Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 20, 2011 17:41 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

No to powodzenia wam życzę :ok: :ok: :ok: :kotek:
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Pt sty 21, 2011 17:06 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

i co tam u Timusia? U nas remont się kończy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: I niedługo będzie wizyta ^^ Pn/Wt koniec gladzi oraz jak Pan zapowiedział trzy dni na kafelki.mam tylko zmartwienie z transportem :( Zaczęła się sesja i prawdopodobnie mój TŻ będzie miał teraz weekendy zajęte egzaminami bo studiuje zaocznie.Mam nadzieję jednak że tak nie będzie.Właśnie sprawdziliśmy i w pierwszy weekend lutego ma ostatnie egzaminy.Jeśli wszystko zda to na weekend 12 lutego będzie wolny.Jak nie zda to 12 są poprawki.Przejrzałam wszystkie wątki transportowe i nic nie ma :(
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Pt sty 21, 2011 22:32 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Timi dzisiaj rano miał wymazik pobrany z oczka :ok: :ok:
a dzisiaj siedzą sami bo ja "wyjechana"

to trzeba zapotrzebować może transport na środek miesiąca? :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob sty 22, 2011 9:11 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob sty 22, 2011 12:56 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Ja już tyle czekałam i chciałabym szybciej to zrobić,może coś się nadarzy :)
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Sob sty 22, 2011 17:08 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Gdyby był transport do wro z łodzi, to ja we wro odbieram Timona i razem z Łaciatym wiozę do Prue :)

Prue to daj znać, kiedy będziesz gotowa na wizytę, to wpadnę ( u mnie w grę wchodzi tylko weekend, bo w tygodniu pracuję), bo tak na późny wieczór to chyba nie ma co w tygodniu... Jakby nie patrzeć to jest kawałek drogi z wro.
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Sob sty 22, 2011 17:28 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Dobrze będę pisać od razu jak wstawią drzwi.TŻ powiedział że jest skory nawet komuś zapłacic za benzynę,na wątku transportowym są takie oferty,ale najblizszy czlowiek mieszka w warszawie i pewnie to będzie kłopot =/ No ale jakoś damy radę,teraz to już mnie nic nie zniechęci :)

I bardzo dziękuję że odebrałabyś Timonka :1luvu: Tym sposobem byliby razem u nas no i sama będziesz widziała co się dzieje :D
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Sob sty 22, 2011 18:21 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

super jakby pojawili się w tym samy czasie
byliby w tej samej fazie
:ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie sty 23, 2011 11:16 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

A powiedzcie mi póki mam jeszcze czas jak to jest z miseczkami jak się ma dwa koty? One wszystko muszą mieć osobno?Mam 3 plastikowe miseczki i jedną ceramiczną cieżką,czy to wystarczy? Będę miała też posadzoną trawkę dla kotkow, czy one mogą ją jesć ile chcą? I co z kocimiętką?Kot może taką zabawką się bawić całe dnie?Czy to tylko jakiś czas może żeby nie zwariował? 8O :mrgreen:
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Nie sty 23, 2011 12:02 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Moje koty mają 1 podwójną wspólną miseczkę na suche i ona stoi cały czas. Do tego 1 duża miska że świeżą wodą. Do mokrego każdy kot ma swoją miseczkę.1 mam metalową a 2 porcelanową
Obrazek

magdaradek

Post » Nie sty 23, 2011 22:45 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Nawet jak by przeprowadzka miała być po 12-tym to już nie tak długo :) :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon sty 24, 2011 11:01 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Prue ja mam tak: wspólne miski na wodę, mleko i suchą karmę, a na mokre mają osobne miski. Wszystkie mam ceramiczne, bo są ciężkie i koty z nimi nie latają po całym mieszkaniu. Ale mogą być też plastikowe - tylko dobrze, żeby woda była w ceramicznej, bo ona nie zmienia zapachu wody, a plastik może.

Trawka może sobie rosnąć i kot jak ma ochotę, to podejdzie i poskubie. Sam sobie będzie dawkował ilość.

Kocimiętka działa na niektóre koty ( na Łaciatka działa - sprawdzone), ale to nie jest tak, że kot się będzie non stop bawił... to ma go zachęcić do zabawy, a jak się znudzi to i tak sobie pójdzie!
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Pon sty 24, 2011 20:00 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Bardzo dziękuję za odpowiedzi :) Ja to wszystko muszę wiedzieć ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Narazie to co mam wystarczy mi.A już mam upatrzoną fontannę dla kiciów w zooplus jest przeceniona ze 179 na 79 zł :) ale to jak troszkę odlożę :)
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Wto sty 25, 2011 8:08 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Mam już Pana pd transportu :1luvu: :1luvu: :1luvu: I chcial jechac juz w ten weekend :mrgreen: Szkoda że to ch....rne mieszkanie jeszcze nie domaga :evil:
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Wto sty 25, 2011 9:01 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

oooooo to już blisko coraz bliżej :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]