Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patmol pisze:ile osób, dorosłych, czyta cały tekst przed podpisaniem?
w urzędzie jakimś?
albo w banku?
gosiaa pisze:Nie prasuję, nie mam firanek, nie mam dywanów
sunshine pisze:Kiedy naprawdę- właśnie kolejny rok życia skończyłam.
magdaradek pisze:To Ty masz urodziny razem z Georg-inią![]()
weź przestań dziewczyno, wszystko przed Tobą!!!!!!!!
Ja jestem starsza a kompleksów na tle wieku wcale nie mam![]()
wypij coś dobrego i nie marudź![]()
![]()
Weihaiwej pisze:Ja tez chcialam zaczipować koty, ale przeraziła mnie informacja, że mimo zaczipowania nie da się odnaleźć wlaściciela, bo bazy danych(firma, która rejestruje zwierzęta) nie podają danych ani kontaktu do właściciela ze względu na ochronę danych osobowych.
Najpierw mój wet powiedział mi o tym, jak chcialam koty zaczipować. Potem pytałam tu na forum i dziewczyny - wolontariuszki pomagające w dużej mierze psom - potwierdziły to. Zbaraniałam, bo przecież to jakiś kosmiczny absurd! Czy wiecie cokolwiek o psie lub kocie, który dzięki czipowi wrócił do właściciela - i jak to się odbyło? Bardzo chciałabym usłyszeć, że to jednak działa i ma sens.
sunshine pisze:Ale kołdra u nas to produkt deficytowy. Mimo że mamy taką 2x2,2![]()
Patmol, mogę być Twoją asystentką. I będę jeździć na wywiadówki. Jaką pensję proponujesz?
sunshine pisze:Wiem, Elu. Doceniam moją mądrość, dystans do siebie, który sobie wypracowałam. Jednak gdy ludzie, którzy mnie znają, dowiadują się ile mam lat, jakoś tak dziwnie na mnie patrzą
gosiaa pisze:A ja jeszcze miałam dopytać o przemywanie oczka roztworem Betadine.
Raz dziennie, czy można dwa razy, rano i wieczorem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości