absolutnie,nie zaśmiecasz mi wątku-my tu sobie wszystkie piszemy o tym co dla nas ważne.. i Ciebie też serdecznie zapraszamy
ale załóż swój wątek też i zaproś tam nas-poczytamy z przyjemnością o Zuzi i będzie jak znalazł dla nowych chłopaczków
Zakocona ,wspaniale jakbyś znalazła troszkę czasu na wizytę u Sunshine307,
Sunshine,b.proszę podaj sunshine na PW swój adres.
Szykuje się też fajny domek dla Meli- ...muszę częściej brać kicie z Rybnika (oby tylko nie tak chore jak te )bo przy ich okazji Sz.Kot ma wenę i wysmarowuje ekstra ogłoszonka
Jeśli chodzi o kicie-Shtek zrobił kupala prawie idealnego-to nic że pod siebie ,i tak tem kupal cieszy bardzo bo oznacza że kicio ożywa
Fionka dalej zakatarzona na maxa a Devi jedyne co to domaga się żarcia (ale only exclusiv ma być...) i miziania po łysym ciałku...
Kocie-czy Ty wstawiłaś tu fotki biduli ( w sensie grzybków?)
bo chyba warto je pokazać aby dziewczyny wiedziały z czym my tu wspólnie,silną grupą DTSmarti, walczymy.
Luna ma prześliczne oczy i Promyś już do niej uderza-miłość wisi w powietrzu
Bąbel już nie może się doczekać jak pozna piekną Edisię i nawzajem-z nich to dopiero dobrana parka będzie...
jak nic wiosna się zbliża wielkimi krokami, bo choć za oknem zimno to w serduszkach moich tymczasków bardzo gorrrrąco...
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
smarti, mi również miło, że mogłam tutaj zagościć ps. dziękuję za informacje dotyczące działalności tego forum Pozdrawiam i całuje wszystkie kociaki z dt i życzę im szybciutkiego powrotu do zdrówka
Ale fajnie - czyli wizyta przedadopcyjna juz jest umowiona?? Mam nie szukać chętnej osoby?
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
IzkaSz - nie wiem, czy na bazarkach możemy dawać linki do rzeczy sprzedawanych na allegro.. Ktoś wie Robię bazarkow dużo wprawdzie, ale dopiero od kilku miesięcy i się jeszcze nie spotkałam z taką sytuacją...
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...