Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 24, 2011 13:39 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

niestety tam było wspomniane w jednej z wypowiedzi,ze więcej zwierząt już nie skrzywdzi.Mam uzasadnione obawy,że kocinka nie była jedyna.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pon sty 24, 2011 13:41 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

ASK@ pisze:niestety tam było wspomniane w jednej z wypowiedzi,ze więcej zwierząt już nie skrzywdzi.Mam uzasadnione obawy,że kocinka nie była jedyna.

Nie doczytałam... Może przeoczyłam bo tam te komentarze chaotyczne niektóre. Bo tam jeszcze chodziło o pieski z dogomanii?

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon sty 24, 2011 13:46 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

tak - o niewidomego boksera i wyłudzanie pieniędzy na karmę (chodziło o pieniądze, a nie karmę w naturze) - strasznie zagmatwane
plus wątek, który zmienił chyba nazwę, o szukaniu koteczki wysterylizowanej "na gospodarkę" - (edit) nie zmienił, to ten: viewtopic.php?f=1&t=123055
- te wątki rzucały się w oczy na forum, bo rzeczywiscie były pisane kuriozalnym językiem
Ostatnio edytowano Pon sty 24, 2011 21:24 przez pozytywka, łącznie edytowano 1 raz

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pon sty 24, 2011 13:56 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

pozytywka pisze:tak - o niewidomego boksera i wyłudzanie pieniędzy na karmę (chodziło o pieniądze, a nie karmę w naturze) - strasznie zagmatwane

No tak, pieniądze na karmę ale nie karma, fakt.

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon sty 24, 2011 14:18 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Ale masakra :evil:

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pon sty 24, 2011 14:58 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Widzę, że przez panią Katarzynę zostałam wezwana, więc stawię się na wątku.

Jestem w stanie zrozumieć trudną sytuację, gdyż każdemu zdarzają się gorsze czasy, kryzysy itp. Ale niewybaczalne jest oszustwo.
Zrozumiałbym, gdybyś droga katarzyno s. , JOOAŚKO, kach czy jak się tu jeszcze nazwałaś aby oszukać forumowiczów, wzięła tego psa z dobrego serca i w momencie kryzysu uczciwie (!) poprosiła o to wsparcie w postaci karmy to na pewno znalazłby się ktoś kto by ci chociaż woreczek wysłał...
Znalazły się 2 osoby zdolne do pomocy natychmiastowej, na cito.
fiorsteinbock, Edyta, wysłała Ci 20 zł, a Ingrid44 z dogomani chciała złożyć zamówienie na wór karmy w jednym z internetowych sklepów.
Tymczasem ty nadal płakałaś że nie ma pomocy pieniędzy i w ogóle.
No i czy to uczciwe?

Potem szukałaś pieniędzy na wątku kotki, który przytoczyłam w swoich wypowiedziach - link w 1 poście.

Na miau pojawiłaś się prawie pół roku po aferze z Misterem. Czyżbyś czekała aż sprawa ucichnie, wszyscy zapomną???

Mam do Ciebie, Was (chyba rozdwojenie osobowości masz, bo jesteś w 3 osobach, JOOAŚKA, kach na dogo i katarzyna s. ) pytanie:
PO CO BIERZECIE/BIERZESZ KOLEJNE ZWIERZĘTA, SKORO WIESZ, ŻE NIE MASZ PIENIĘDZY??!!

Jak dla mnie jesteś wyłudzaczką i oszustką.

Podpiszę się pod tym imieniem i nazwiskiem:
Adrianna Kaszuba.

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon sty 24, 2011 15:18 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Zaznaczam
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Pon sty 24, 2011 20:00 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

zaznaczam, poczytam :?
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Pon sty 24, 2011 20:08 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Ja mam pytanie : Czy ktoś mógłby napisać do moda z prośbą o sprawdzenie IP JOOAŚKI i katarzyny s.?
Pomimo tego, że IP komputera może być zmienne , oba profile będą mieć je takie same.

_ogonek_

Post » Pon sty 24, 2011 20:43 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

JOOAŚKA pisała do mnie, chciała adoptować koteczkę Fisię...
Fisia jednak znalazła dom tu na miejscu...
Może jednak to różne osoby są?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Pon sty 24, 2011 21:14 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

ifciastu pisze:Może jednak to różne osoby są?

Wątpię. Ten sam styl wypowiedzi, ta sama miejscowość. i wiele osób mówi że przedstawiała im się jako Katarzyna.
:?

_ogonek_

Post » Pon sty 24, 2011 21:50 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

_ogonek_ pisze:Ja mam pytanie : Czy ktoś mógłby napisać do moda z prośbą o sprawdzenie IP JOOAŚKI i katarzyny s.?
Pomimo tego, że IP komputera może być zmienne , oba profile będą mieć je takie same.

_ogonek_ to może zrobić każdy, ale najdokładniej znasz sprawę i najlepiej będzie jak Ty wystąpisz z ta prośbą lrafała.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon sty 24, 2011 22:47 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

IP można sprawdzić, czemu nie.
Może akurat będzie identyczne. :mrgreen:
Wszystko zależy od tego, czy używany jest ten sam komputer oraz jakie połączenie z internetem.
Różne IP nie oznacza różnych osób.
Takie samo IP może oznaczać, że to ta sama osoba.

Gdyby np. ktoś mnie sprawdzał - niektóre będą identyczne, a część różne.

_ogonek_ pisze:
ifciastu pisze:Może jednak to różne osoby są?

Wątpię. Ten sam styl wypowiedzi, ta sama miejscowość. i wiele osób mówi że przedstawiała im się jako Katarzyna.
:?

Jeszcze dodam S. :roll:

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

Post » Wto sty 25, 2011 7:15 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Właśnie Ogonku ja też się podpisałam w postach wcześniejszych JOANNA MADEJ,a nazwisko twoje już jest mi znane jestem po rozmowie z panem Stanisławem Jania który załatwiał z Tobą psa,nigdy nie byłam na Dogo i nie odpowiadam za Katarzynę S.(Która dziłała na Dogo,miała Boksera),-Anulka-już wkrótce czekaj na wiadomość,ty założyłaś temat niezwiązany ze mną.!

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Wto sty 25, 2011 7:25 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

JOOAŚKA pisze:Właśnie Ogonku ja też się podpisałam w postach wcześniejszych JOANNA MADEJ,a nazwisko twoje już jest mi znane jestem po rozmowie z panem Stanisławem Jania który załatwiał z Tobą psa,nigdy nie byłam na Dogo i nie odpowiadam za Katarzynę S.(Która dziłała na Dogo,miała Boksera),-Anulka-już wkrótce czekaj na wiadomość,ty założyłaś temat niezwiązany ze mną.!

Buahaha. Dobre. ALe tak w ogóle to na własną rękę od co najmniej roku nie wyadoptowałam żadnego psa na własną rękę. Robię tylko ogłoszenia dla psiakow ze schroniska w Uciechowie.
Zły adres :wink:

JOOAŚKA, rozmawiałam z paroma osobami, wiem, że przedstawiasz im się jako Kaśka. Przypadek? A może rozdwojenie osobowości?

_ogonek_

[poprzednia][następna]