DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 24, 2011 14:33 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

EdytaB_a dzięki za pomoc :)
już zakładam wątek i będziecie mogli wszyscy przeczytać i obejrzeć jaką piękną i mądrą koteczką była moja Zuzia

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

Post » Pon sty 24, 2011 14:49 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

Witaj Sunshine-jak miło że jesteś z nami :1luvu:

absolutnie,nie zaśmiecasz mi wątku-my tu sobie wszystkie piszemy o tym co dla nas ważne.. :D i Ciebie też serdecznie zapraszamy :D :piwa:

ale załóż swój wątek też i zaproś tam nas-poczytamy z przyjemnością o Zuzi i będzie jak znalazł dla nowych chłopaczków :kotek: :kotek:

Zakocona ,wspaniale jakbyś znalazła troszkę czasu na wizytę u Sunshine307,

Sunshine,b.proszę podaj sunshine na PW swój adres.

Szykuje się też fajny domek dla Meli-
...muszę częściej brać kicie z Rybnika (oby tylko nie tak chore jak te :( :( :( )bo przy ich okazji Sz.Kot ma wenę i wysmarowuje ekstra ogłoszonka :ok: :ok: :1luvu:

Jeśli chodzi o kicie-Shtek zrobił kupala prawie idealnego-to nic że pod siebie :mrgreen: ,i tak tem kupal cieszy bardzo :ryk: :ryk: :ryk: bo oznacza że kicio ożywa :ok: :ok:

Fionka dalej zakatarzona na maxa a Devi jedyne co to domaga się żarcia (ale only exclusiv ma być...) i miziania po łysym ciałku...

Kocie-czy Ty wstawiłaś tu fotki biduli ( w sensie grzybków?)

bo chyba warto je pokazać aby dziewczyny wiedziały z czym my tu wspólnie,silną grupą DTSmarti, walczymy.

Luna ma prześliczne oczy i Promyś już do niej uderza-miłość wisi w powietrzu :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:

Bąbel już nie może się doczekać jak pozna piekną Edisię i nawzajem-z nich to dopiero dobrana parka będzie... :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:

jak nic wiosna się zbliża wielkimi krokami, bo choć za oknem zimno to w serduszkach moich tymczasków bardzo gorrrrąco...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sty 24, 2011 14:55 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

Księciunio znalazł Księżniczkę? :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sty 24, 2011 14:59 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

nooo,a jak piekna z nich by para była...

teraz tylko testy...(ok 8-go lutego) :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon sty 24, 2011 15:03 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

Podpisane

nie wiem skąd tyle złych uczuć w dzieciach
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pon sty 24, 2011 15:24 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

Jestem prawie umówiona z domkiem w Gliwicach na wizytę przedadopcyjną. :D

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Pon sty 24, 2011 15:29 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

super :D
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon sty 24, 2011 15:32 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

Owszem :) wizyta na jutrzejszy dzień już jest :) oby plany się nie zmieniły :)

A dla wszystkich zainteresowanych tutaj wątek o mojej kotce [*] Zuzi :
viewtopic.php?f=1&t=123208&p=6982428#p6982428

smarti, mi również miło, że mogłam tutaj zagościć :) ps. dziękuję za informacje dotyczące działalności tego forum :)
Pozdrawiam i całuje wszystkie kociaki z dt :) i życzę im szybciutkiego powrotu do zdrówka :D

Sunshine307

Post » Pon sty 24, 2011 15:51 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

zakocona,sunshine :1luvu: :1luvu:

dziewczyny,zajrzyjcie pliz-może macie wiad o jakichś maluszkach szukających domków... :D
posting.php?mode=post&f=1

ja lecę do weta.

smarti

Post » Pon sty 24, 2011 18:38 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

smarti pisze:
Szykuje się też fajny domek dla Meli-

napisz cos więcej, proszę..............
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pon sty 24, 2011 18:41 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

Ale fajnie - czyli wizyta przedadopcyjna juz jest umowiona?? Mam nie szukać chętnej osoby? :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sty 24, 2011 18:56 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

Hej

Wystawiłam bazarki

viewtopic.php?f=20&t=123215

viewtopic.php?f=20&t=123216

Umie szyć więc wystawiłam swoje prace :D w przyszłym wystawię legowiska dla zwierzaków ale potrzebuje czasu

IzkaSz

Od: Pt sty 21, 2011 15:06

Post » Pon sty 24, 2011 19:02 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

IzkaSz - nie wiem, czy na bazarkach możemy dawać linki do rzeczy sprzedawanych na allegro.. :?: :?: :?: Ktoś wie :?: :!: Robię bazarkow dużo wprawdzie, ale dopiero od kilku miesięcy i się jeszcze nie spotkałam z taką sytuacją...
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sty 24, 2011 19:06 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

Marzenia11 dam znać jutro wieczorem czy jutrzejsza wizyta doszła do skutku :) bo umówiłyśmy się z Zakoconą na 16 :)

Sunshine307

Post » Pon sty 24, 2011 19:08 Re: DT SMARTI-ile ja mam tymczasków?Potrzebna wizyta PA Gliwice!

Już naprawiłam swój błąd pzrepraszam nie miałam pojęcia. Może znajdzie jaki koniarz wśród nas :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pon sty 24, 2011 19:23 przez IzkaSz, łącznie edytowano 1 raz

IzkaSz

Od: Pt sty 21, 2011 15:06

[poprzednia][następna]