011 8:42 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

Jeśli Flige36 się zgodziła, to go chcem :1luvu:
teraz tylko ruch Izy, mam wysyłać kasę?

Zocha

Post » Wto sty 25, 2011 9:42 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

Zocha pisze:Jeśli Flige36 się zgodziła, to go chcem :1luvu:
teraz tylko ruch Izy, mam wysyłać kasę?

Jeśli możesz Zosiu. :1luvu: :D Bedę Bardzo wdzieczna. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Kotki potrzebuja Wsparcia.Dziękuje Wam Pięknie Dziewczyny z Całego Serca. :D :1luvu: :D
W takim razie wyślę do Ciebie dwa razem. :D

iza71koty

Post » Wto sty 25, 2011 10:18 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

Kasa już poleciała,
poproszę oba razem :D

Zocha

Post » Wto sty 25, 2011 11:24 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

Zocha pisze:Kasa już poleciała,

Wspaniale. :D Cieszę się OGROMNIE. :lol: Dziękujemy z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Wto sty 25, 2011 12:50 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

Zosiu :D obydwie wpłaty są już na koncie. :1luvu: Lecę na pocztę. :D

iza71koty

Post » Wto sty 25, 2011 15:54 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

kurcze dziewczyny, super rozwiazanie!
no cholernie sie ciesze, ze tak fajnie sie rozwiazal nasz malenki wezelek gordyjski!
duze brawa dla ciotki Zoski i ciotkie Fliege, na pewno sie spotkamy na bazarach jeszcze nie raz, dziewczyny, I DAMY CZADU!
I dla Izy za cierpliwosc, wyrozumialosc i zyczliwosc!

Iza, dzis odebralam z poczty srebro z poprzedniego bazarku, wszystko doszlo cale i zdrowe, waz jest juz ze mna na serdecznym palcu prawej reki, bede o niego dbala, zeby niczego mu u mnie nie brakowalo, zawsze marzylam o wezu i dzieki Tobie spelnilam to marzenie, jest PIEKNY!

viola005

Post » Wto sty 25, 2011 18:07 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

aaaaa.... płaczę po wężu :placz:

na pocieszenie proszę zdjęcie węża na Violowym palcu!

Fliege36

Od: Śro wrz 01, 2010 16:32

Post » Wto sty 25, 2011 21:43 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

Cioteczko Fliege, jakze Cie rozumiem, ja rowniez cichutko oplakuje kilka fantow, ktorych nie udalo mi sie wylicytowac, bo np koncowka bazarku rozgrywala sie o stosunkowo wczesnej godzinie, kiedy bylam w pracy (pracuje na wieczorowych kursach jezykowych)...
Waz byl moim marzeniem od mlodosci, ale jakos sie nie skladalo, nie trafialam na swojego weza przez cale lata, az w koncu zawital i moze nawt odmieni moje skromne zycie, bo waz jest symbolem madrosci. Moze pamietacie z filmu "Kleopatra", ze wladczyni nosila klejnot w formie podobizny weza na glowie.
Tak to juz jest z bizuteria - ma dla nas wartosc specjalna, poza materialna. Sa klejnoty, ktore staja sie czescia nas i naszego zycia. I raczej bedzie to ozdoba tradycyjna, ze szlachetnego kruszcu, a nie nowoczesne plastikowe ozdoby, ktore owszem mozna zalozyc, ale trudno traktowac powaznie. Chyba ze macie inne podejscie, w koncu kazdy jest inny.

viola005

Post » Wto sty 25, 2011 22:40 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

Zocha pisze:Kasa już poleciała,

Zosiu lecą już do Ciebie :D :1luvu:

iza71koty

[poprzednia][następna]