Ojej, faktycznie

Mamyszka też ma garbka, ale leciutkiego.
Fajna fota

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:w srode ogladalam serduszka indycze w Kerfjurze - nie wyglądaly zbyt dobrze (jakies stare) wiec nie wzielam, szkoda, bo chcialam sprobowac czy kotkom podpasują...
OKI pisze:A moje jedzą wszystko, bo wiedzą, żem zołza![]()
I to jest najwygodniejsze - mam mięcho, jedzą mięcho. Jak się mięcho kończy, to puchy czy suche nie robią problemów. Wręcz przeciwnie - po dłuższym czasie każda zmiana jest mile witana
violavi pisze:OKI pisze:A moje jedzą wszystko, bo wiedzą, żem zołza![]()
I to jest najwygodniejsze - mam mięcho, jedzą mięcho. Jak się mięcho kończy, to puchy czy suche nie robią problemów. Wręcz przeciwnie - po dłuższym czasie każda zmiana jest mile witana
Zazdroszczę takich kotów.
U mnie księciunio i królewna mega wybredne.
OKI pisze:Jak napisałam - wiedzą, żem zołzaJak nie zjedzą, to znaczy, że głodne nie są
nic innego nie dostaną
![]()
Oczywiście staram się nie kupować karm, które im ewidentnie nie smakują, ale na wybrzydzanie nie pozwalam.
passa pisze:OKI pisze:Jak napisałam - wiedzą, żem zołzaJak nie zjedzą, to znaczy, że głodne nie są
nic innego nie dostaną
![]()
Oczywiście staram się nie kupować karm, które im ewidentnie nie smakują, ale na wybrzydzanie nie pozwalam.
To Ty jesteś tak samo okrutna,jak moja mamaJak w dzieciństwie nie chciałam jeść,to widocznie nie byłam głodna
![]()
I stało do skutku,albo wracało jak bumerang na kolejny posiłek...koty też się załapywały na to samo podejście
OKI pisze:violavi pisze:OKI pisze:A moje jedzą wszystko, bo wiedzą, żem zołza![]()
Zazdroszczę takich kotów.
U mnie księciunio i królewna mega wybredne.
Jak napisałam - wiedzą, żem zołzaJak nie zjedzą, to znaczy, że głodne nie są
nic innego nie dostaną
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, jrrMarko i 52 gości