śliczne kociaste co jeden to słodszy a zdjęcie Didi po prostu rozbrajające z takim foto powinna znaleźć najlepszy z najlepszych domków cudowna czarna kuleczka
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
Te kotki przy psie juz sa oddane to bylo zdjecie z wakacji i dlatgo pies ogolony bo mu za gorąco bylo. Dla przypomnienia wtedy mialam w domu 16 kotow w tym 9 maluszkow ,,8 oddalam a bryza zostala ze mna.
Tak haha Domu jak nie ma tak nie ma.Bialy nie odstepuje czarnego na krok kochaja sie .Nawet razem bym je oddala bo sie tak lubia bardzo.Tylko taki dom to napewno nie istnieje na 2 koty.
Niedobrze u nas zaczynaja sie choroby.Puśka ma zapalenie ucha cos od strony wewnetrznej na malzowinie taki guz z woda czy pynem niewiem :/ Dali jej jakies zastrzyki i zniknelo a teraz zas wylazlo i jest brzydsze niz wczesniej Ucho jej sie zawija do srodka a Patryk jakies przeziebienie lapnął.
No i jest tragedia.Wszystkie oprócz malej i siwej kocicy maja przeziebienie.Patryk je pozarazał Jestem zalamana Dzis lece do weta i blagam go zeby mi je za darmo narazie leczyl.
Didi dzis jedzie do nowego domu.Mam nadzieje ze nie jest chora bo ona nie kicha.Reszta strasznie siorbie.I to przez jedna noc tak sie zalatwily.Koszmar