Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Jestem w ciążyTrzymajcie kciuki żebym tym razem nie poroniła.
lidjanb pisze:kinga-kinia pisze:Jestem w ciążyTrzymajcie kciuki żebym tym razem nie poroniła.
Gratuluję i ja!Wszystkiego dobrego Pani Kingo!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yammayca pisze:Może brakuje jej towarzystwa? W końcu u Ciebie było kilka zwierzaków i się nie nudziła. Mój Parówa często łazi po mieszkaniu i miauczy, aż się ktoś nim nie zainteresuje i nie zacznie bawić, albo aż Bunio się nie obudzi i pozwoli poskakać po sobie.
kinga-kinia pisze:yammayca pisze:Może brakuje jej towarzystwa? W końcu u Ciebie było kilka zwierzaków i się nie nudziła. Mój Parówa często łazi po mieszkaniu i miauczy, aż się ktoś nim nie zainteresuje i nie zacznie bawić, albo aż Bunio się nie obudzi i pozwoli poskakać po sobie.
Przysłali mi nagranie z Seleny miauczeniem ona przeraźliwie tęskniW sekundę wszystkie koty przybiegły do głośnika jak usłyszały Selenę.Zaproponowałam im żeby zwrócili Selenę bo oni nie chcą mieć dwóch kotów myślę że może w PKDT znajdzie się jakiś kot który nie będzie tak tęsknił jak Selena za kotami .Szczerze jeszcze nigdy z taką tęsknotą się nie spotkałam
kinga-kinia pisze:Selena jest z powrotem u mnie.Lekko zachrypnięta od miauczenia.U nas oczywiście nie miauczy dużo.Nie wiem czy ona musi mieć towarzystwo zwierząt ?
Marea pisze: ehh a najlepiej Selenke razem z Fibi oddaj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, quantumix, uga i 86 gości