Moderator: Moderatorzy
viola005 pisze:sluchajcie dziewczyny, w 1.poscie jest napisane,ze przebija megii na 36zl, ale ja jej postu nie widze, czy to nie pomylka? jak mogl post zniknac?
viola005 pisze:ale w takim systemie licytujacy nie ma zadnej kontroli nad aukcja, wszystko idzie na zywiol i nic nie wiadomo
ja przebilam na miau nr 1 za 40zl, a nie wiem,co w miedzyczasie stalo sie na dogo i nie moge zareagowac, a z kolei megii nie wie,ze ja przebilam na mial i tez nie moze zareagowac
to nie jest dobry system, skoro gracz nie widzi drugiej szachownicy
Iśka pisze:nr 15 za 130 zł.
BUDRYSEK pisze:
Witam!
Bazarek przeznaczony jest na spłatę długów w lecznicy za zwierzaki w moim dt
Główny wątek
viewtopic.php?f=13&t=104107
Koszt przesyłki wg cennika PP + opakowanie - po stronie kupującego
Licytacja 7 dni od pierwszej oferty czyli do 23.01, 22:00
Aukcja trwa rownolegle na forum dogo
Przedmiotem licytacji są fanty ofiarowane przez dobre dusze. Dziękujemy!
1. Kolczyki srebrne z niebieskimi kryształami Swarovskiego w kształcie serc
wywoł-30 zł - megii1 - 36 zl
Uploaded with ImageShack.us
[url=http://img714.imageshack.us/i/amg2812.
viola005 pisze:BUDRYSEK pisze:
Witam!
Bazarek przeznaczony jest na spłatę długów w lecznicy za zwierzaki w moim dt
Główny wątek
viewtopic.php?f=13&t=104107
Koszt przesyłki wg cennika PP + opakowanie - po stronie kupującego
Licytacja 7 dni od pierwszej oferty czyli do 23.01, 22:00
Aukcja trwa rownolegle na forum dogo
Przedmiotem licytacji są fanty ofiarowane przez dobre dusze. Dziękujemy!
1. Kolczyki srebrne z niebieskimi kryształami Swarovskiego w kształcie serc
wywoł-30 zł - megii1 - 36 zl
Uploaded with ImageShack.us
[url=http://img714.imageshack.us/i/amg2812.
jak widac, nie jest na biezaco zaznaczane w 1.poscie, bo moje przebicie na 40zl nie zostalo odnotowane na miau
i nic dziwnego, poniewaz osoba prowadzaca bazarek nie nadaza aktualizowac na dwoch portalach, jest to fizyczna niemozliwoscia
w ostatnich chwilach trwania bazarku jest najwiekszy ruch, pojawiaja sie nagle nowe osoby, ktore obserwowaly licytacje nie biorac udzialu i zaskakuja przebijajac w ostatniej minucie - nawet licytujacy nie nadazaja wbijac postow, a co dopiero sprawdzac pierwszy post
nie wiem, czy taka forma licytacji jest uwzgledniona w nowym regulaminie bazarkow, ale ja osobiscie protestuje
do glowy by mi nie przyszlo cos takiego zastosowac i nie zgadzam sie grac na takich warunkach
jak mawiali Zydzi w "Ziemi obiecanej" Reymonta, "to nie jest po kupiecku"
AniaU pisze:Mogę już robić przelew? Czy mam na coś poczekać? Przepraszam ale pierwszy raz biorę udział w takim bazarku
viola005 pisze:domyslam sie, ze nie mozesz uporzadkowac spraw, bo nie odpowiedzialam na Twoje pytanie, w zwiazku z tym spiesze wyprostowac sytuacje:
jedna rzecza jest strona organizacyjna, o ktorej zdania nie zmienilam, a inna dramatyczna sytuacja zwierzat
wlasnie na jednym z watkow przeczytalam o zagrozonym losie pszczynskich psow, ktorym grozi wywozka do Myslowic, o niewidomym Zygmusiu i ogromnym dlugu w lecznicy
dlatego proponuje nastepujace rozwiazanie naszego malego problemu:
kupie te kolczyki nr 1 za 50zl plus 10zl za porto listem ekonomicznym poleconym w babelkowej kopercie - czyli prosze o dane do przelewu na pw
poniewaz na tamtym w/w watku juz prosilam Julie84 o nr konta dla pszczynskich psiakow, jezeli to ten sam numer, to wysle troche wiecej, wszystko razem
jednoczesnie prosze Cie o przemyslenie sprawy rownoleglych aukcji, ktore sa zrodlem niepotrzebnych zadraznien (zobacz post dziewczyny chcacej kupic fotelik - ona tez nie widziala,ze zostal juz sprzedany na dogo)
jestem przekonana,ze dla dobra zwierzat mozemy sie postarac, aby zadne techniczne niefunkcjonalnosci nie powodowaly, ze ciotki beda unikac pewnych bazarkow
czekam na pw, do uslyszenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości