żem obejrzał oba filmy Kefir z wenżami trzeba walczyć pięknie żeś go załatwił Morf kurde spać to Ty potrafisz ja też umiem spać kilka godzin bez odpoczynku! Emir
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
Stary...nie takie rzeczy sie po przedawkowaniu mleka robiło... Po paru dniach minie. A ta renta bolała? (Duża mówi że to nie te rengen...rentg...rento...że to nie o pieniądze chodzi) Mnie za kare moja Duża robi K-Ą-P-I-E-L. Rozumiesz? KĄPIEL. Swoja drogą...co to na tych badaniach wyszło??
Henryk I Miłościwie Wam Panujący
(a panny mam tylko nie moge mówic jakie żeby się nie połapały...wiesz jak jest )
kuleje na łapę. Dwa miesionce. Badali już i ciągle szukają. Coś mnie tam boli i nikt nie wie co. I leki nie pomagają. Żadne. I dziś mjałem 6 fot takich kości co mam je w łapach i NIC nie znaleźli. I przez te fotografje śpiem i sikam pod siebie. I pawia puściłem. I dostałem jeszcze leki na bolenie i zaszczyk. Zasikałem nowom kołdre. Niech ma za ten dzień dzisiejszy to i tak mało. Duża sie martwi....
Aha - z 7,3 kg schud żem do 6,7 kg. Starsza Duża powiedziała kiedyś o mje "szkielecik" . No. A lekarz mówi że ma chóść dalej. Raz mnie kiedyś kąpała Duża. Byłem na gupim jasiu. I wyskoczyłem z wanny i ją pogryzłem. No. I już nie próbuje.
Heniek weź jom ugryź. Ja se weźmie antybiotyk po takiej Twojej akcji to rozumu nabierze. Ziomale, śpijta dobrze!