Bardzo proszę o pomoc - potrzebujemy osoby, która sprawdzi domek w Gliwicach dla dwóch kocurków - Toma i Jerryego, którzy są w dt u smarti. Chłopaki mają szansę na wspólny dom
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
a możesz mi podesłać link do tego wątku? Będę bardzo wdzięczna.
Dzięki. Na razie wpisałam się w wątku schroniska katowickiego.
Ma ktoś kontakt z Amanda_onet ?? ponieważ przed chwilką dzwoniła do mnie Zakocona i niestety nie może przyjść gdyż jest ryzyko przyniesienia przez nią (np na ubraniach) bakterii które mogą skutkować panleukopenią dlatego było by to niebezpieczne dla młodych kocurków.. Szukam osoby która mogłaby przyjść na wizytę PA !
Napiszcie do Amanda_Onet. Ona mieszka niedaleko. Bez problemu podjedzie autobusem.To tylko kilka przystanków.
Dzisiaj miałam być na wizycie przedadopcyjnej, ale w grudniu miałam pp - zachorowały mi dwa koty i dziewczyny bały się, że wniosę wirusa do nowego domku.