znalazłam dziś w necie:
"niedawno stracilam moja ukochana koteczke..wszystkim w domu jest bardzo smutno..szczegolnie cierpi moja suczka (sznaucer miniaturka) ktora byla nieodlaczna towarzyszka zabaw.. chcielibsmy przyjac pod nasz dach okolo dwu trzymiesieczna kotke okolo konca sierpnia..jestesmy z poznania i bardzo prosimy o kontakt.. ania i borka"
to jej gg 3576227 i mail
kamikadze69@buziaczek.pl
I JESZCZE JEDNA "przygarnę małego kotka o ciekawym umaszczeniu, najlepiej tricolor lub rudego. możliwość odbioru około 20 sierpnia z okolic warszawy
Agnieszka Zatorska tel: 505 121 020
a-zatorska@hoga.pl
ul. 3 Legionowo "
I JESZCZE JEDNA
"Poszukujemy kocurkaPoszukujemy młodego kocurka w Łodzi lub jej okolicach. Najchętniej rudego lub czarnego z białym krawacikiem i skarpetkami. Ale może być też jakikolwiek inny. Jeśli ktoś wie coś na temat kotka szukającego nowego domu, piszcie na
Dorota Malińska tel: 609 726 011
dorota.malinska@wp.pl
ul. 25 Łódź Pozdrawiam, Dorota p.s. Mile widziany różowy nosek "
Przygarnę lub kupię za niewielką cenę małą kotkę najlepiej szarą, pręgowaną lub czarną. Kotka znajdzie dom u ludzi kochających koty i umiejących się nimi zajmować. Oferty(jedynie z woj. śląskiego) proszę przesyłać na podany email.
Aleksandra B.
olcyk9@tlen.pl
ul. 25 41-300 Dąbrowa Górnicza
Przygarnę małego rudego kotka, najlepiej z okolic śląska. Kotek będzie miał bardzo dobry domek i kochających właścicieli.
Aneta ****** tel: 507-177-217
kochatka@tlen.pl
ul. Bytomska ** 41-800 Zabrze
Szukam RUDEGO KOTKA
Szukam RUDEGO kocurka lub kotkę, z okolic WARSZAWY.
bachmann@poczta.onet.pl
Telefon: 0-888-200-167
Email:
pestka997@o2.pl
Przygarnę kotka
Przygarnę małego (do 2 miesięcy) biało-czarnego kotka lub kotkę.
Telefon: 888 040 341
Email:
martina-lolita@tlen.pl
rudą kotkę!!
Poszukuję od wielu miesięcy rudą mlodziutką kotkę którą mogłabym się zaopiekować.Bardzo proszę o kontakt jeżeli ktoś państwa akurat oddaje kotkę.Będę wdzięczna jeżeli będę mogła otrzymać załączone zdjęcie kotki.
Pozdrawiam.
martina
Warszawa