Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:A ja wydałam dzisiaj kotka!!!!!!!
Kumiko pisze:dowiedzialam sie dzis ze od dziennikarki tvn ze zaczynają krecić cykl reportazy pod tytulem "Jak polacy traktują zwierzęta" (rzekomo widzowie chcą oglądać zwierzęta na ekranie) ponieważ jest to cykl, wyszła z ich strony prośba żeby im pomóc w tworzeniu tego programu. Chodzi konkretnie o realne przykłady, stale powtarzających się sytuacji, np. psy od małości przywiązywane do łańcuchów czy będące na stałe w kojcach, traktowanie kotów na osiedlach, oczywiście przydatne również te pozytywne sytuacje. Jeśli macie jakieś pomysły to proszę podajcie tutaj. Generalnie,kto chce może wskazać adres osób,tych którzy źle traktują zwierzęta, zarówno jak i tych którzy w szczególny sposób umilają im życie. Ważne jednak aby sytuacja była prawdziwa i żeby określić choćby miejscowość w której coś się dzieje. Dziś ok 20.00 ta Pani do mnie zadzwoni żeby dowiedzieć się czy mamy jakiś ciekawy temat
kociamysza pisze:Petycja napisana, Pluskwo, dzieki za zgode na uzycie tekstu, bardzo pomogl
Kto chetny na podpisaniez imienia, nazwiska i adresu? Bez tego nie mozna opublikowac.
katipe pisze:kociamysza pisze:Petycja napisana, Pluskwo, dzieki za zgode na uzycie tekstu, bardzo pomogl
Kto chetny na podpisaniez imienia, nazwiska i adresu? Bez tego nie mozna opublikowac.
ja mogę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 116 gości