Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 24, 2011 18:50 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Hej, spójrz tu viewtopic.php?f=1&t=123211
Może warto się odezwać do smarti? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Jak Paweł? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sty 24, 2011 19:15 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Dostał leki przeciw bólowe,przeciw gorączkowe i przeciw zapalne,w razie czego mam alarmować.
Tylko ze niby w razie jakiego czego,kiedy on nie odczuwa bólów głębokich więc i tak mi nie zasygnalizuje ze jest gorzej.Coś od rana "chodzi" za mną piosenka Mari Peszek "pieprze cie miasto".
Legnica

Post » Pon sty 24, 2011 19:19 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Kasi rana troszke przyschła,jakby,bo i tak jej ją kremuję.Troche mnie wystraszyła dziewczyna,bo na południową drzemkę nie zaniosłam ją do pokoju młodych i przysnęła na drapaku,spała,spała i spała i mnie tym długim spaniem przestraszyła.Obudziłam ja a Kasia tradycyjnie niczym niezmąconym wzrokiem rzuciła spojrzenie pt. "ale o co chodzi?".
Nie rozumiem o co chodzi,ale ona dużo więcej je kiedy jest sama,a zbyt mało(wydaje mi sie0kiedy buszuje z resztą kotów.Zapomina/Czy czasu jej brakuje/Moze kiedy jest sama to z nudów je?
Legnica

Post » Pon sty 24, 2011 21:59 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

:( Za Pawełka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Co do Kasi to możliwe że jak ma zajęcie to nie pamięta o jedzeniu 8)
Ja też tak mam :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon sty 24, 2011 23:16 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Kasia i Arti:

Obrazek
Obrazek

Przed chwilą Kasia spadła z drapaka,nic jej się nie stało,ale martwię sie o nią.Przecież ile razy można upadać.
Legnica

Post » Pon sty 24, 2011 23:18 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Boju:

Obrazek

Hary.Nie udało mi się zrobić porzadnej fotki,bo on wciąż jest w ruchu.

Obrazek
Legnica

Post » Pon sty 24, 2011 23:20 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Bayer szaleje z pluszowym pająkiem:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Pon sty 24, 2011 23:22 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Willow_ pytała co u Carmen?
U Carmen-ciepło :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Pon sty 24, 2011 23:28 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Jak wcześniej pisałam Carmen nie lubi kotów,nie pozwala podchodzić do siebie blisko,sama też trzyma się "na odległosc'.
Ale,ale.Ale jest jeden taki kocurek,któremu wolno.Wolno mu powachać Carmen,wolno mu podchodzić,nawet bardzo blisko,wolno mu nawet siedzieć obok.
Ta dam!
Carmen i Forest:

Obrazek
Obrazek

Gdybym ich nie znała,to pomyślałabym ze mieszkają razem od lat.
Legnica

Post » Wto sty 25, 2011 2:08 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Te pierwsze zdjęcia Carmen świetne - na każdym inny kawałek kota :ryk: już myślałam, że w całości jej nie zobaczymy . Z Forestem tworzą śliczną parkę :)

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Wto sty 25, 2011 11:00 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Legnica pisze:Jak wcześniej pisałam Carmen nie lubi kotów,nie pozwala podchodzić do siebie blisko,sama też trzyma się "na odległosc'.
Ale,ale.Ale jest jeden taki kocurek,któremu wolno.Wolno mu powachać Carmen,wolno mu podchodzić,nawet bardzo blisko,wolno mu nawet siedzieć obok.
Ta dam!
Carmen i Forest:

Obrazek
Obrazek

Gdybym ich nie znała,to pomyślałabym ze mieszkają razem od lat.

Ma dobry gust dziewczyna :1luvu: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto sty 25, 2011 11:03 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Forest, jak zawsze, cudny :1luvu:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto sty 25, 2011 20:58 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Forest ma dzisiaj rozwolnienie.Nie dostał z tego powodu wieczornego extra,ma tylko suchą niestety,a ja muszę bardzo uważać kiedy wchodzą do domu,pod drzwiami Forest zostawia niespodzianki.
Kasi zmieniłam krem,teraz pachnie tranem,trochę się bałam że bedzie zbyt smacznie pachnieć,ale jakos kotów ten zapach nie interesuje.Jutro kolejne zastrzyki,Kasia nadal sie drapie,nie wygląda to dobrze.
Widzę ze oprócz Willow_ i Marudka interesuje sie Carmen.W takim razie prosze bardzo,kolejna fotka:
Obrazek
Legnica

Post » Wto sty 25, 2011 21:05 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Miałam dziś wielką ochotę na choćby godzinną drzemkę.Nie udało się,Carmen tak się rozpycha ze musiałam ustapic.

Obrazek

Carmen była bardzo zadowolona z tego ze sobie poszłam.Rozkokosiła się na całej połówce,zawineła łepek w koc i zasneła.
Obrazek
Legnica

[poprzednia][następna]