Niezwykłe Zosia i Klara:) - specj. od chorób ukł.pokarmowego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 22, 2011 19:43 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

No, może ktoś się skusi na burasie ? Jakiś domku - zaglądnij i weźźźźźźźźź :aniolek:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob sty 22, 2011 21:09 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Przypominam o słodkich miziastych koteczkach w potrzebie :kotek: :kotek:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob sty 22, 2011 21:13 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

No właśnie, bo koteczki chcą byc kochane przez swoich Dużych!!!!

I sorki za wtrącenie - błagam o pomoc w uratowaniu dwóch 2 letnich owczarków niemieckich. Psiaki są na mazurach, ich właściciel przeprowadza się do Mszczonowa do bloku i postanowił im odebrać życie bo "nie chce by trafiły w niepowołane ręce". Mam tydzień na znalezienie im domu. weterynarz podobno umówiony na sobotę...........
magdajedral

Post » Sob sty 22, 2011 21:18 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Ja %$#$%$##@@$## normalnie , w niepowołane ręce 8O A do tej pory to pewnie były w powołanych :evil: No i WET #$#@#$$%%%% - nic innego nie przychodzi mi do głowy :evil: :evil: :evil:

jasdor

Post » Sob sty 22, 2011 21:19 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

magdajedral pisze:No właśnie, bo koteczki chcą byc kochane przez swoich Dużych!!!!

I sorki za wtrącenie - błagam o pomoc w uratowaniu dwóch 2 letnich owczarków niemieckich. Psiaki są na mazurach, ich właściciel przeprowadza się do Mszczonowa do bloku i postanowił im odebrać życie bo "nie chce by trafiły w niepowołane ręce". Mam tydzień na znalezienie im domu. weterynarz podobno umówiony na sobotę...........

Może załóż im wątek w Zwierzyniec ogólny i napisz, gdzie do wzięcia są te psy... Żeby się rzuciło w oczy.... Albo na dogo...

taizu

Post » Sob sty 22, 2011 21:22 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Na dogo już są. O wszystkim dowiedziałam się wczoraj późnym wieczorem ale zrobiłam kilka ogłoszeń, ale na razie cisza. Czuję się strasznie bezradna. A tego gościa to bym po prostu zlinczowała, ale dopóki psy są u niego to lepiej nie będę komentować bo jeszcze ich nie odda.
magdajedral

Post » Sob sty 22, 2011 21:24 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Daj może wątek na Zwierzyniec Ogolny na miau, bo na ten tutaj wątek zaglada nieduże grono sympatyków 2 kotek, a nie poszukiwaczy 2 wilczurów :mrgreen:

taizu

Post » Sob sty 22, 2011 21:25 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

taizu pisze:Daj może wątek na Zwierzyniec Ogolny na miau, bo na ten tutaj wątek zaglada nieduże grono sympatyków 2 kotek, a nie poszukiwaczy 2 wilczurów :mrgreen:

Co racja to racja :( niestety
magdajedral

Post » Sob sty 22, 2011 21:32 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Proszę o podbijanie wątku:

viewtopic.php?f=21&t=123127
magdajedral

Post » Nie sty 23, 2011 8:53 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

magdajedral pisze:Proszę o podbijanie wątku:

viewtopic.php?f=21&t=123127

podbiłam tam i teraz tu (kituchny do domu!!!)

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Nie sty 23, 2011 11:45 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Kociczki miauczeć głośno, może domek usłyszy :ok: :ok: :ok:

jasdor

Post » Nie sty 23, 2011 15:36 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Żeby to mogło zależeć od intensywności ich mruczenia to chyba w USA by je usłyszano :) Bo z maiuczeniem to u nich jakoś marnie.... no chyba że miały rujkę :)
magdajedral

Post » Nie sty 23, 2011 17:02 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

magdajedral pisze:Żeby to mogło zależeć od intensywności ich mruczenia to chyba w USA by je usłyszano :) Bo z maiuczeniem to u nich jakoś marnie.... no chyba że miały rujkę :)

to miziać i niech mruczą o dom!

taizu

Post » Nie sty 23, 2011 17:39 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

A miziam, miziam. Tyle, że czasami to mam ręce za krótkie. Bo z reguły Klara leży mi na kolanach, więc tu jest bez problemu dostęp do brzusia, ale Zosia ładuje się na pralkę, tam ma swój kocyk i ja muszę się gimnastykować aby do niej sięgać.
magdajedral

[poprzednia][następna]