Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Zołzik pisze:Nie panikuj dziewczyno!!
ciekawa.swiata pisze:Zołzik pisze:Nie panikuj dziewczyno!!
mówi ta, co nie panikowała
Prue pisze:
Powiedz mi Zuziu czy te dziecięce wystarcza na te okna których używamy?
Zołzik pisze:A z doświadczenia - nie polecam pozostawiania na noc w zlewie brudnych naczyń
ciekawa.swiata pisze:Zołzik pisze:A z doświadczenia - nie polecam pozostawiania na noc w zlewie brudnych naczyń
oj tam, rano wstajesz a tu POZMYWANE![]()
![]()
![]()
ciekawa.swiata pisze:jakie to słodkie![]()
![]()
![]()
![]()
Prue pisze:No ja uważam ze lepiej wszczepić czip.Lecz miastko w którym mieszkam jest małe...tu go chyba nikt odczytać nie umie,tzn czipa. Więc wolałam adresOk narazie nie kombinuję...narazie
![]()
![]()
Bianka 4 pisze:U mnie kwitnie współpraca kocio-psia![]()
Ostatnio obudziłam się i stwierdziłam, że jakiś różowy śnieg spadł w pokoju... okazało się, że któryś z kotów (podejrzewam moją 6-miesięczną znajdę) wyniósł z wanny gąbkę do mycia, a psiaki zrobiły resztęTeraz szaleją z zieloną gąbką...
Prue pisze:Właśnie malowałam sobie trochę już wygładzony pokoikZamierzam zabezpieczyć 2 okna uchylne po 2 stronach budynku,bo tylko te otwieramy aby zrobić przewiew, i balkonowe.Wszystkie tak samo,i będzie to zrobione czyms takim dla dzieci że nie można ani mocniej otworzyć ani zamknąć,zamierzam to przytwierdzić wkrętami żeby było "Na pewno".I chciałam to zrobic na takiej wysokości że nie ważne czy otwarte uchylnie czy normalnie i tak będzie mała szparka tylko.Powiedzcie mi czy to wystarczy?Okna otwieramy naprawdę tylko tyle.Większość mieszkania jest ze strony słonecznej i tam są zawsze zamknięte i zasłonięte rolety i zasłona, żeby było chlodniej.
Balkonu nie otwieramy wogóle,ale zabezpieczenie chcę na wszelki wypadek.
U nas do elewacji nie wolno absolutnie nic przykręcać bo są bloki dopiero co ocieplone :/ Całe 11 klatek nie ma dosłownie nic ,wszystkie satelity nawet sa na balkonach.Więc pomyślałam żeby na balkonik wychodzili ze mną , w szeleczkach, a jak i zechcą to na trawkę pójdziemy
Gibutkowa wychodzi z kotkami na balkon w szeleczkach i nikt jej nie gani za toA jest bardzo doświadczoną kociarą
Powiedz mi Zuziu czy te dziecięce wystarcza na te okna których używamy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości