Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 10, 2011 14:39 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Super foteczki! :1luvu: :ok:
Chociaż na tej drugiej, to nie wiem, czy bym Bambaryłkę poznała.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sty 10, 2011 17:22 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Witam na wątku Promysia , faktycznie na drugiej fotce kiciuś nie do poznania ...slicznosci :1luvu:
Pozdrawiam
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Pon sty 10, 2011 17:28 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Bo nie macie pojęcia jak Bambaryłka wypiękniał!!
znowu wracam do srebra bo myślę że nie jest wykluczone że to srebro zagoiło Promysiowi nadżerkę.
Dawałam je po kryjomu przed wetami jak Promyś skończyl antybiotym a teraz weci się dziwią że ta nadżerka "nie miał;a Prawa" się zagoic.
a teraz czytałam na wątku Pelasi o srebrze i postanowiłam znowu Promysiowi dawać po kropelce-tak zapobiegawczo.

I nie chcę zapeszać ale chyba przestał walić poza kuwetę :) ..robi się z niego kot salonowy..nic tylko kochać i na podusiach układać..
jak tak dalej pójdzie to kto wie,może niedługo domku szukać będziemy :D :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sty 10, 2011 17:30 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Ja zamawiam to srebro - nie podoba mi się, ze Lala ciągle kich i czasem wyleci jej z nosa :(
Może jednak do weta iść ?
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon sty 10, 2011 17:31 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Promyś w storczykach :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Prawdziwy koci Królewicz :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon sty 10, 2011 20:56 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

:ryk:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Pon sty 10, 2011 21:40 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Promyk był piękny już na pierwszych zdjęciach które widziałam, ale teraz rozkwitł i jest jeszcze większym przystojniakiem :1luvu: Oby tak dalej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: I bardzo ładnie mu w storczykach :D
smarti, jeśli wszystkie Twoje rośliny są tak piękne jak storczyki, to niecierpliwie czekam na zdjęcia kwiatów :D bo że czekamy na zdjęcia kotów, to chyba oczywiste :D
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Pon sty 10, 2011 21:44 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

A w jakich proporcjach dawałaś Promysiowi? Weci się dowiedzieli koniec-końców że srebro podawałaś? ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sty 23, 2011 0:07 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

CatAngel
Temat postu: Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki
PostWysłany: Wto Lis 30, 2010 0:24

Dołączenie: Pią Cze 04, 2010 10:22
Miejscowość: Śląsk
Dziewczyny dzięki Wam wszystkim PROMYCZEK nadal żyje, został zauważony przez Erin, potem wielka akcja szukania mu domu, znalazł się DT u cudownej Iwonki :1luvu: :1luvu: tego Promyczek potrzebował tak naprawdę do szczęścia a także osób które okazują mu miłość :1luvu: choćby tutaj na forum :1luvu: Promyk nas wszystkich na wątku połączył. To jest kolejny przykład gdzie zwierze potrafi zjednoczyć ludzi, chciażby taka Mazurka :1luvu: która to samo uczyniła.
Te dwa koty są i zawsze będą wyjątkowe
:1luvu:

Dziewczyny,CarAngel tak pięknie napisała...
brakuje mi was wszystkich , które tak wytrwale walczyły ze mną o Promysia.
Promyś jest zdrów jak rybka również dzięki Wam i waszej pomocy!!

Chodżcie ze mną na wątek mojego DT-zapraszam serdecznie po raz kolejny!!! :D
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=121985&start=930
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie sty 23, 2011 0:32 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Jestem :D
Mniej sie ostatnio odzywam, bo dużo się na mnie sypnęło na raz i nie mam siły, ale być - jestem, zaglądam codziennie :D
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie sty 23, 2011 7:42 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Wielbłądzio, Smarti ma wątek wszystkich swoich futer: viewtopic.php?f=1&t=121985 :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 23, 2011 18:11 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Wiem, coś tam już nawet pisałam :wink:
Ale Promyś jest absolutnie wyjątkowym czarnym cyborgiem :mrgreen: , chciałoby się codziennie czytać świeże newsy właśnie o nim :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Nie sty 23, 2011 18:13 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Wielbłądzio pisze:Wiem, coś tam już nawet pisałam :wink:
Ale Promyś jest absolutnie wyjątkowym czarnym cyborgiem :mrgreen: , chciałoby się codziennie czytać świeże newsy właśnie o nim :1luvu:

ale one są właśnie we wspólnym wątku smarti :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 23, 2011 18:43 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Wiem, ale chciałabym więcej :oops: I fotek więcej... Toż to czarny koczur :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Nie sty 23, 2011 19:02 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Wielbłądzio pisze:Wiem, ale chciałabym więcej :oops: I fotek więcej... Toż to czarny koczur :1luvu:

Popieram i tez sie podpisuję

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]