DWA OWCZARKI NIEMIECKIE - znalazły domek :))))))DZIĘKUJĘ!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sty 24, 2011 15:50 Re: PILNE-DWA OWCZARKI NIEMIECKI SZUKAJĄ DOMU,CHCĄ JE USPAĆ!!!!!

Magda wejdź na wydarzenie jest tam pytanie o psa odpowiedziałabyś tej osobie :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon sty 24, 2011 21:58 Re: PILNE-DWA OWCZARKI NIEMIECKI SZUKAJĄ DOMU,CHCĄ JE USPAĆ!!!!!

Odpisałam ale na priva niemogłam bo muszę mieć tę osobę w znajmonych chyba.... no niestety na FB to ja tylko głównie udostępniać potrafię i to też raczej marnie mi idzie....
magdajedral

Post » Wto sty 25, 2011 8:23 Re: PILNE-DWA OWCZARKI NIEMIECKI SZUKAJĄ DOMU,CHCĄ JE USPAĆ!!!!!

podbijam, śliczne są.

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Wto sty 25, 2011 10:58 Re: PILNE-DWA OWCZARKI NIEMIECKI SZUKAJĄ DOMU,CHCĄ JE USPAĆ!!!!!

A czy one są domowe czy mogą też mieszkać na podwórku?
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Wto sty 25, 2011 11:44 Re: PILNE-DWA OWCZARKI NIEMIECKI SZUKAJĄ DOMU,CHCĄ JE USPAĆ!!!!!

tego nie wiem, ale myślę że podwórko i tak lepsze niż uśpienie.

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Wto sty 25, 2011 13:46 Re: PILNE-DWA OWCZARKI NIEMIECKI SZUKAJĄ DOMU,CHCĄ JE USPAĆ!!!!!

Mogą spokojnie być na dworzu bo tam głównie przebywały.
magdajedral

Post » Wto sty 25, 2011 14:20 Re: PILNE-DWA OWCZARKI NIEMIECKI SZUKAJĄ DOMU,CHCĄ JE USPAĆ!!!!!

Ludzie proszę nie zgłaszajcie sprawy do jakiś organizaji prozwierzęcych!!!!!!!!!!!!! Dopóki psiaki nie będą miały choćby DT to nie możemy ryzykować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magdajedral

Post » Wto sty 25, 2011 14:22 Re: PILNE-DWA OWCZARKI NIEMIECKI SZUKAJĄ DOMU,CHCĄ JE USPAĆ!!!!!

A kto chce zgłaszać :!:

CatAngel

Post » Wto sty 25, 2011 14:24 Re: PILNE-DWA OWCZARKI NIEMIECKI SZUKAJĄ DOMU,CHCĄ JE USPAĆ!!!!!

Na FB jedna panienka napisała że zgłosiła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magdajedral

Post » Wto sty 25, 2011 14:33 Re: PILNE-DWA OWCZARKI NIEMIECKI SZUKAJĄ DOMU,CHCĄ JE USPAĆ!!!!!

Niektórzy to myślą, że w ten sposób pomogą :evil:

CatAngel

Post » Wto sty 25, 2011 15:18 Re: PILNE-DWA OWCZARKI NIEMIECKI SZUKAJĄ DOMU,CHCĄ JE USPAĆ!!!!!

No właśnie a w tej akurat sytuacji to żadna pomoc jest. Jeśli sprawa dojdzie do właściciela to będę musiała zmyć się z wątku.
magdajedral

Post » Śro sty 26, 2011 13:05 Re: PILNE-DWA OWCZARKI NIEMIECKI SZUKAJĄ DOMU,CHCĄ JE USPAĆ!!!!!

Dzwonił jakiś kretyn z ogłoszenia. Szuka pieska na działkę dla swoje suczki - żeby miały młode, jak co roku, bo ostatni owczarek mu zdechł. A na młodych owczarkach dobrze się zarabia, jak powiedział. Zapytałam czy jego suczka ma rodowód - oczywiście nie ma. Więc niewiele myśląc oper....am gościa i powiedziałam, że do takich domów to my psów nie wydajemy!!!!!!!!!!!!!! Niech szuka szczęścia gdzie indziej bo ten piesek nie jest przeznaczony do rozmnażania w pseudohodowli.
Chyba staję się agresywna. To już kolejny taki telefon.
magdajedral

Post » Śro sty 26, 2011 13:35 Re: PILNE-DWA OWCZARKI NIEMIECKI SZUKAJĄ DOMU,CHCĄ JE USPAĆ!!!!!

magdajedral pisze:Dzwonił jakiś kretyn z ogłoszenia. Szuka pieska na działkę dla swoje suczki - żeby miały młode, jak co roku, bo ostatni owczarek mu zdechł. A na młodych owczarkach dobrze się zarabia, jak powiedział. Zapytałam czy jego suczka ma rodowód - oczywiście nie ma. Więc niewiele myśląc oper....am gościa i powiedziałam, że do takich domów to my psów nie wydajemy!!!!!!!!!!!!!! Niech szuka szczęścia gdzie indziej bo ten piesek nie jest przeznaczony do rozmnażania w pseudohodowli.
Chyba staję się agresywna. To już kolejny taki telefon.

ręce opadają! :evil:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro sty 26, 2011 13:58 Re: PILNE-DWA OWCZARKI NIEMIECKI SZUKAJĄ DOMU,CHCĄ JE USPAĆ!!!!!

Delikatnie mówiąc.
Pieski mają czas do soboty, potem śmierć.
magdajedral

Post » Śro sty 26, 2011 22:04 Re: PILNE-DWA OWCZARKI NIEMIECKI SZUKAJĄ DOMU,CHCĄ JE USPAĆ!!!!!

Przypominam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magdajedral

[poprzednia][następna]