Lilutkowo to my.I tymczasy. Maksiu ma nowotwór, Lili astmę:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 23, 2011 20:52 Re: Moje koty.... i tymczaska Balbinka, która szuka domu!!

Co za fajna fotorelacja Zuziu :D , widać że kociastym drapak przypadł do gustu :wink: , tak poza tym wcale się Alusi nie dziwię bo po pierwsze co sie będzie wpychać na drapak skoro i tak go już inni obsiedli a po drugie też mam taką prawie czarną pannę która za drapakiem przepada niespecjalnie , co innego jej bura koleżanka szalejąca na nim ile wlezie :lol: .
U nas chcąc nie chcąc menu jest jeszcze uboższe więc Alusia wcale nie ma aż tak źle , powiem więcej - ma lepiej gdyż żadnej z moich pannic jak dotąd nie przyszło na myśl aby się domagać śniadanka do łóżka 8) .
Wygłaskaj wszystkich podopiecznych w moim imieniu Zuziu a szczególnie wiesz kogo 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie sty 23, 2011 20:57 Re: Moje koty.... i tymczaska Balbinka, która szuka domu!!

vega013 pisze:Weź mnie na tymczas, proooszę :lol: Ja też bardzo nie lubię wstawać rano i uwielbiam jeść śniadanie w łóżku. Ja nawet wybredna nie jestem i nie grymaszę przy jedzeniu!

Proszę, wymiziaj bardzo, bardzo serdecznie najpierw Lilutka, a potem resztę kociarstwa, dobrze? Powiedz im, że to od cioci Hani :ok:

Kociarstwo już wymiziane od Cioci Hani :love: i przekazuje odwrotną pocztą mizianki dla kociarni Cioci Hani :lol: a szczególne drapanko za uszkiem dla Lili od Lili :love:

A jak Balbinka znajdzie DS, to masz Haniu tymczas u mnie na bank :ryk: jak nie grymasisz przy jedzeniu, to nie ma sprawy :ryk: mogą być nawet śniadanka do łóżka :ryk: :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie sty 23, 2011 21:02 Re: Moje koty.... i tymczaska Balbinka, która szuka domu!!

Super fotorelacja, a drapak jak widać naprawdę się spodobał.
Głaski dla gromadki :kotek:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie sty 23, 2011 21:05 Re: Moje koty.... i tymczaska Balbinka, która szuka domu!!

bubor pisze:Co za fajna fotorelacja Zuziu :D , widać że kociastym drapak przypadł do gustu :wink: , tak poza tym wcale się Alusi nie dziwię bo po pierwsze co sie będzie wpychać na drapak skoro i tak go już inni obsiedli a po drugie też mam taką prawie czarną pannę która za drapakiem przepada niespecjalnie , co innego jej bura koleżanka szalejąca na nim ile wlezie :lol: .
U nas chcąc nie chcąc menu jest jeszcze uboższe więc Alusia wcale nie ma aż tak źle , powiem więcej - ma lepiej gdyż żadnej z moich pannic jak dotąd nie przyszło na myśl aby się domagać śniadanka do łóżka 8) .
Wygłaskaj wszystkich podopiecznych w moim imieniu Zuziu a szczególnie wiesz kogo 8) :wink:

Wiem buborku, wiem! Już towarzystwo wygłaskane :D a szczególnie ta jedna panienka :love:
A co Kropcia jada ostatnio?
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie sty 23, 2011 21:07 Re: Moje koty.... i tymczaska Balbinka, która szuka domu!!

Cały czas Vet Concept :roll:

bubor

Post » Nie sty 23, 2011 22:25 Re: Moje koty.... i tymczaska Balbinka, która szuka domu!!

Zuziu ale ucztę nam dzisiaj zrobiłaś 8)
Piękne koty :1luvu: to i piękne foty :lol:

Śliczny ten drapak. Ja rozglądam się za nowym, bo stary zaczyna się sypać.
Nawet jeden już sobie upatrzyłam, tylko boję się ciemnych dodatków http://www.poltimber.home.pl/html/page. ... =1,1&id=23
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon sty 24, 2011 21:34 Re: Moje koty.... i tymczaska Balbinka, która szuka domu!!

lili! dawno jej nie widzialam. zrobilas z niej prawdziwa kocia pieknosc. :1luvu: jak sobie pomysle, jak do ciebie trafila...
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Pon sty 24, 2011 22:05 Re: Moje koty.... i tymczaska Balbinka, która szuka domu!!

aga-zgaga pisze:lili! dawno jej nie widzialam. zrobilas z niej prawdziwa kocia pieknosc. :1luvu: jak sobie pomysle, jak do ciebie trafila...

Często też wspominam, jak po nią jeździłam, w jakim stanie ją znalazłam, bałam się wtedy czy da radę. Ale Lilusia miała wielką wolę życia i teraz jest najszczęśliwszą koteczką na świecie. A więzy, jakie się między nami wytworzyły w czasie tych trudnych chwil są niesamowite :P
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto sty 25, 2011 1:31 Re: Moje koty.... i tymczaska Balbinka, która szuka domu!!

zuzia96 pisze:
vega013 pisze:Weź mnie na tymczas, proooszę :lol: Ja też bardzo nie lubię wstawać rano i uwielbiam jeść śniadanie w łóżku. Ja nawet wybredna nie jestem i nie grymaszę przy jedzeniu!

Proszę, wymiziaj bardzo, bardzo serdecznie najpierw Lilutka, a potem resztę kociarstwa, dobrze? Powiedz im, że to od cioci Hani :ok:

Kociarstwo już wymiziane od Cioci Hani :love: i przekazuje odwrotną pocztą mizianki dla kociarni Cioci Hani :lol: a szczególne drapanko za uszkiem dla Lili od Lili :love:

A jak Balbinka znajdzie DS, to masz Haniu tymczas u mnie na bank :ryk: jak nie grymasisz przy jedzeniu, to nie ma sprawy :ryk: mogą być nawet śniadanka do łóżka :ryk: :ryk:

Dzięki, piękne dzięki :1luvu: To ja przyjadę z własną kuwetką :ryk: :ryk: :ryk:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto sty 25, 2011 1:31 Re: Moje koty.... i tymczaska Balbinka, która szuka domu!!

aga-zgaga pisze:lili! dawno jej nie widzialam. zrobilas z niej prawdziwa kocia pieknosc. :1luvu: jak sobie pomysle, jak do ciebie trafila...

A jak potem załatwiła sobie DS u Zuzi :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw sty 27, 2011 21:03 Re: Moje koty.... i tymczaska Balbinka, która szuka domu!!

Leżę sobie w łóżeczku z grypą :evil: :evil: (już drugi raz w tym miesiącu :mrgreen: ) i z Alusią pod pachą na osłodę :love: Alusia nie odstępuje mnie na krok, jest najszczęśliwsza, że jestem cały dzień w domu :D Co chwilę też przychodzi poprzytulać się Lilutek i czasami przebiegnie po mnie Maksiu, chyba sprawdza, czy jeszcze żyję :lol:

Chciałam tutaj wyjaśnić sprawy drapakowe Alusi, żeby nie wyszło, że Alutka nie używa drapaka, bo jest to nieprawda. Alusia nie używa tylko nowego drapaka, do tej pory jeszcze na nim nie była. Ale Alusia jest najbardziej "drapakowym" kotem w domu, czego nie mogę absulutnie powiedzieć o innych kocich domownikach :mrgreen: Alusia ma swoje dwa drapaczki w przedpokoju, przymocowane do ściany i tam zawsze kieruje swoje pierwsze kroki, jak już wstanie z łóżka :D Kiedy wracam do domu, to rozdarta kociarnia prowadzi mnie do kuchni i z wyrzutem w oczach pokazuje puste miski .i... :ryk: biedne, puste brzuchy. A Alusia najpierw idzie sobie podrapać na drapaczku, potem ewentualnie może coś przegryźć. Jest to kotka ze schroniska, a NIGDY nie podrapała kanapy czy jakiegoś mebla.

Tylko nie wiem, dlaczego nie spodobał jej się nowy drapak :?
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw sty 27, 2011 21:07 Re: Moje koty.... i tymczaska Balbinka, która szuka domu!!

zuzia96 pisze:ylko nie wiem, dlaczego nie spodobał jej się nowy drapak :?

Bo nie stoi w przedpokoju ? :twisted: :D

Zuziu, szybkiego powrotu do zdrowia życzę :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob sty 29, 2011 18:17 Re: Moje koty.... i tymczaska Balbinka, która szuka domu!!

Balbinka wraca do góry a Zuzia do zdrowia 8) ........... :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Post » Sob lut 05, 2011 22:45 Re: Moje koty.... i tymczaska Balbinka, która szuka domu!!

Alusia wreszcie dostrzegła nowy drapak :piwa: oto dowód :lol:

działamy :P
Obrazek Obrazek
siedzimy sobie :P
Obrazek Obrazek
nawet fajnie tutaj, może być :D
Obrazek

A ja mam pęknięte żebro od kaszlu :evil: kaszlę od dwóch miesięcy i nic nie pomaga :evil: a jak ktoś ma pecha...to i w czasie kaszlu żebro sobie złamie :cry: pozostaje mi chyba tylko się zastrzelić :evil:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob lut 05, 2011 22:48 Re: Moje koty.... i tymczaska Balbinka, która szuka domu!!

A to Cie dopadło Zuziu :( , mocne kciuki za Twoje zdrowie :ok: :ok: :ok: .
Alusia pięknie wygląda :1luvu: :1luvu: :1luvu: , zawsze się wzruszam gdy ją widzę :oops: ............
Wygłaskaj pannicę w moim imieniu 8) :wink:

bubor

[poprzednia][następna]