Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 23, 2011 22:53 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Lidka pisze:Nasz Bączek bardzo długo był maluski, taki właśnie bączek:))Myślałam, że jużnie urośnie i zawsze będzie jak kociak. Ale teraz wyrównal już z nadwyżką. Jak mial 7 miesięcy ważył kilogram a teraz prawie 4:))

Niezły skok :D
W sumie taka malutka Amelka wygląda ślicznie :kotek:

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie sty 23, 2011 23:00 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Bączek lada moment będzie mial 3lata.
Też długo myślelismy, że będzie malutki i czasem żałuję, ze taki wyrósł. Chociaż jak był malutki to stawalam na głowie, zeby jadł pożywnie z witaminami i sama już nie wiem co. Długo jadł kociakowe jedzenie. Teraz wlaściwie trzeba by go troche odchudzić. Ale jak to zrobić jak jeden kot jest chudy jak sznurówk a reszta z sadełkiem?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie sty 23, 2011 23:13 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Lidka pisze:Bączek lada moment będzie mial 3lata.
Też długo myślelismy, że będzie malutki i czasem żałuję, ze taki wyrósł. Chociaż jak był malutki to stawalam na głowie, zeby jadł pożywnie z witaminami i sama już nie wiem co. Długo jadł kociakowe jedzenie. Teraz wlaściwie trzeba by go troche odchudzić. Ale jak to zrobić jak jeden kot jest chudy jak sznurówk a reszta z sadełkiem?

Ciężko w stadzie odchudzić wybrane sztuki :roll: A czasem wydaje mi się, że z figurą u kota jest trochę jak u ludzi - zależy od genów :D W domu mam tylko jedna grubą kicię - Mała Czarna roztyła się z dnia na dzień po sterylce, a wcale dużo nie jadła. Filipkowi trochę zaokrąglił się brzuszek, a nie je dużo i mnóstwo biega 8O
Kitłaś ma około 10 lat, je dużo, ostatnie 5 lat spędził śpiąc 25/8, a nie ma grama tłuszczu :mrgreen:

Amelka oczywiscie je bardzo dużo, ze względu na wiek i ilość kilometrów, które dziennie pokonuje 8)

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro sie 31, 2011 18:55 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Cioteczki znacie może kogoś z okolic Pruszkowa? Potrzebna pomoc w poszukiwaniach Neli: viewtopic.php?f=13&t=132491

Kociabanda2

Od: Czw lut 04, 2010 10:17

[poprzednia]