[Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 23, 2011 19:12 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Dzisiaj po raz kolejny odwiedzilismy weterynarza, bo zapomnieli wyjac wenflon.. :roll: Ale dostal przy okazji Convenie, takze mamy spokoj do wyjecia szwow, czyli do 1 lutego. Dostal jeszcze leki przeciwbolowe, troche sie wyciszyl. Cala noc rozpracowywal lape, takze spania nie bylo ani u Czesia ani u nas.
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Nie sty 23, 2011 19:49 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

trwają ferie zimowe i wraca zima może więc komuś przydadzą się saneczki drewniane, nóweczki nie śmigane, z oparciem ? mam takie do oddania, jeżeli się komuś przydadzą to proszę o wiadomość na PW.
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Nie sty 23, 2011 21:29 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Ewa Speichler pisze:Od trzech dni nie ma trzech kotów z Nowogródzkiej 3 w tym rudaska.Przychodzi do jedzenia tylko ich mama.Na kolację wychodziły z garażu(specjalnie odgięłyśmy przybitą na dole drzwi blachę).Trzy dni temu wymieniono w tym garażu drzwi - już bez blachy.Kotów w garażu nie ma, bo na nasze wołanie -miauczałyby.Może dziś przyjdą na kolację.. :(

:?: :?: :?:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Nie sty 23, 2011 21:36 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Basica pisze:trwają ferie zimowe i wraca zima może więc komuś przydadzą się saneczki drewniane, nóweczki nie śmigane, z oparciem ? mam takie do oddania, jeżeli się komuś przydadzą to proszę o wiadomość na PW.

mojej koleżance dziś rano ukradli sanki
może je od Ciebie odkupi na kotkowo?
Obrazek

Mo-ty-lek

Od: Pt sie 15, 2008 14:50

Post » Nie sty 23, 2011 22:02 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

MOTYLEK
coś wiesz o Franusiu więcej ? Pani do mnie nie dzwoniła już, a ciekawa jestem jak Mu tam

pchelka

Od: Pt gru 25, 2009 1:47

Post » Pon sty 24, 2011 7:48 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

I wczoraj też nie przyszła nasz trójka...a może dziś?
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Od: Śro mar 04, 2009 18:29

Post » Pon sty 24, 2011 7:52 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Szukam domu wychodzącego[albo nie :mrgreen: ] dla dużego,czarnego,nie kastrowanego kota.Może ktoś coś wie na ten temat?

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon sty 24, 2011 11:35 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Uwaga! na Panią Iwonę S z ul. Skorupskiej tel 721...629

Wczoraj zawiozłam Groszka, dzisiaj telefon, że mam kota zabierać,bo oddałam jej dzikiego kota. Pani ma 7 letniego syna. Zapewne będzie dzwonić i szukać kolejnego malutkiego kotka :(

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Pon sty 24, 2011 14:48 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Kochane Dziewczynki... bardzo proszę uważać na p.Piotra K o numerze telefonu 508 631..1, dzis po półrocznym pobycie w jego domu wraca kot Asłan do Bozennak, to jest ten pan "kosmita" jak go oceniła kiedyś Drewa, u mnie też kiedys dostał kota i oddał po dwóch dniach, twierdząc, że kot mu miauczy, koty trzyma tak długo, póki są rozkosznymi kociątkami, następnie koty wracają do DT, lub są wywożone na wieś (wcale nie na agroturystykę, tylko do żywienia się myszami), lubuje się szczególnie w kotach rudych i z rudym :evil:

Basica

Post » Pon sty 24, 2011 15:49 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Basica pisze:Kochane Dziewczynki... bardzo proszę uważać na p.Piotra K o numerze telefonu 508 631..1, dzis po półrocznym pobycie w jego domu wraca kot Asłan do Bozennak, to jest ten pan "kosmita" jak go oceniła kiedyś Drewa, u mnie też kiedys dostał kota i oddał po dwóch dniach, twierdząc, że kot mu miauczy, koty trzyma tak długo, póki są rozkosznymi kociątkami, następnie koty wracają do DT, lub są wywożone na wieś (wcale nie na agroturystykę, tylko do żywienia się myszami), lubuje się szczególnie w kotach rudych i z rudym :evil:

Dziękuję Basica, nie jestem zadowolona, to prawda, trudno sie cieszyć z takiego obrotu sprawy.
Dziewczęta, proszę tylko, żebyście NIGDY już nie dały Mu kota, bo jest niestety niepewny, a zwierzę na pewno unieszczęśliwi...
Kot jest śliczny, biały jak zjawisko z czarnymi plamami, dzisiaj ma około roku - no i ....co dalej?
U mnie białaczka, wszystkie muszą być szczepione, Asłanka także to czeka wobec tego. Wolę jednak ukłuć kociastego niż zostawić w łapach no ...delikatnie mówiąc niepewnych.t

bozennak

Od: Pt sie 07, 2009 22:49

Post » Pon sty 24, 2011 17:04 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Kochani podpiszcie petycje w sprawie przyznania lokalu dla KAN.
http://www.petycje.pl/6426

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Wto sty 25, 2011 12:42 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Oj, niestety, ten pan to cała historia. Straszył Teresę z Krętej sądem że nie chce wydać mu kota. Potem nachodził mnie w domu, wydzwaniał o różnych porach,że "on tak bardzo chce a nikt mu nie chce dać" :roll:
Kosmita jak nic. DO tego kompletnie nieodpowiedzialny :(
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Wto sty 25, 2011 12:57 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Agatko...a może stworzysz na kotkowie index ludzi nieodpowiedzialnych, żeby każdy z nas mógł sprawdzić czy nie oddaje kota takiej osobie ?

Basica

Post » Wto sty 25, 2011 13:17 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

I wczoraj nie przyszły na kolację trzy koty w tym rudasek.......ale za to było przy żarełku o wiele więcej śladów kocich łapek niż zwykle.Tęskno nam bardzo - może dziś je zobaczymy? :cry:
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Od: Śro mar 04, 2009 18:29

Post » Wto sty 25, 2011 14:07 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

J.D. pisze:Szukam domu wychodzącego[albo nie :mrgreen: ] dla dużego,czarnego,nie kastrowanego kota.Może ktoś coś wie na ten temat?

Nie wierzę.
Wychodzącego domu dla nie wykastrowanego kota??? 8O

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

[poprzednia][następna]