cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 23, 2011 22:51 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

No więc bluzkę prawdopodobnie wystawię, a książkę na pewno przeczytam i.......zostawię w domu MIKUS-ia :mrgreen: Chyba że Marta chcesz przeczytać. Jutro zadzwonię :wink:

Nie jestem zbieraczem, no ale płyty /muzyka/, książki - chomikowanie mi się udziela :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Nie sty 23, 2011 22:54 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

blekitna pisze:Mikuś dziękuję za przyjęcie :D

Co do książki - pw :)

Trasa Kraków - okolice Katowic to była dla mnie kiedyś codzienność, więc jak coś ... służę pomocą :)

Książka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Przyjęcie - no cóż zobaczyłaś przynajmniej nasze skromne progi, ale zobaczysz za jakiś czas. Przyjedziesz odwiedzić Nas w lutym - wtedy będzie party :piwa:

Trasa - będziemy pamiętać :ok:

Dzięki raz jeszcze.
A płytę Marcie podam - pod warunkiem że będę mieć widzenie z dzieckiem, bo coś ostatnio się opuściłam :wink:
MIKUŚ

Post » Pon sty 24, 2011 9:09 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

blekitna pisze:
mar_tika pisze:Jak bluzkę opchnęłaś ?jak kocia bluzeczka i rozmiar M to powalczę(mam nadzieję że się zmieszczę) :ok:
a co z miom "piratem"dotarła?

Nie kocia, choć rozmiar 38. Jakoś w sklepie mi się wydawała ok, a w domu się okazało, że moje cycki w 38 tak sobie się mieszczą :o Mi się podobała, mam nadzieję, że komuś posłuży :mrgreen:

Dotarła, dotarła - jakbym mogła zapomnieć :mrgreen:

Bardzo dziękuję :1luvu: Nie mogę doczekac się odbioru :) I jakie wrażenia z przyszłej kociarni?Ja jeszcze nie byłam nie widziałam w jakim stanie jest lokal

Basiu my się poprostu zdzwonimy nie będziemy zaśmiecać watku paplaniną :wink: U nas zawsze jesteś mile widziana zapraszam:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon sty 24, 2011 12:57 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Mam pytanie od mojej pozaforumowej koleżanki, czy nadal potrzebujecie farby? Ma do oddania 5 litrów pomarańczowej farby, jest podobno lekko po terminie, ale sprawdzała i nadal świetnie nadaje się do malowania.
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon sty 24, 2011 13:01 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

MIKUŚ pisze:Caldien - dziękujemy za karmę i datek :lol:
Piszę to w imieniu cookie i swoim :wink:

zgadza się,
caldien bardzo dziekujemy za bazarkowe wsparcie i karme dla kocich cukrzyków :mrgreen:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pon sty 24, 2011 13:04 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Beasia pisze:Mam pytanie od mojej pozaforumowej koleżanki, czy nadal potrzebujecie farby? Ma do oddania 5 litrów pomarańczowej farby, jest podobno lekko po terminie, ale sprawdzała i nadal świetnie nadaje się do malowania.

Farba się przyda :mrgreen:

nie wiem dokładnie ile łącznie jej mamy (bo i u mnie i u Mikusia kilka litrów juz jest)

ale od przybytku głowa nie boli jak to mawiają :wink:

:kotek:

Cookie1706

Post » Pon sty 24, 2011 13:24 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

w takim razie: gdzie i kiedy dostarczyć? :)
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon sty 24, 2011 13:29 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

przesyłam pw :mrgreen:

Cookie1706

Post » Pon sty 24, 2011 19:48 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

mar_tika pisze:
Bardzo dziękuję :1luvu: Nie mogę doczekac się odbioru :) I jakie wrażenia z przyszłej kociarni?Ja jeszcze nie byłam nie widziałam w jakim stanie jest lokal

Basiu my się poprostu zdzwonimy nie będziemy zaśmiecać watku paplaniną :wink: U nas zawsze jesteś mile widziana zapraszam:)

Martuś mnie ciężko wystraszyć :P

A na poważnie - uważam, że tragedii nie ma. Trzeba włożyć trochę pracy, ale damy radę.
Jak będę mogła to pomogę. Przynajmniej z malowaniem, składaniem mebli itp. do tej pory sobie bez problemu radziłam :) Z płytkami nie próbowałam. Jeszcze... :ryk:

Márquez nie należy do moich ulubionych pisarzy, więc nie koniecznie musi być u mnie ;)
Co do książek i muzyki - b.lubię, ale tu forum o kociakach... , więc może kiedyś przy okazji porozmawiamy.
Pozdrawiam ciepło
Obrazek

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Pon sty 24, 2011 19:51 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Bubor... "składam pokłony" - za pomoc i siłę :)
Obrazek

blekitna

Post » Pon sty 24, 2011 19:56 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

blekitna pisze:Bubor... "składam pokłony" - za pomoc i siłę :)

:?: Jaka pomoc , jaka siła ? :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon sty 24, 2011 20:01 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

bubor pisze: :?: Jaka pomoc , jaka siła ? :roll:

A kto piec z Warszawy własnymi ręcoma nosił :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pon sty 24, 2011 20:37 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

MIKUŚ pisze:

Aaa tam , tylko tyle ? , to przecież nic wielkiego ........... :oops:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon sty 24, 2011 20:55 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

bubor pisze:
MIKUŚ pisze:

Aaa tam , tylko tyle ? , to przecież nic wielkiego ........... :oops:

Oj... zależy dla Kogo ;)

Trochę toto waży :)
Obrazek

blekitna

Post » Pon sty 24, 2011 21:14 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

trochę waży :roll: rany bomba toż to ciężkie jak cholira(na starą kociarnię wnosiłam piec z Wiesiem :mrgreen: ) :D suma sumarum :1luvu:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]