Bezogonka Stella i Fubu już w swoich ds! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 23, 2011 20:52 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

:mrgreen: :wink:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie sty 23, 2011 21:02 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

A co z bezogonkiem? Uwielbiam bezogonki, mam takiego jednego podopiecznego na działkach....
Kurczę, daleko...
AnielkaG

Post » Nie sty 23, 2011 21:34 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

AnielkaG pisze:A co z bezogonkiem? Uwielbiam bezogonki, mam takiego jednego podopiecznego na działkach....
Kurczę, daleko...
Nic, na razie nie ma dla niego żadnej opcji, nie ma dla niego nigdzie miejsca :( Jest na kociarni, z której może wyjść w każdej chwili. To taki radosny, przyjazny dzieciak, strasznie mi go żal :(
Z Karishmą będziemy mogły porozmawiać dopiero jutro - na pewno chodzi jednak o tdt, więc zostaje zawsze pytanie co potem, jeżeli ds się nie zgłosi, no i tradycyjnie - to kawałek od nas. Napiszę, jeżeli tylko coś ustalimy.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Nie sty 23, 2011 21:54 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

Ale i tak Tdt lepsze niż schronisko łatwiej o dom stały

CatAngel

Post » Nie sty 23, 2011 22:15 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

Trzymam nieustająco za domki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie sty 23, 2011 23:35 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

Za domki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Anna Kubica

Post » Pon sty 24, 2011 0:30 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

Oczywiście, że tdt daje przede wszystkim szansę na życie - bo w schronisku, nie czarujmy się, taki kot ich nie ma, ale zawsze trzeba też myśleć o tym, co będzie później. Tak czy owak, mam nadzieję, że rozmowy wypadną pomyślnie, że Fubu opuści schronisko.

Bezogonek... czeka. To tylko kwestia czasu, zanim ciekawski, młodziutki kotek wyjdzie na zewnątrz. Sam powrót na kociarnię wymaga wysokiego skoku - ten kociak po prostu nie wróci, zginie gdzieś w zimnym, nieprzyjaznym świecie :(
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon sty 24, 2011 1:10 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

:( :( :(
Obrazek

Madziulla

Od: Pt lis 13, 2009 10:05

Post » Pon sty 24, 2011 1:53 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

Jakie to smutne,że ludziom tak łatwo pozbyć się zwierzaka,członka rodziny :(
Co z dt dla Fubu?Wiadomo coś?
Biedny bezogonek,oby się udało znaleźć coś dla niego.
Podniosę chociaż i kciuki potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Pon sty 24, 2011 7:25 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

Strasznie mi żal kotków, bezogonka szczególnie bo czarny a ja jakoś tak mam szczęście do czarnych kotków na tymczasie, no i mam swoje czarne dwa: Myszka i Michał.
Tak bym chciała mu pomóc ale moje 26 metrów to tak mało, teraz jeszcze klatka z Guciem stoi, Sonia biedniusia, tyle kotków do szczepienia. Może ktoś mógłby wziąć na tdt bezogonka a ja go przejmę potem, jak wyadoptuję któregoś obecnego tymczasa?
Proszę, nie dajmy mu zginąć...
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon sty 24, 2011 9:30 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

Kurde ja mam teraz awaryjnie na dt marmurka na leczeniu(w łazience jest bo moje koty są nietolerancyjne) gbyby nie marmurek zabrałabym czarnuszka na dt :cry:

CatAngel

Post » Pon sty 24, 2011 9:32 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

mar9 pisze:Strasznie mi żal kotków, bezogonka szczególnie bo czarny a ja jakoś tak mam szczęście do czarnych kotków na tymczasie, no i mam swoje czarne dwa: Myszka i Michał.
Tak bym chciała mu pomóc ale moje 26 metrów to tak mało, teraz jeszcze klatka z Guciem stoi, Sonia biedniusia, tyle kotków do szczepienia. Może ktoś mógłby wziąć na tdt bezogonka a ja go przejmę potem, jak wyadoptuję któregoś obecnego tymczasa?
Proszę, nie dajmy mu zginąć...

kto może dać chociaż tdt czarnuszkowi bez ogonka? dla niego to szansa na życie.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pon sty 24, 2011 9:35 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

A jakby tak ktoś wzioł od was czarnuszka na tdt, to ja może później bym się postrała go zabrać.
mar9 wybacz nie zauważyłam ,że napisałaś :oops: podobnie

CatAngel

Post » Pon sty 24, 2011 12:53 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

prosimy o pomoc...
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon sty 24, 2011 14:35 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D

CatAngel

[poprzednia][następna]