Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob sty 22, 2011 22:06 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

A no bede, jak sie ulozy. Ale ulice mnie strasznie przerazaja. Myslicie, ze naucze sie jezdzic w gorach? Tam takie waskie ulice a daleko sie spada...

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob sty 22, 2011 22:09 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Nauczysz się jeździć tylko nie piłuj auta za bardzo.
Tak sobie myślę, że rodzina czasem nie umie delikatnie okazać, że się troszczy i martwi tylko wybucha niepotrzebnie jakimiś niezdrowymi emocjami. Patrz na to przez palce. Jesteś świadoma swojego celu i tylko tym myśl.

Idź do mnie zobaczy owieczki Felusia.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob sty 22, 2011 22:14 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Rodzina bardziej myśli o sobie i bi sie o siebie, że im sie tez w życiu zmieni, jak ciebie nie będzie. Przyzwyczają się i wszystko wróci do normy. W czasach z telefonem i internetem jest tak, jakby sie było gdzieś niedaleko :ok:
Ogonki będą na balkonie ptaszki i motylki oglądać, tylko szkoda, że nie będą mogły wyjść. Chyba, że dasz rade jakoś balkon zabezpieczyć. Fajnie by było i Tobie, i im.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob sty 22, 2011 22:33 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Tam jest internet tylko przez satelite i nie zawsze dziala. Fajnie bedzie...

Musze sobie na nastepne tygodnie zalozyc grube futro, zeby to przetrwac. A teraz ide spac. Jednak dobrze jeszcze sie nie czuje... Dobranoc Wam. :1luvu:

SecretFire

Post » Sob sty 22, 2011 22:36 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Przyjemnych snów. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob sty 22, 2011 22:40 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Dorotka, pięknie tam jest!
A rodzina to rodzina :mrgreen:
Lecę, bo Mru się wścieka i mnie woła a spała cały dzień :-)
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob sty 22, 2011 22:50 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Wyśpij się i zrelaksuj :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob sty 22, 2011 22:52 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Dorotka jak nie masz siły się "wykłócać" o swoją rację a rodzina ci nad głową kracze to gadaj coś "od czapy". Jak mi mamula truła (bo u mnie to tylko ona potrafi ;) ) to jej mówiłam "teeż cię kocham" z takim bananem na twarzy :mrgreen: i było po gadce, bo już nie wiedziała co powiedzieć. Ale jednak fajnie jest mieć wsparcie w innych członkach rodziny, mnie to zawsze mój tato "bronił" ;)

I popłacz sobie jak Ci to pomaga tylko nie za bardzo bo jak jesteś teraz chora to Ci na zatoki siądzie. Trzymaj się kobito i przytykami się nie przejmuj - to wszystko z zazdrości i też z obawy zmian, bo dla nich tez się sporo zmieni. Ja pamiętam jak było u mnie jak na studia jechałam (teksty matuli "jedziesz ode mnie, samą mnie zostawiasz" - pomijając fakt że cała rodzina na miejscu, tylko ja wyjeżdżałam ;), były na porządku dziennym). To sobie wyobrażam co musi być teraz u Ciebie. Ale dasz radę i jak to było w jednym filmie "będziesz szczęśliwa, cholernie szczęśliwa" :ok:

śpij dobrze :kotek:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sty 23, 2011 15:54 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Cieszę się, że wybrałaś mieszkanie! Wszystko się ułoży! Piękna okolica, fajna praca, mili ludzie, będzie dobrze!!! Wiem, że rodzina potrafi napsuć krwi, ale trzeba robić swoje. Lepiej trochę pocierpieć i mieć to, co się chce, niż się poddać i cierpieć całe życie. Rodzina przywyknie, a nie jest to aż tak strasznie daleko, żeby kontakt się Wam urwał. Głowa do góry! :ok:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Nie sty 23, 2011 15:59 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Nie sty 23, 2011 16:26 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Cześć Słoneczka! :)
Gibutkowa dobrze mówi :ok:
Nie przejmuj się tak, Dorotko. Będzie dobrze! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 23, 2011 18:31 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Hej Wam. Dobrze, ze jestescie ze mna teraz, bo calkiem bym stracila rozum. :1luvu:

Dzis mam uczucie, ze plywam. Najpierw bylo tyle czasu na wszystko a teraz zaczyna sie ostatnia faza. W srode musze koniecznie isc i zalatwic samochod na przewoz moich rzeczy. To jest dla mnie ostateczny termin. Predzej nie dam rady, bo we wtorek odbieram auto, jak dobrze pojdzie i musze meble wystawic na wystawke. A wszystkich, ktore ida precz nawet jeszcze nie oproznilam.... Kiedy ja to mam zrobic?
Robilam caly dzien co moglam, ale w glowie sie jeszcze kreci i nie moge sie tak za szybko ruszac. Ta grypa mnie naprawde rzucila do tylu.

Jutro podczas dnia mam jeszcze tyle do zalatwiania...

SecretFire

Post » Nie sty 23, 2011 18:33 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Cześć Dorotko!
Kurczę, niefart z tą chorobą jak tyle do załatwiania :-( weź może jakie wolne albo co?
Puszeńko

jozefina1970

Post » Nie sty 23, 2011 18:38 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Wolne mam juz tylko na przeprowadzke. Ale jak rano bede sie w pracy zle czula, to ide z powrotem do lekarza i niech mi jeszcze da pare dni. Nie dam rady inaczej.

SecretFire

Post » Nie sty 23, 2011 18:48 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

To nie idź w ogóle do pracy tylko rano prosto do lekarza, trudno
Puszeńko

jozefina1970

[poprzednia][następna]