Kochane, zniknęłam na chwilę z forum ze względu na przeolbrzymi smutek po odejściu mojej ukochanej Kellusi [']..................................
Tymonek walczy dzielnie, ma coraz lepsze wyniki cukru, ale jeszcze długa droga przed nami. Jutro zrobię obszerny wpis, opowiem Wam wszystko i pochwalę się niedzielną krzywą cukrową:) Bardzo Was ściskam, dziękuję za pamięć, za wszystko... Do jutra
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Sorry za małą prywatę ale czy któraś z was dziewczyny zna kogoś kto jest "bystry" w robieniu ogłoszeń ? Pani Dorotka z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=123181 potrzebuje pomocy.Sama ich nie zrobi bo dopiero co zaczyna swoją przygodę z internetem.Jej pierwszym krokiem było zarejestrowanie się na miau,pomogłam założyć jej wątek ale jeśli chodzi o ogłoszenia to moje doświadczenie równe jest zeru.Nigdy w życiu tego nie robiłam,nie mam zielonego pojęcia jak się do tego zabrać.Proszę pomóżcie p.Dorocie,w razie czego dysponuję fotkami zrobionymi w hoteliku.
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "