DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 24, 2011 19:12 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

IzkaSz pisze:To jak mam to zrobić?

Robisz zdjęcia rzeczy, ktore chcesz wystawić na sprzedaż. Zakładasz na Kocim bazarku nowy wątek - dokładnie tak jak zrobiłaś. W pierwszym poście piszesz na jaki cel jest bazarek (czyli tak jak zrobiłaś), piszesz zasady bazarku (czyli ile trwa - np. 5 dni od pierwszej oferty, i kto pokrywa koszty przesyłki), pamietaj też o wklejeniu linku do watku kotów dla ktorych organizujesz bazarek, po czym wklejasz zdjęcia rzeczy i każdą opisujesz, ustalasz cenę wywoławczą, możesz też ustalić cenę "Kup Teraz".
Wejdź sobie w jakiś bazarek i popatrz, o, np. na rzecz dt smarti
viewtopic.php?f=20&t=122194&start=0

Ja nie wiem po prostu, czy tak jak zrobiłaś może być, czy to nie jest złamanie regulaminu "KB". Może ktoś się mądrzejszy w tej kwestii wypowie :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sty 24, 2011 19:22 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

Hello smarti - z czystych logistyczno-filozoficznych :wink: względów uaktualnij jak najszybciej pierwsze posty, a zwłaszcza te z aktualnymi tymczasami.. To co w nich jest nijak się ma do zakoconej rzeczywistości, a link jest wstawiany do bazarków i ludzie najczęściej nie czytają całych wątków tylko pierwsze posty, pierwsze strony...
Ja tu piszę o rybnickich łysolkach, a mogą podziwiać odchuchane tymczasy :D

i się przypomnę z kuponem znizkowym na zakupy w zooplus, ważnym do końca stycznia...
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon sty 24, 2011 20:16 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

Otrzymałam odpowiedź od Magiji. Zrobi aukcję cegiełkową na allegro dla 3-ch rybnickich. Ale prosi o podesłanie na maila gotowego tekstu ze zdjęciami i kilku słów na temat DT u Smarti. Potem jak bedą jakieś wpłaty to na cała ta kwotę ( Magija ja poda) Smarti powinna dostarczyć Magiji fakturę za leczenie, żywnośc czy inne potrzeby. Wtedy zostaną przesłane pieniądze.
Czy ktoś z Was może taki teks ze zdjęciami przygotować i przeslać do Magiji czy mam szukac kogos kto ładnie to napisze?
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pon sty 24, 2011 20:23 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

Może poproś Szalonego Kota - ma ostatnio niezłą wenę i działa skutecznie :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon sty 24, 2011 20:53 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

[quote="Marzenia11"]Hello smarti - z czystych logistyczno-filozoficznych :wink: względów uaktualnij jak najszybciej pierwsze posty, a zwłaszcza te z aktualnymi tymczasami.. To co w nich jest nijak się ma do zakoconej rzeczywistości, a link jest wstawiany do bazarków i ludzie najczęściej nie czytają całych wątków tylko pierwsze posty, pierwsze strony...
Ja tu piszę o rybnickich łysolkach, a mogą podziwiać odchuchane tymczasy :D

Witaj Marzenia ,właśnie wrzuciłem tych nieszczęśników w post na tymczasach DT Smarti.
Pozdrawiam
to pisałem ja: Jarząbek 8) TŻ Smarti
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sty 24, 2011 21:20 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

Napisałam Wczoraj PW do Szalonego Kota i nie dostałam jeszcze odpowiedzi
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Pon sty 24, 2011 21:22 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

W pierwszym poście nie weszło zdjęcie Shreka
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Pon sty 24, 2011 21:23 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

Iburg pisze:Napisałam Wczoraj PW do Szalonego Kota i nie dostałam jeszcze odpowiedzi

Bo Szalony pewnie szaleje.... :D poza tym wczoraj była zawieźć zielonooką Lunę do smarti i zabalowała jak zwykle :piwa: :piwa: :piwa:

Marzenia11

Post » Pon sty 24, 2011 21:24 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

smarti pisze:Witaj Marzenia ,właśnie wrzuciłem tych nieszczęśników w post na tymczasach DT Smarti.
Pozdrawiam

o, super - biegnę oglądać :D

Marzenia11

Post » Pon sty 24, 2011 21:26 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

smarti pisze:Witaj Marzenia ,właśnie wrzuciłem tych nieszczęśników w post na tymczasach DT Smarti.
Pozdrawiam

to jeszcze brakuje: Bąbla, Carlita, Luny - nie muszą być od razu zdjęcia, może być na razie sama informacja, że są. Byleby była aktualna. :wink:

Marzenia11

Post » Pon sty 24, 2011 22:01 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

Marzenia11 pisze:
Pozdrawiam

to jeszcze brakuje: Bąbla, Carlita, Luny - nie muszą być od razu zdjęcia, może być na razie sama informacja, że są. Byleby była aktualna. :wink:

a w byłych tymczaskach - teraz u swoich Dużych - Moriska :!:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon sty 24, 2011 23:26 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

Ja jako sekretarz dt smarti uprzejmie donoszę, że... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

smarti oszalała - dt smarti peka w szwach - ale jest duzo dobrych wiadomości! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D :D :D :D :D :D nasze nocne wzmacniające zdrowie kociastych posiedzenie jak najbardziej przynosi oczekiwane efekty
Carlito- kochany Carlito, słodziak wtulający głaskany łepek w dłoń - już jest bardzo dobrze! :piwa: :piwa: :piwa: teraz jeszcze dwa tygodnie na renalu suchym i mokrym, morfologia i szukamy chłopakowi domu!!! Sz. Kocie - ruszaj juz do dzieła! :wink:
Szrek - kochany, słodziasty, zabiedzony kocurek... ciągle bardzo biedny, ale jest lepiej, jeszcze kilka dni kroplowek przed chłopakiem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fionawycofana, przerażona - też lepiej!!!! I to cieszy mnie niezwykle!
Szrek i Bąbel bedą mieli w środę kapiel no i pachnący Bąbel zamieszka z Edisią :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A Melcia dziś spi razem ze smarti i jej TŻ, bo im pokoi zabrakło 8O 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

I jeszcze jedno: dziś w dt smarti zamieszkał MOHITO podobno cud malina.... dobrze, ze go nie widziałam... :oops: :D :D :D

i tak sobie przycupne jeszcze z moją małą-wielką radościa z powodu powrotu (po tygodniu) Zorro oraz sterylki pięknej, kochanej, o grafitowych oczach dymniaczki Szafirki... kochane moje futrzaste-kociaste..... :D :D :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon sty 24, 2011 23:45 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

smarti,
i co z antybiotykiem dla Fionki ?? co wetka powiedziaął nt dotur'u ?
wogóle co niunia dostaje? antybiotyki w zastrzykach narazie, tak?

mam nadzieje że wzięto pod uwagę to że na poprzedniczki FIonki które miały takie same objawy jak ona dotur podziałał BŁYSKAWICZNIE... co moze znaczyc ze w shornisku koty mogły sie zarazic chlamydia czy mykoplazmą..... i warto podac cos na to (w tym momencie raczej wszystkie 3 powinny byc tym samym leczone).... mozna oczywiście przebadac te koty na wszystko ale uwazam ze to nie potrzebne.. korzystajmy z doświadczeń : )
stan Fionki polepszył sie od soboty (kichanie , kszel) ?

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Pon sty 24, 2011 23:48 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

Myslę, Betta, że możesz zaufać wetce prowadzącej kociaste.
Fajnie, że nie jest Ci ich los obojętny. A każda informacja o ich wczesniejszych losach i sytuacji jest bardzo ważna.

smarti pewnie nie zajrzy, bo jest bardzo zmęczona a i jej laptop, a ścislej: klawiatura sie suszy w serwisie po wczorajszych kocich gonitwach :D

Dobrej nocy!

Marzenia11

Post » Pon sty 24, 2011 23:55 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

a ja widze że smarti jest dostępna :> halohalo

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

[poprzednia][następna]