Na pytanie czemu tak, wątek się urwał
Ilekroć kaśka czy joaśka zaczynaja byc przyciskane przez forumowiczów domagających się wyjaśnień - znikają z forum;
nalezy się zastanowić, czy nie pojawiaja się pod innym nickiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pozytywka pisze:niestety, widziałam na którym z podlinkowanych watków Boryska i małą koteczkę nad miskami z jedzonkiem ustawionymi 5 cm od kuwety
gosiaa pisze:A sposób pisania jest naprawdę charakterystyczny, ciekawe o co w tym wszystkim chodzi
J.D. pisze:obyś miała rację Asiu
pozytywka pisze:niestety, widziałam na którym z podlinkowanych watków Boryska i małą koteczkę nad miskami z jedzonkiem ustawionymi 5 cm od kuwety
Na pytanie czemu tak, wątek się urwał
Ilekroć kaśka czy joaśka zaczynaja byc przyciskane przez forumowiczów domagających się wyjaśnień - znikają z forum;
nalezy się zastanowić, czy nie pojawiaja się pod innym nickiem
-Anula- pisze:Czy ktoś miał kontakt z pocachontas?
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120590&start=15
Pisze zupełnie jak JOOAŚKA, zarejestrowana na forum w zbliżonym czasie.
W jednym z postów podaje imię swojego kotka Borys.
Kotek JOOAŚKI to też Borys.
Jest jeszcze kilka innych zbieżności.
J.D. pisze:Czytając wypowiedzi "pewnej osoby" odnoszę wrażenie,że jest to zachowanie osoby chorującej na schizofrenię typu I.Objawia się to upośledzeniem postrzegania lub wyrażania rzeczywistości lub dziwacznych urojeń albo zaburzeniami mowy i myślenia.Proszę tylko nie mówić,że nie jestem lekarzem aby stawiać diagnozę ale chyba zauważyliście niespójność a nawet wręcz sprzeczność wypowiedzi "pewnej osoby";widoczne też są oznaki przypływu nagłej radości lub gwałtownej złości czyli mówiąc krótko dziwna burza uczuć w bardzo krótkich odstępach czasu;gwałtowne podejmowanie decyzji i równie gwałtowne wycofywanie się;byłam-co prawda dawno-studentką psychologii i miałam praktyki w pewnym ośrodku leczącym zaburzenia psychiczne i miałam do czynienia z ludżmi mającymi zaburzenia zniekształcające obraz rzeczywistości,przejawiających objawy wytwórcze.Bardzo podobnie wypowiada się i zachowuje "pewna osoba"
magdaradek pisze:najbardziej jednak interesuje mnie fakt, czy osoba ta dostaje zwierzęta i co się z nimi dzieje...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], raiya i 217 gości