Kamari, mój pieluszkowy Miś ma pieluszkę przymocowywaną do puszorka, na zasadzie tasiemek, nacinam pieluchę i przewlekam przez nią i przez puszorek tasiemki. i zawiązuję. Próbowaliśmy metody na gumkę w pasie ale Miś t spryciarz i wyjście z tak zamocowanego pampersa zajmowało mu niecałą godzinę. Dyzio, który miała połamana miednicę miał zrobioną z bandaży specjalną konstrukcje aby nie mógł złożyć tylnych łapek, całość miała jakby rączkę jak torebki i wokół szyi była zawiązywana, dodatkowo wzmocniona w pasie.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/
Ja bym do szelek przyczepiła koncówki szelek do spodni, takich normalnych. Myślę, że to można za grosze kupić w sklepie z parmanterią. Tylko teraz takie sklepy to wielki rarytas, mało ich sie ostało. A może ktoś ma stare dziecięce szelki? Mozna by końcówki doszyć do tego drugiego paska szelek.
Co to jest puszorek? Pocieszna nazwa:) tylko co to jest?
Lidka pisze: Co to jest puszorek? Pocieszna nazwa:) tylko co to jest?
To kocie szelki, zapinane wokół szyi i w pasie, do tego smyczka i można iść z kotem na spacer Ja odczepiam smyczkę i reszta jest idealna do przytrzymywania pieluchy.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/
Z ciekawości poszukałam i poczytałam, że to uprząż Taki opis znalazłam "Poprawnie jest PÓŁSZOREK, czyli takie SZORY (uprząż), ale tylko z przednią częścią, bez tylnej, czyli połówkowe szory "
NA pieluchy takie cos napewno jest dobre, tylko bym te żabki podpięła.
Łączę różne elementy, o których piszecie Na razie najtrwalszy zestaw to szelki podtrzymujące bandaż, który zabezpiecza nóżki i utrzymuje odwiedzone bioderka i pampers przymocowany do szelek
Zastanawia, a właściwie przeraża mnie ilość robali, która wyłazi z Niusi. To już czwarty z kolei dzień i prawie 20 glist Ile tego świństwa może się zmiescić w takim małym kotku I jakim cudem ona to przeżyła Jeszcze nie widziałam takiego zarobaczenia.
Dołączam się do tej ślicznotki poprostu brak słów , a na tym ostatnim zjęciu taka puchata mizianka BĘDZIE SUPER !!!! .... czego najbardziej potrzebujesz kamari?