Przykro mi z powodu śmierci tych wszystkich kotów[*] nie tak powinno to wyglądać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:A ja na wszelki wypadek zrobiłabym badania toksykologiczne pośmiertne tych co odeszły w schronisku na ,,dziwną" PP , żeby się nie okazało że PP wykorzystuje się jako przykrywkę
Alienor pisze:Pani Ola po rozmowie z wetem przy letnim "rzucie "pp sugerowała uśpić wszystko, bo na pewno zarażone i kociarnię spalić do gołej ziemi, żeby pozbyć się zarazków.![]()
Przykro mi z powodu śmierci tych wszystkich kotów[*] nie tak powinno to wyglądać
terenia1 pisze:A ja mam następujące pytanie tylko właściwie nie wiem do kogowłaśnie zajrzałam na stronę schroniska Sosnowiec prowadzoną przez wolontariuszy z tego co wiem to jest Fundacja SOS w kotach i kociakach do adopcji nie ma nic
moje pytanie to znaczy że w schronisku nie ma kotów, bo z tego co wiem są, u nas w Kociej Chatce też jest w tej chwili kilka kociaków ze schroniska dziś przyjechała Puchatka nie możemy zamieszczać tych kotów na stronie schroniskowej jakaś przeszkoda w tym jest, przecież to są koty schroniskowe - strona działa komu przeszkadza że w zakładkach koty do adopcji będą umieszczone koty z naszego schroniska, w tej chwili te zakaądki są puste - a koty w schronisku są
przecież to jest strona Schroniska - a może jest to strona Fundacji nie wiem o co chodzi
może ktoś mi udzieli odpowiedzi na moje wątpliwości.
MartynaP pisze:oj no zabierasz kota do kociej chatki to juz twój problem i stowarzyszenia a nie fundacji przeciez
ja niewiem czego tu nie rozumiec
Filomen pisze:no odpowiedź ja znam choć nie rozumiem jej. Podobno schronisko się skarżyło do UM i do SOS, ze przychodzą ludzie myląc koty z Kociej Chatki i schronu. Robili awantury ze na stronie jest kot a nie ma go w schronie. UM kazał sciągnąć koty bedące pod naszą opieką ze strony. To bez sensu bo jest opcja do zaznaczenia podczas umieszczania kota - kot przebywa w schronisku lub kot przebywa u wolontariusza. Czyli twórca strony shronisko net przewidział ze psa czy kota można umieścić w DT.
Dostaliśmy pozwolenie na zamieszczenie banera przekierowującego do naszej strony, z podpisem koty ze schroniska znajdziesz równiez w Kociej Chatce.
Tylko nie wiem czy ten baner ma być na pierwszej stronie? w jakim formacie ? Moze Sylwia podpowie?
jestem rozgoryczona bo zapieprzamy wszyscy w tym schronisku i w Chatce, robimy to dla kotów, nie dla poklasku i taka decyzja mocno ogranicza mozliwośc znalezienia domów kotom. Bije tylko w zwierzeta, w nikogo więcej. Ale przynajmniej jaki spokój w recepcji schronu - nikt nie dzwoni, nikt nie przychodzi :evil:
Sorki piszę na kilku wątkach tzn na miau , na dogomanii schronisko Sosnowiec, i tu bo sama nie wiem gdzie mam pisać, chodzi o kociaki nie po psy ale to jest wątek wolontariacki schroniska w Sosnowcu czyli chodzi o psy i koty więc może władze Fundacji SOS dadzą odpowiedź na moje pytanie w sprawie ogłoszeń kotów na stronie schroniska Sosnowiec, co prawda sprawa nie dotyczy psiaków tylko kotów, ale niestety na miau jeśli chodzi o koty przedstawiciele Funadacji SOS nie pojawiają się wcale więc może tu uda mi się uzyskac jakieś informacje - to mój post który napisałam na miau
"A ja mam następujące pytanie tylko właściwie nie wiem do kogo właśnie zajrzałam na stronę schroniska Sosnowiec prowadzoną przez wolontariuszy z tego co wiem to jest Fundacja SOS w kotach i kociakach do adopcji nie ma nicmoje pytanie to znaczy że w schronisku nie ma kotów, bo z tego co wiem są, u nas w Kociej Chatce też jest w tej chwili kilka kociaków ze schroniska dziś przyjechała Puchatka nie możemy zamieszczać tych kotów na stronie schroniskowej jakaś przeszkoda w tym jest, przecież to są koty schroniskowe - strona działa komu przeszkadza że w zakładkach koty do adopcji będą umieszczone koty z naszego schroniska, w tej chwili te zakadki są puste - a koty w schronisku są
przecież to jest strona Schroniska - a może jest to strona Fundacji nie wiem o co chodzi może ktoś mi udzieli odpowiedzi na moje wątpliwości.'
To, albo są w kociej Chatce, albo w schronisku, jedno z dwóch.pytanie to znaczy że w schronisku nie ma kotów, bo z tego co wiem są, u nas w Kociej Chatce
Zatem jeżeli tak jest to bardzo mi przykro, że Ewa nie wywiązuje się ze swojego obowiązku, ale może tak nie jest, czy z nią rozmawiałaś?w tej chwili te zakadki są puste - a koty w schronisku są
oj no zabierasz kota do kociej chatki to juz twój problem i stowarzyszenia a nie fundacji przeciez
ja niewiem czego tu nie rozumiec
No mogę się ewentualnie z tym zgodzićże jak zabieramy kota do KOciej Chatki to jest nasz problem,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Franciszek1954 i 46 gości