****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Rośnie w oczach, i chyba będzie dużym kotem. Na tym zdjęciu pysio ma jak mały żbiczek
Bożżżż jaki on ma długi ogonaszek Tu też widać jaki dzieciuch jeszcze z niego
Łateczek przy nim wygląda jak kulka [/quote] Dr. Ewa mówi to samo, że będzie duży I bojowy strasznie Ogonek mu się ostatnio wydłużył. A dzieciak z niego straszny jeszcze, naprawdę
kalair pisze:Jakie slodkie! Cześć piękne chłopaczki! Cześć Kasiu!
Nie przypuszczałabym, że się tak pokochają. Myją się, przytulają, śpią razem A Łatek zanosił się na samotnika zatwardziałego. Jak to jednak można się pomylić
Avian pisze:Marcelek jak przecinek przy Łatku wygląda
Ja też tak uważam. Mój mąż ciągle mówi, że on za chudy jest i przez to zaczęłam mieć jakieś dziwne schizy i ciągać iwcię do siebie, żeby go oglądała. Ciągle myślę o moim Mru, który też był taki chudzieńki, a później okazało się, że jest chory... Ale pani doktor Ewa mówi, że wszystko z nim ok i że będzie taki do 3 roku życia. No może po kastracji trochę zacznie przybierać. Ale do tego to jeszcze trochę, bo on dopiero około 5 miesięcy ma