Fundusz Onkologiczny - pomagajmy kotom z nowotworami!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Nie sty 23, 2011 19:36 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

skwareek pisze:Choroba ja podpisuje te petycje i nigdy nie dostaje maila aktywujacego (nawet jako spam) :(. Ma ktos tak samo? Juz kilka razy sie zdarzylo.

Jak się rejestrowałaś na Petycje Online, to powinnaś od razu dostać od nich maila z linkiem do potwierdzenia rejestracji w którego trzeba było kliknąć. Klikałaś?

Ja osobiście w ogóle nie miałam takiej sytuacji, żebym musiała długo czekać na potwierdzenie. Potwierdzenia przychodzą do mnie dosłownie w ciągu kilkunastu sekund :ok:
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Nie sty 23, 2011 19:38 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

To jest chyba po prostu inna strona. Tu faktycznie dostalam maila aktywujacego od razu. Jest chyba jeszcze jakas strona z petycjami i to na niej mam ten problem.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Nie sty 23, 2011 19:41 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

skwareek pisze:To jest chyba po prostu inna strona. Tu faktycznie dostalam maila aktywujacego od razu. Jest chyba jeszcze jakas strona z petycjami i to na niej mam ten problem.

Możesz podać linka?

- Władysław Bartoszewski
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Post » Nie sty 23, 2011 19:52 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

A nie, przepraszam za zamieszanie :oops: to jednak ta strona byla. Zmylil mnie troche wyglad petycji... Ostatnio probowalam podpisac w kazdym razie ta o kare za zabicie Huskiego i jeszcze jakas i linka nie dostalam :roll: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Nie sty 23, 2011 19:54 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

Pozwole sobie skopiowac Twoj wpis z adresem petycji na inne watki jesli nie masz nic przeciwko?
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Nie sty 23, 2011 20:00 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

skwareek pisze:Pozwole sobie skopiowac Twoj wpis z adresem petycji na inne watki jesli nie masz nic przeciwko?

Kopiuj, im więcej osób podpisze tym lepiej :ok:

- Władysław Bartoszewski

mamut

Post » Pon sty 24, 2011 13:17 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

Kochani podpiszcie jeszcze te petycje w sprawie przyznania lokalu dla KAN.
http://www.petycje.pl/6426
Mamut - to jest wlasnie ta druga strona z petycjami. Jednak istnieje :).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pon sty 24, 2011 16:39 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

skwareek pisze:Kochani podpiszcie jeszcze te petycje w sprawie przyznania lokalu dla KAN.
http://www.petycje.pl/6426
Mamut - to jest wlasnie ta druga strona z petycjami. Jednak istnieje :).

Petycję podpisałam i potwierdziłam :ok:

- Władysław Bartoszewski

mamut

Post » Wto sty 25, 2011 13:05 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

Podniose wateczek...
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Wto sty 25, 2011 17:49 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

witam, też sobie podniosę :lol:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro sty 26, 2011 12:37 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

viewtopic.php?f=13&t=117381&start=30

Odezwała się do mnie dziewczyna bo chciała się dowiedzieć nieco o raku jaki miała Lusia. Ma ona kota, który jest już po jednej operacji . I ma ta kicia niegojące się rany na uszach i nosie. Potrzebna jest wizyta u weta i badania. Dziewczyna ma dużo zwierzaków, spotkała się też z niemiłym podejściem ludzi również z forum....Pomożemy?

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Śro sty 26, 2011 12:39 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

Dziewczyna nie ma aparatu a fajnie byłoby zrobić kici zdjęcia, żeby wstawić na jej wątek. Może znajdzie się jakaś dobra dusza z Krakowa ? (Bielsko,Kraków)

gagga

Post » Śro sty 26, 2011 12:44 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

I potrzebny jest dobry weterynarz,bo do tej pory nie miała szczęścia, bo lekarz powiedział, że nie warto bo jak kot będzie wyglądał bez uszu..podejrzewam, że powiedział tak bo się nie zna

gagga

Post » Śro sty 26, 2011 14:27 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

Dalas jej namiary na nasz watek?? Co do weta to moze Kinya cos poleci ona jest z Krakowa badz okolicy. Mozna tez jakas fundacje podpytac :roll: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

[poprzednia][następna]